@gipsy73
Sitecode: 20093
Als je een wat grotere camper hebt met een lange achterkant dan moet je hier niet zijn. Het laatste stukje ernaartoe is zo schuin dat je achterbumper schade kan oplopen.
Zeer goede plek, ook voor wat grotere campers. Alleen jammer dat de kraan voor schoon water ook door sommige wordt gebruikt om het toilet mee schoon te spoelen. Er is ook een aparte kraan om het toilet te spoelen en dat wordt duidelijk aangeven. Gewoon even goed lezen alstublieft.
Moeilijk manoeuvreren met grotere campers, omdat het laatste stuk dood loopt. Servicestation is moeilijk bereikbaar en er is minstens 1 langstaander.
Als je bovenaan wilt staan dan moet je op een weg naar boven rijden die niet geschikt is voor een camper met lange achterkant.
Zeer vriendelijke beheerders. Ze helpen ook graag om de weg te wijzen naar de plaats. Duits en Engels sprekend. Coop is te voet bereikbaar.
Ik heb op 12 juli netjes betaald via de betaalautomaat. Vandaag krijg ik een naheffingsaanslag parkeerbelasting gemeente Gouda. Ik moet effe 74,90 euro betalen. Dievezooite
Heel de dag niet buiten kunnen zitten omdat er ontzettend veel vliegen waren. Niet alle producten in het winkeltje waren vers
We konden met onze camper van bijna 7 meter alleen op een plaats staan waar het gras niet gemaaid was. We moesten voor 1 nacht 40,75 euro betalen voor 3 personen en electriciteit. Er waren veel wespen en ander ongedierte waar we veel last van hadden.