@ghopher
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Sitecode: 194537
Netjes, ruime plaatsen. Vooraf te boeken! 18,00 alleen staan. Alles kun/moet je los erbij kopen. Bakker met ontbijt op 10 min lopen.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Rustig, mooi aangelegd en weg van de snelweg en spoor. Fietsen naar het strand en dorpje. Stefano is allervriendelijjkst. Douche 1 of 2 euro, voor paar minuten maar goeie straal! Geen toilet. Grote pre: je mag gebruik maken van het zwembad van de B&B die er naast ligt!
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Een week gestaan op het bijna hoogste niveau Van de camping. Gravel met uitzicht op de zee. Stroom en water. Altijd plek in schaduw of zon. Prima restaurant met bijna belachelijke prijzen voor eerlijk huisgemaakt eten.. Fano een geweldige stad. Een 100% aanrader !!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping in deze drukke tijd in een drukke regio. Alle campings hutjemutje. Hier bomen en een prima plek voor onze buscamper. Fijn, schoon zwembad, poolbar en uitstekend restaurant aan het meer. Ok sanitair niet ultra modern maar schoon! En wat een vriendelijke behulpzaam personeel!
Juli 2026
Met recht de naam indian summer. lijkt meer op een zigeunerkamp dan op camping. wees voorbereid op franse toestanden. Geschreeuw s nachts tot 01.30 uur. Geen enkel toezicht. Voorzieningen van bedenkelijk niveau zeker afgezet tegen de prijs. Schapehekjes tussen kleine camperplaatsen. Enige pluspunt, goeie ligging voor wandelen en fietsen.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Bij regen opletten waar je staat. Pluspunt van deze camping is het restaurantje met heerlijke zelfbereide gerechten. Op de fiets naar het leuke stadje en door vlakke omgeving.
Prima plek om Lavagna te bezoeken. Bezoek de basiliek en vooral de begraafplaats erachter. Prijzen kloppen niet meer betaals parkeren van 0800 tot 19.30 uur 1 euro per uur.
2021
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden