@giesge
Aan een strandje, mooi uitzicht over het meertje. De weg was vanmiddag druk maar valt nu mee (zelfs voor ons en wij komen van een plek zonder veel verkeer. De wc is wel heel vies, maar goed een camper heeft vaak wel een toilet aan boord. kortom: het is een mooie GRATIS plek, leuk om een of als je Karlstad gaat bezoeken 2 nachten te staan. oja vuilnisbakken aanwezig
keurige plek, toiletten waren open. Dicht bij de weg maar niet storend. Er stonden vrachtwagens toen wij aankwamen maar die zijn in de nacht allemaal vertrokken, hebben we niks van vernomen. Harde ondergrond, leuke nette picknickplekken
afgebakende plekken met stroom. Per Zweedse kaart of cash betalen (in brievenbus doen). Aanmelden per SMS en je krijgt de codes €15 zonder stroom / €20 met stroom
Mooie parkeerplaats bij een stroompje. Nette toiletten (doorgespoeld doen ze met water uit het stroompje hierdoor bruine aanslag). Veel bankjes en 3 grote afvalcontainers. Aanrader!
mooie plek, erg rustig. Leuk met die sauna, na 22.30 complete rust. Toiletten zijn ver weg, met code welke wij niet hebben kunnen ontdekken. Gelukkig zijn wij zelf voorzienend.
Grote camping die wordt gebruikt of voor of na een dag Preikestole. Genoeg plekken, wasmachines (incl. waspoeder) en drogers zijn aanwezig. Plek mag jezelf uitzoeken. WiFi is gratis maar niet heel sterk, das niet erg want het is gratis. Als je er voor betaald mag je klagen vinden wij.
nette plek. Afvalbakken netjes weggewerkt in houten hokje. Veel picknicktafels, zandstrandje en 2 wc's (naast het info bord in een houtenhuisje). Naast de weg die echt niet druk is.
voor de prijs een goede plek voor 1 nacht 350 kronen (€25,50). Toiletten verouderd maar schoon, net als de douches. De eigenaar is erg vriendelijk. Als je luxe sanitair wilt moet je een 5sterren camping nemen, voor een camperaar die even wil douchen volstaat dit prima. Winkel op loopafstand, prachtig uitzicht