@gervanwell
- 2022
- Carado T132
- 2018
Juli 2026
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Aanvankelijk leek het wat kale velden.. maar werd je eenmaal het terrein op begeleid zag je een camping met voor elk type campeermiddel een eigen veld. Overal elektra mét wateraansluiting. Sanitair was oke maar de enthousiaste eigenaar gaat deze nog verbeteren. Bar/Restaurant gebouw was geweldig en gezellig. Voor kinderen heel veel te doen inclusief zwembad. Enthousiaste eigenaren hebben nog heel wat plannen.
We hebben hier 2 nachten gestaan en is ons zeer goed bevallen. Fijne ontvangst, door de Nederlandse eigenaren van deze mooi gelegen en verzorgde camping. We mochten zelf een plaatsje uitzoeken. Plaatsen zijn niet afgebakend en mogelijkheid om ruim te staan kon gewoon. Op 5 min lopen zwemparadijs met diverse verschillende baden met thermaal water. Verder een net sanitair-gebouw. Prijs/Kwaliteit is Top!!
Juni 2026
We hebben genoten van een geweldig verblijf van 3 dagen op deze top camperplaats. Alle voorzieningen waren aanwezig en het sanitair gebouw was top. Mooi ingedeeld met douches, wc's en wasruimte en een vaatwas ruimte. Hier werd overduidelijk meerdere keren per dag schoongemaakt. Via het sanitair gebouw heb je als campergast, vrije toegang tot het prachtige Gemeentelijke Zwembad met ligweides en veel schaduw plekken onder de bomen.
2023
Een geweldig fijne CP op 8 min. lopen van het dorpplein. De CP heeft alle noodzakelijke voorzieningen voor de camperaar met als extraatje, achter de muur, een tappunt met waterslang, waarmee je je zelf kunt afsproeien. Heerlijk als het erg warm is. Stroompunt werkt met een muntje. Bij bars, museum en tankstation zijn deze aan te schaffen voor slechts 1 euro voor 12uur stroom. Voorbeeld CP !!
2022
4 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Prachtige camping langs de Dordogne. Aankomst op 14/4, de dag dat de Camping voor het eerst dit jaar opende. Ik was de 2e gast en werd zeer vriendelijk ontvangen. Alle voorzieningen zijn beschikbaar.. water innemen kan niet met de bekende koppeling. Het was/douche gebouw is zeer proper. Een zaligheid om je te wassen of te douchen. Schattig dorpje op 5 min. lopen.
Aangekomen op 13/4. Een keurige CP met minimale voorzieningen. Ze zijn er wel maar beschikbaar aan een servicepaal niet handig zo bij de uitgang. Echter voor verblijf van éen nacht €6 voelde ik me veilig achter de slagboom. Het was er rustig. Voor fiets en of vogelliefhebbers wellicht een reden extra dagje te blijven. Om rond het meer te fietsen 45km had ik geen tijd.. maar de 10km heen en zelfde weg terug beloofd wel een mooie route.
Het is een goedverzorgde camperplaats langs de doorgaande weg in Koerich. Voorzieningen voor Stroom (€1 per 8uur) en Drinkwater (tegen tegen kleine vergoeding) beschikbaar. Verder is lozen van grijswater mogelijk en een afvalbak om je vuilnis achter te laten. Ben er op tijd .. om 15:00uur was ik de eerste.. nu 2 uur later is er nog één plek beschikbaar van de 4 plaatsen. Dus als je plannen hebt kijk vooraf ook voor een alternatief.
Een camperplaats met prachtige uitzicht op de haven. Veder alle voorzieningen aanwezig echter niet direct op de Camperplaats zoals innemen schoonwater en lozen grijswater. Het Toiletgebouw is enigszins verouderd echter biedt een prima was- en douch gelegenheid.
Deze minicamping is een prachtige plek tegen de bosrand, dichtbij de Hoge Veluwe. Verder alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Een ideale plaats om te voet of met de fiets de Hoge Veluwe te bezoeken. Direct aan de ingang een bushalte om bv de binnenstad van Arnhem te bezoeken. Kortom.. een hele mooie plek op een ‘campus’ waar ook geestelijke gehandicapten wonen en werken en hand- en spandiensten verrichten voor de mini-camping. 👌