@gm50
- 1997
Mooie rustruimte met afgebakende plaatsen, vriendelijke eigenaar, groot nadeel: de douches duren 120 seconden en worden buiten de douchecabine geactiveerd voor 1 euro
rustplaats zonder bomen onder de zon, slecht onderhouden staanplaatsen, voorzieningen zoals douches en wastafels niet schoon
mooie rustruimte, uitstekende service, het enige minpunt zijn de smalle plaatsen, je kunt de luifel niet verder dan een meter openen
Aan de positieve kant is de rustruimte alleen bedoeld voor het laden en lossen van water, de rest is erg basic
parkeerplaats weinig ruimte om luifel te openen, plaatsen niet vlak, heldere waterafvoer lastig
kamperen!! Ik zou meer een parkeerplaats zeggen, omdat ze ook niet-kampeerauto's parkeren op zeer stoffige onverharde wegen, diensten waarvoor je de snelweg moet oversteken, ze vragen ook een zeer exorbitant tarief.
2022
kleine goed uitgeruste camperparkeerplaats een beetje lawaaierig vanaf het viaduct net boven het gebied, zeer dicht bij de stad
goede parkeerplaats met afvoer en elektriciteit, maar onmogelijk te vullen met water, grenzend aan het Pinocchio-park en villa Garzoni
gebied voorzien van alle voorzieningen plaatsen afgebakend met heggen maar erg smal, prijs een beetje hoog, centrum ongeveer 1 km
camperplaats essentiële diensten zeer aardige eigenaar wijnverkoop en proeverij, dicht bij het centrum met zeer steile klim, laat je niet misleiden door de foto met zwembad want die bestaat niet