@gianfranco

1998

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

De camping is permanent gesloten!

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Ongewone afvoer! Oncomfortabel en stinkend! Ik vroeg om met pinpas te betalen en de dame viel bijna flauw!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

belachelijk met de afvalcontainer dicht!

Camperplaats in de volle zon!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

vol met auto's! handig voor het centrum en laden en lossen, als je kunt parkeren!

Ik kon niet beter vinden na het zien van het gekkenhuis aan het meer! rust, wandelingen en frisse lucht.

Fatsoenlijke rustruimte en 8n goede locatie. De losplaats is walgelijk! De bedenker of ontwerper heeft waarschijnlijk nog nooit een camper gezien! grijze waterafvoer op de grond zonder goed gedefinieerde put, glimmend zwarte afvoer! U hoeft alleen maar handschoenen te dragen om een cockpit te openen met een haak die voorkomt dat u volledig opent! Schaamte !

handig voor het centrum, markt op loopafstand. Echt leuk welkom. € 15 voor parkeren, douches, water en elektriciteit worden apart betaald, zoals in alle gebieden op deze reis.

geweldige camping volgens eerdere opmerkingen. Slechte pizza! Het hebben van een geconserveerde en zelfs slechte zeevruchten op het strand is niet te bespreken!

mooie locatie. als je alles betaalt, lossen, laden, stroom, kost het meer dan een 5-sterren uncamping!

goede omgeving en locatie. Bergafwaarts lopen naar het strand, negatief rendement, gelukkig hebben ze een shuttle om ons te herstellen. Om de aangegeven prijs te herzien, nu 33 € camper en 2 personen.

schone en verzorgde camping. ruime staanplaatsen en uitstekend personeel. Voor het eerst in mijn leven vroegen ze me of ik een kortingskaart had!!

praktisch een plein in totale duisternis zonder enige service. Nu gratis.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

het is onaanvaardbaar om uitsluitend met geld te moeten betalen! er is ook een kaartlezer, je weet niet welke kaarten of het werkt niet!

Prachtig gebied op een uitstekende locatie om de stad te bereiken. Het enige nadeel is dat het tarief om 10.00 uur afloopt en niet verwijst naar 24 uur!

niet classificeerbaar. In lengte ingekorte kramen en een maximale stop van 2 uur! Misschien beter om dit bericht te annuleren.

uitstekend vanuit alle gezichtspunten!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Heropend na de gedwongen sluiting van 2020. Uitstekend management, vriendelijk personeel, perfecte netheid.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Sitecode: 20481

Werk de prijzen bij. Echt een leuke en goed georganiseerde camping. Niets te zeggen behalve de aangegeven prijs ver van de werkelijkheid.

Rustplaats die kost als een camping. Niets bijzonders behalve de nabijheid van het land. Strand tegen betaling behalve twee kleine ruimtes vol zwemmers.

gemengde parkeerplaats tussen auto's en campers. Ik was in augustus nadat ik had gebeld en ze verzekerden me dat er plaats was. Aangekomen na 10 minuten vond ik een gekke situatie. Het was onmogelijk om te bewegen, totale wanorde, kampeerders bezetten meer plaatsen Alles behalve rustruimte. Ik stapte onmiddellijk uit.

in 2020 is het niet mogelijk om te betalen met geld in een kolom in de volle zon en met een onleesbaar display en een raadselachtig creditcardgebruik! misschien alleen handig voor de roltrappen in de buurt. Laten we hopen dat het in ieder geval veilig is!

Een voormalig uitstekende cp. Enorme aanwezigheid van bijna permanente caravans met ondenkbare afstanden tussen hen. Ik blijf met de auto rijden. Zonde, ik ken haar sinds haar geboorte, maar ze viel echt neer. Misschien omdat we in augustus zijn, maar na drie dagen veranderde ik van plaats.

Op het eerste gezicht is de prijs mooi en gastvrij, een verrassing! Het kost minder dan de rustplaatsen die ik tot nu toe heb gevonden!

Essentieel stoppunt. Goed om het centrum te bereiken. Als een prijs in lijn met het Noorse gemiddelde, dan, voor mij, hoog! negatieve opmerking dat de stroom is er niet voor iedereen, maar wat u betaalt is hetzelfde! of u voegt stopcontacten of een andere prijs toe! In de volle zon die zelfs hier, zoals nu weet hoe je moet verbranden!

discrete plaats maar parkeren kost 21 euro. Het heeft een zwembad en een sauna.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

vriendelijk en behulpzaam personeel. Gebied goed bediend, schoon en comfortabel.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ik heb je al geschreven, maar ik zie geen veranderingen. het dagtarief is 25 euro! controleer alsjeblieft waarom het misleidend is

Meer dan een rustruimte, lijkt het me een opslagplaats.

mooi gebied, maar met een groot gebrek. Plaatsen zijn overdreven smal. Als de winter is niet een zomer probleem is onbewoonbaar, behalve een parkeerplaats. Een paar plaatsen minder en een beetje extra ruimte!

prachtige omgeving. schoon en netjes. Goed begeleid door de eigenaar. Ondanks de nabijheid van het zout ik zag geen muggen. Goed voor de nabijheid van het strand, een van de weinige in het gebied met dit voordeel.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Duur voor wat het geeft. Oneffen terrein en modderig, gedeeld met auto's.