@giovamba
- 1997
Alles was perfect, we verbleven er één nacht, de faciliteiten waren erg schoon en netjes, het personeel was beleefd en vriendelijk.
Perfecte camperplaats voor een bezoek aan Palermo. Het stadscentrum ligt op 500 meter afstand. Vriendelijk en beleefd personeel, zeer schone service. Een echte aanrader.
Zeer handige parkeergelegenheid om Trapani te bereiken, beleefd, vriendelijk en behulpzaam personeel in alles, de shuttle naar de inschepingsplaatsen is gratis en zeer handig, we hebben de parkeerplaats met de camper op 2 verschillende dagen gebruikt, een aanrader.
Ik zou zeggen dat je in Gods armen bent, dat is een understatement. Het uitzicht is spectaculair, de locatie is zeer goed onderhouden, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, een echte aanrader.
Spectaculaire locatie en fantastische manager David, altijd beschikbaar.
Vandaag 15 augustus aangekomen, spectaculaire camping, zeer vriendelijk personeel, uitstekende service vanuit alle gezichtspunten, we blijven 1 nacht. Kosten € 26,00 Camper en 2 personen met stroom
Gemengde parkeerplaats, camper dagtarief € 5,00 van 8.00 tot 18.00 uur, camper nachttarief € 12,00. Alleen parkeren
Zeer rustige parkeerplaats, schone badkamers, laden en lossen in perfecte staat.
In plaats van een camping zou ik het een stel campers en caravans noemen zonder enige afbakening en regeling bij het regelen van de middelen, schone en optimale diensten, nabijheid van de speeltuin en shuttle zijn de beste, de kosten voor 1 dag en 1 uur € 45, 00 een gekte !!!!!!!
Uitstekende rustplaats, schoon en goed onderhouden, aangrenzende speeltuin voor kinderen, ideaal voor een bezoek aan de rustige stad en een ritje op de railrodelbaan. Voor de betaling leg je het geld in een envelop op de site en ben je klaar. Echt een mooie ontdekking.
Uitstekende parkeerplaats, dicht bij het meer en het strand, in een rustige omgeving, uitstekend ook de mogelijkheid om te overnachten buiten de afgebakende plaatsen sfuttando parkeerplaats.
Uitstekend zijn van stop, schoon en goed onderhouden, bus naar het centrum op korte afstand, aan te bevelen !!