@gertenger
Lid van Campercontact sinds 2026

Aanrader!!!! Veel faciliteiten. Mooie ruime camping. Ruime plaatsen voorzien van hegjes waardoor je heerlijk je eigen hoekje hebt. Netjes, schoon en wederom ruim sanitair. Zeer vriendelijke eigenaar, hartelijk ontvangen. Makkelijk te boeken. Mooie wandel en fiets routes in het park tegenover de camping met bos, hei en zee een stand. Mooi zwembad. Was helaas dicht omdat het s nachts te veel afkoelen om warm te houden.

Dit is echt 200% aan te raden. Nadeel: er zijn geen voorzieningen. Heeeerlijke rustige plek dicht bij het water en het strand. Na wandelen hadden we 4 teken, dus wel even goed controleren na afloop. Even doorrijden naar achter daar zijn echt de heerlijke plekjes. Tip: neem het eerste pad links, die is breder dan de tweede. (zie foto's) Ontzettend genoten hier.
De plek is zeker 5 sterren. Er is gelegenheid voor douchen in een buitendouche, verwarmd door zonnepanelen. Primitief maar opzich oké. Heb m zelf even overgeslagen. Er is sanitair, wel wat verouderd... Verder hele rustig omgeving met een leuke wandelmogelijkheden. Zeer ruime plekken. Betalen via qr code PayPal of contanten in een envelop in de box doen. Wel water maar helaas geen drinkwater... Wanwege de ligging zeker een aanrader!

Mega mooie plek aan het water. 2 toiletten echt heeel erg schoon en verzorgd. 1 douche cabine buiten, maar wederom heeel schoon en heerlijk warm. Wel in een buitencabine maar met de frisse zeewind is dat heerlijk. Badjas mee, ideaal. Zo netjes. Zeer kort bij het strand met mooie wandel en fiets mogelijkheden. Echt een aanrader.