@ginnyg
Eén ster omdat het gratis is en de aansluitingen ruim zijn. Verder vreselijk. Twee vaste gebruikers bezetten de stroomaansluiting (één leek zijn stekker zelfs met siliconenkit te hebben afgedicht!). Meer vliegen dan ik ooit ergens anders heb gezien, zelfs niet rond melkveebedrijven, composthopen en varkensmest! De watertoevoer bij het servicepunt is een lachertje. Je hebt een kalender nodig om het tijdstip bij te houden. Sla het over, tenzij je een onderzoeksentomoloog bent!
Prachtige plek, zoals ook in andere recensies wordt vermeld. Ik sta hier nu geparkeerd. Coördinaten van de navigatie: 40.308265N 5.858553W Als je bergopwaarts rijdt, is de verharde afslag rechts in een bocht. Aangegeven met Estacion.
Vandaag langs gereden en er blijkt groot werk gaande te zijn in de omgeving. Het dienstenplatform ziet er nieuw uit, maar de rest van het gebied ziet eruit als een bouwplaats. 300 meter langs het meer gereden naar de parkeerplaats voor een worstelarena buiten, tegenover de Embarcadero voor boten op het meer. Verschillende andere busjes hier. Geen diensten maar handig.

Gewoon een parkeerterrein, zij het overdag. Veel lawaai van de weg maar zeer goed geplaatst voor de veerboot naar het eiland in het meer en de citadel. We betaalden € 20 (€ 10 voor de dag plus € 10 overnachting) tot 10 uur de volgende ochtend. Om eerlijk te zijn, kan Ioannina waarschijnlijk worden aangevinkt als je halverwege de ochtend aankomt en halverwege de middag vertrekt. Ga dan terug de bergen in. 14.06.19
Ging naar beursgenoteerde marina parking eerst. Tik niet werkt. Lege cassette in zeer onsmakelijke portaloo op kade! Geparkeerd aan de linkerkant van het dorp op het strand aan de weg. Verschillende andere bestelwagens. Stille Nacht. Vissen. 39.967691N 23.922141E Prachtige instelling.