@giovannivescera

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wij zijn aangekomen op vrijdagavond de 25e en vertrekken vandaag, zondag de 27e. Wij maakten gebruik van de weekendaanbieding voor 50 euro met de mogelijkheid om tot zondag 20.00 uur te blijven. Rustige camping, diverse vaste maar ook veel vrije plaatsen (reserveren is aan te raden, ook in het laagseizoen). Wij sliepen met uitzicht op het meer. de plaats is uitgerust met wasbakken, douches, badkamers en wasruimte (met muntautomaten) heeft een leuke pizzeria en een minimarkt

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

De rustplaats was niet slecht, maar we vertrokken na minder dan een uur... Slechts 10 minuten na onze aankomst kwamen er verschillende jongens op scooters binnen en begonnen te kletsen onder de gazebo op het terrein, voor onze camper; Kort daarna kwamen er nog meer jongens aan, die met hun auto's slippend over het plein ervoor reden... Gezien de omstandigheden besloten we de lucht te verversen, zodat we niet het risico liepen de nacht slapeloos door te brengen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

handige en rustige parkeerplaats waar we een halve ochtend hebben doorgebracht. lunchstop en daarna een kopje koffie op het strand. gedurende deze periode zijn de betalingskolommen gedeactiveerd; maar in de zomer lezen we dat 24 uur parkeren helemaal niet handig is.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

rustige plek midden in de natuur! We hebben hier overnacht en de volgende ochtend hebben we een wandeling gemaakt naar de ruïnes van de kerk van San Martino. Deze plaatsen hebben een belangrijke geschiedenis en zijn een bezoek waard.