@gezelligheidsmens
- 2009
1 nacht hier gestaan, naast een vreselijke drukke weg. zwembad is prachtig, maar dat maakt het niet goed. Het is meer een camping met stacaravans. niet voor campers. Campers worden toegewezen op plekken vlak naast de weg
We waren hier vorig jaar ook geweest, dit jaar weer ruim een week. We hadden niet gereserveerd maar dat was geen probleem. We hebben een vrij grote camper en mochten zelf de camping rond fietsen om een plek uit te zoeken. Mooie ruime plek in de schaduw gevonden. Top dagen gehad. Leuk dorp Lavandou vlakbij. Strandtentjes waar je heerlijk kan eten. Voor herhaling vatbaar
we kwamen in de namiddag aan. Stonden een oud baasje achter een balie. Wat een geweldige beleving We moesten gelijk wijn proeven uiteraard ook wijn meegenomen want ja, je hoeft eigenlijk alleen maar de stroom te betalen. De man praat inderdaad alleen Frans, maar via translatie ging het prima, we hebben ons rot gelachen. geef je een fooitje krijg nog meer terug haha. Denk dat we hier nog wel een keer terug komen.