@gilin
- 2002
- Globecar Globescout Globescout
- 2009
- Buscamper
Deze camping is overgegaan in: Spiritos Terra Park. Heeft mooie plekken afgebakend met riet. Wij betaalden op 10 september 25 euro per nacht, inclusief elektra, 2 personen en een hond. (acsi korting) Mooi strand om te zwemmen niet om te snorkelen, goede voorzieningen en lekker rustig.
Wij betaalden 15 euro incl stroom voor 2 pers. Dat is op zich niet duur. Maar, ook al zijn wij van boerenafkomst, wij vonden het echt een vieze zooi. De camperplek zelf is verwaarloosd. De plekken op zich zijn mooi ruim. De geluiden van de treinen, vliegtuigen en het boerenbedrijf dat dag en nacht iets brommends aan heeft staan hebben wij wel als storend ervaren. Uiteraard zit er een luchtje aan, en buiten zitten was er niet bij ivm de vliegen.
Schitterend plekje waar veel reuring is. Pal naast of eigenlijk midden in natuurgebied. Chemisch toilet kan niet geloosd worden.
Wij vonden het wat tegen vallen. Heen en terug naar het strand is toch bijna 10km, als je niet echt fit bent sta je hier toch maar n beetje in 'the middle of nowhere'. Tijdens onze overnachting, net het hoogseizoen hier begonnen, barstte het van de Fransen die er naast hun camper ook een luxe auto, een quad, scooter(s) of ander voertuig hadden staan voor langer verblijf. Veel drukte.
Sitecode: 62087
Voor ons de (bijna) perfecte camperplaats. Stroom, water, toilet, douche, mogelijkheid om chemisch toilet te lozen, en je kunt je afval kwijt. Mooie plaatsen, goed waterpas te stellen, midden in de natuur en vlak bij n prachtig oud stadje. Geen honden gehoord. Werkelijk een prachtige plaats!
Voor ons vijftigers met camper is dit een perfecte rustige camping. Uitermate vriendelijke uitbaatster. Het is in een achtertuin van een woning.