@gjdeweerd
op dit moment is het er lekker rustig. Mooie plaatsen. Prima sanitair en afwasbakken. Geasfalteerde weg, plaatsen zijn op gras. Leuke wandeling naar Decize te maken. Toen wij er waren was er blijkbaar net een grote kermis geweest, de exploitanten waren druk bezig met inladen. We hebben er overigens geen last van gehad. 17,80 voor twee volwassenen en een hond, met acsi-kaart
erg mooie camping. Geasfalteerde weg, grind voor de camper; natuurlijke omgeving; zijn er 2 dagen geweest, beide keren kwam er om 6 uur een foodtruck! Erg handig. Vlekkeloos sanitair. Orleans prima op fiets te bereiken, 25 minuten, goeddeels over landelijke en rustige wegen. 29,78 voor twee volwassenen en een hond.
leuke, kleine camping; nieuw en erg mooi sanitair gebouwtjes, ook met wasmachine ed; hond prima uit te laten! neem vlak buiten de camping eerst een smal, steil paadje naar beneden en je kunt mooi langs de Loire lopen. Ook een wandeling naar het hoger gelegen oude dorp is erg leuk met interessante informatieborden. De dam. Acsi. 22,22 euro betaald voor twee volwassenen en een hond. Wel nauwelijks bewegwijzering, alleen een onopvallend houten bord.
prima camping; ruime plaatsen op gras; wel onverharde wegen dus bij regen plassen; sanitair prima; personeel vriendelijk en behulpzaam ; acsi-camping, 17,88 voor camper met 2 volwassenen, een hond en electriciteit; Sancerre 20 minuten fietsen (natuurlijk wel bergopwaarts).