@ghislainrik
- Morelo Home Integraal
- 2018
- Iveco
- Integraal
Het beste wat er is voor campers.Die hier klaagt,kan beter in Nederland blijven en bij een boer gaan staan en 20€ betalen
Een eenvoudige camping,maar ok.Is wel een beetje moeilijk,hobbelig en smal,maar met mijn 8 m ok
Goede plaats om cambrills en Salou te bezoeken.We staan maar met enkele campers.
Sitecode: 194973
Triestige camperplaats, gewoon een hoek grijze kiezel volgestouwd met campers. …
Nog altijd dicht bijeen,maar nu 10€en dan vind ik het niet meer interessant.Niet voor de 10€ maar dat ge betaald voor zo weinig comfort
Wie op deze plaats nog bemerkingen heeft,zou ik zijn huis gelijk waar eens willen zien.Dit is top.De prijs van 10€ zal denk ik niet lang blijven staan.Misschien te veel zo’n😉
Had geboekt voor 3 dagen,en na 2 dagen vertrokken door de vele vliegen.Plaats is wel ok,maar de vliegen zijn er te veel aan.
Mooie plaats op gras,rustig we stonden alleen
We stonden hier heel rustig met camper van 7,80 m.Mooi dorp en proper
De plaats op zich is ok.Als de voorzieningen er komen gaan we naar 5 sterren.
We staan hier met 5campers waar er plaats voor 69 is.Op sommige plaatsen als haringen in een ton,hier ruimte zat. Ik beveel deze plaats ten zeerste aan.
voor ons een zeer aangename plaats.Niets af te dingen .Midden de natuur en met de fiets alles te doen.
Is idd duurder geworden😕, en lokaal met douche en toilet gesloten. Er mag ook niet meer gewandeld worden in het aanpalend bos, heel jammer.
Mooie camping en veel plaats voor 15€.Gras en goed onderhouden door gemeente.
Ik heb al die camping uitrustingen niet nodig.Heb alles in mijn camper.25 € per dag voor mij dan ook te veel.
Duur voor parking om paling te gaan eten
Sitecode: 72052
Alles te verkrijgen,water lozen en grote plaatsen gratis.
Is afgesloten met rotsblok,zonder commentaar.Zo een afdaling voor niets.
Is de plek gemakkelijk te bereiken met camper 7,80 m
Opletten met hond ,hier kruipen processierups ,onze gebuur de hond naar universiteit murcia,ligt nu op sterven.De nesten zien we hangen maar anibal doet er niets aan
Als àlles afgewerkt is een topplaats om Valencia en natuurgebied te bezoeken.We konden maar 1dag blijven maar komen zeker terug
Een rustige plaats om te overnachten.Hebben hier al verschillende keren goed overnacht.
Wat er hier niet goed aan is,een raadsel.Er is schaduw,gras en zon.WiFi water en elektriciteit.Grote plaatsen en tussenin haagjes.Voor mij is dit top.Hopelijk kom ik er nog veel tegen op mijn reis naar Spanje.
dat is het beste van het beste,die hier commentaar op heeft , blijft liever thuis.
Als plaats voor iemand die geen voorzieningen nodig heeft een 5.
Rustige en mooie plaats met veel ruimte .Geen voorzieningen wel op andere plaats voorzieningen.
Heel rustig en mooi.Wat wil je meer?
De prijs zonder elektriciteit is 7€.Water en lozen inbegrepen.Fantastische plek en biefstuk van zijn koeien aan 14€ de kilo
Op de middag was het vol.We betalen 16€ zonder elektriciteit.
Vanaf nu kun je reserveren voor een plaats.De prijs is nu 8€ per dag.Je kunt er maar op vanaf 11h en voor 11h eraf.En ook Max 3dagen.
Hier rustig 2dagen gestaan.Juist water innemen,anders geen voorzieningen.Het was zalig onder de bomen in de schaduw
Zeer aangename camperplaats ,zeker bij mooi weer.Geen voorzieningen maar we kunnen week zonder.
Die hierover klaagt kan beter thuis blijven,stoeltje langs kanaal,met drankje wat wil je meer.
Dan kun je gans Frankrijk camperplaats noemen.Het minste van het minste.Ge kunt niet plat staan en geen tv ontvangst en om naar daar te rijden straat vol kuilen.En een paar langblijvers.
Sitecode: 61996
Watmoet ge meer hebben,dicht bij stad en ruimte zat
Sitecode: 91992
Alles top deze tijd van het jaar.In de heel warme periode is er schaduw die mankeert,voor de rest alles ok
alles ok,mooie omgeving en zeer rustig
met onze camper een moeilijke ingang, hebben doorgereden
Het kan niet beter voor deze prijs en grote campers kunnen gemakkelijk staan met of zonder elektriciteit
waarom de voorzieningen niet apart betalen.Is toch veel eerlijker.
jammer dat er geen voorzieningen zijn.Voor de rest een aangename plaats
is voor het ogenblik open.Maar water afgesloten
stadje niet veel soeps, camperplaats in orde
Voor doortocht zeker ok
Zeer aangename plaats en veel ruimte in corona tijd
Dat het Toscane niet is ok.Maar mooi landelijk gelegen en zeer vriendelijke eigenaars.Ik verlang niet meer, top
Heel volgens eerdere berichten
Er stond een circus,doorgereden naar wesel
Mooi dorp en wandelingen bij de vleet.Alles gratis en daardoor veel Nederlanders.
Alles ok en rustig
Staan tussen de fruitbomen is super.Toilet legen is wat ver en water nemen ook op andere plaats.Electriciteit is inbegrepen in de prijs 12€ of anders 10€.vriendelijke uitbater.Goed gelegen om te fietsen of te wandelen
Mooie uitzichten
Ik zou niet weten welke camper hier kan lozen,loosput staat op meter van muur.Ga daarvoor speciaal van snelweg.
Mooi gelegen en rustig
Niet te doen van de vliegen
Alles gratis ook elektriciteit via de zon,groote plaats,stonden alleen.
Het enige nadeel je staat op asfalt,kwestie van de warmte,voor de rest alles ok
Water afgesloten
Voor 3€ kun je niet veel meer vragen.Voor ons was dit ok
Mooie camperplaats en vriendelijke ontvangst .Alles zeernetjes.Wel fiets nodig om deze mooie streek te verkennen
Ok goede plaats,we hadden nog wat schaduw in die warme periode
Zeer rustig na 17h voorzieningen niet om naar huis te schrijven
Zeer vriendelijke eigenaar en zeer mooie plaats.Deze avond uitgenodigd voor het aperitief
Sitecode: 1974
Sitecode: 20985
Restaurant aan camperplaats uitstekend,heb daar een entrecote gegeten,super beter dan in Aalbeke st cornil
Alles wat je kunt verwachten is er.9€ zonder Electra anders 12€.En ook een zeer geweldig dorp.
Alles erop en eraan,gratis er kwam niemand innen
Zeer goede camperplaats maar weinig schaduw
Alles is er, staanplaats gratis
Sitecode: 20243
Zeer goede ontvangst.Zeer mooie plaats voor enkele dagen
Zeer goed,plaatsen met schaduw en gras.
Zo moet het, gratis staan en voor voorzieningen betalen.Mooie plaats
Lekker eten, 4 gangen voor 9,90€. Voor dit geld heb je in België een croque, als je geluk hebt!
Alles zeer goed voor 7€.En goeie WiFi ,water enz.
Sitecode: 19539
Wij zijn hier begin februari geweest, en vinden er niks aan. Het klopt wel dat men vriendelijk is, en dat je er gratis een douche kunt nemen. Maar die hebben we in onze camper ook. Wij hechten meer belang aan de ligging, en die is hier niet bijzonder. Bovendien zijn de plaatsen heel klein, op een paar na .... De WiFi werkt ook zeer traag, als je er al op geraakt! Ons zien ze hier niet meer terug.
Prijs is 7€, wel incl elektriciteit. Vuil terrein met rommel en afgedankte auto's en caravans. Vanaf 22u30 sta je opgesloten want het station sluit dan nog een tweede poort zonder cijferslot. Alicante moeilijk bereikbaar, druk verkeer en fietspad niet gevonden. Wij komen niet meer terug.
Zeer mooi gelegen, alles gratis. Spanje op zijn best.
Prachtig, wie hier slechte commentaar heeft, begrijp ik niet.
Sitecode: 20322
Zeer rustige plaats,top. Op camperplaats kon ik niet op. Daar waar water enz gratis is. Als ge van dorp komt voor debrug links.
Top, niets op aan te merken. Op 9 september alles gratis, zelfs elektriciteitsnet. Als de camping dicht is, vanaf 3 september gratis.
Zeer mooie plaats aan mooi meer, moet wel proviand meebrengen. Voor brood is er een winkel open om 9h.
Prima en gratis
Sitecode: 19330
Zelfs WiFi. Mooi wandelgebied.
Er zijn merkelijk meer plaatsen of gezegd. De plaats is goed,het dorp minder.Op 6 km is Mourao beter,en enkele restaurants.
Zeer aangename plaats,dit is super,alles gratis.Fiets is aan te raden.
Dit is een voorbeeld op alle gebied
Ik had een 2 gegeven voor het lawaai 's nachts van de haven. Maar de wc en douches waren zeer proper,zie foto's. Was natuurlijk vroeg om 8h. Ze kunnen ook niet alle 5min gaan kuisen. Denk de vuiligheid komt van de gebruikers zelf.
Ganse nacht lawaai door bedrijvigheid haven.Zeer storend zelfs voor een nacht.
De plaats is eigenlijk achter busstation,bij de voorzieningen
Idem als hieronder.
Mooie plaats, alles aanwezig, gratis.
Goede rustige camperplaats de prijs is nu 5€ per nacht.En toch zijn er die niet betalen.Ik heb geen controle gezien maar dan noch.Ik zou beschaamd zijn.
Sitecode: 1954
Alles gratis , zelfs de zon.
Sitecode: 22032
Zeer leuk,zelfs voor een paar dagen.alles aanwezig .Dorp is klein maar mooie wandelingen te doen.Informatie over de wandelingen de folders liggen in het stadhuis.
Staan op het gras. Goed te doen als er geen regen is.
Geen voorzieningen, maar voor de rest topplaats. Zijn naar de receptie van hotel gegaan en we mochten ons gratis op grasveld zetten.
Veel ruimte, topplaats. Water voor 120l 1€. Prachtige ligging aan de Weser. Dicht bij stad.
Fantastische plaats bij meer; wc legen gaat maar niet lozen. Met emmer kun je water nemen.
Mooie plaats met schaduw, op gras bij zwembad.
Dit is geen volwaardige camperplaats.Niets voorziening.In België kunt ge overal staan,daarom is dit nog geen camperplaats.Wat een verschil met Frankrijk en zelfs Spanje waar het van langs om beter wordt.Hier gaat men achteruit.
Er zijn natuurlijk geen voorzieningen,maar voor de rest goede plaats dicht bij de Schelde .
Moesten ze allemaal zo zijn, maar we klagen niet over Frankrijk. Prima plek.
Mooie plaats om te overnachten. Water 2€, de rest gratis .
Simpel maar alles is er gratis en proper
Zeer mooie plaats,alles aanwezig ter plaatse,zoals op de foto's te zien.