@golf1001
- Concorde
- 2023
Sitecode: 161917
Prachtig gelegen camping. All-inclusive, elektriciteit alleen bij de staanplaatsen aan het water, water, afvalverwerking, wasmachine en droger. Alles is zeer schoon. De eigenaar (de baas) is supervriendelijk en behulpzaam. De camping is goed bezet, maar je kunt parkeren waar je wilt, zolang je niemand stoort. Zelfs voor lange mensen is het geen probleem. 😉
Prachtig gelegen camping. All-inclusive, elektriciteit alleen bij de staanplaatsen aan het water, water, afvalverwerking, wasmachine en droger. Alles is zeer schoon. De eigenaar is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De camping is goed bezet, maar je kunt parkeren waar je wilt, zolang je niemand stoort. Zelfs grote staanplaatsen zijn geen probleem. ...
De camping ligt op een goede locatie, maar de sanitaire voorzieningen zijn dringend aan renovatie toe! De camping zelf is erg verwaarloosd. De prijs is absoluut niet redelijk voor wat er geboden wordt! We betaalden 595 kronen voor één nacht. Het antwoord van de eigenaar: het is hoogseizoen! 🤔🤔🤔
Zeer mooie camping, ook geschikt voor grote voertuigen (12 meter), klein strandje. Ideaal visgebied. Bootverhuur is ook mogelijk. De weg vanuit het noorden via Route 28 is in zeer slechte staat. We hebben veel rendieren gezien.
Mooie, gratis parkeerplaats voor doorreis, direct aan een klein strandje. Niet geschikt voor grote voertuigen langer dan 10 meter.
Niet geschikt voor grote voertuigen. De toegang tot de camping via de brug is beperkt tot voertuigen tot 8 ton.