@gjdezzo
- 2024
Hier op doorreis één nacht gestaan en eigenlijk veel te kort. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige reviews. Het is prachtig en één en al luxe. Dat daar een prijskaartje aan vast zit is begrijpelijk. Het hoogseizoen was net begonnen en wij betaalden met twee personen €61,78.
Prachtig gelegen terrascamping aan een meer met plaatsen dicht bij het water of hoger gelegen. Per plaats een sleutelbosje mee om een slagboom, stroomhokje en de deur van het sanitair open te maken. Twee toiletten, twee wastafels en twee douches is echt te weinig (dames idem). Douchemuntjes is niet meer van deze tijd, gedoe! De broodservice etc. is daarentegen wel erg goed dus toch vier sterren. Camping staat te koop ivm pensioen beheerder.
Nette camping voor één nacht. Vriendelijk geholpen. Helaas geen beschutting dus veel wind. Veel vaste plekken met caravans waar hekjes en schuttingen omheen gebouwd zijn. De plekken op de open velden zijn zonder stroom. Sanitair is schoon maar de douche matig qua hoeveelheid water. Je kan oa. pizza’s bestellen (heerlijk) en broodjes voor het ontbijt.
Keurige camping met veel faciliteiten. Ligt wel vlak langs de weg. Sanitair is perfect en de omgeving prachtig. Gefietst en de wandeling om de Kullaberg via de vuurtoren gedaan. Op sommige plaatsen zijn er steile rotspaden.
Prachtig gelegen boerderijcamping met voldoende beschutting (wij hadden 27 graden) en veel mogelijkheden voor vermaak. Paar lekkere potjes tafeltennis gespeeld. Klein minpuntje was de douche die heel krap is en voorzien van een takel met zwembadkledinghaak om je spullen droog te houden. Bij reserveren via email bleken beide adressen niets ontvangen te hebben en telefonisch klopte het nummer in de app niet. Moet +49 5446 603 zijn. Verder top!
Prima camping, zeer rustig, vriendelijke ontvangst. We konden mbv een plattegrond zelf een plek kiezen. De bosplekken hebben veel schaduw, op de veldjes is meer zon. Sanitair is prima, douchen moet wel met 50 cent muntjes.