@goliath06
Mei 2026
Mooie plek , lijkt wel een klein park waar je een staplaats kunt uitzoeken. De sanitaire voorzieningen zijn prima enige opmerking is dat de stort voor het chemisch toilet naast het afwasgedeelte ligt. Er zit wel een kleine afscheiding maar dat neemt de “ vieze” luchtjes niet weg .
Sitecode: 22024
35 camperplekken allemaal op grind, alles is nieuw aangelegd dus er zijn weinig schaduwplekken. Sanitair is nieuw en wordt goed schoon gehouden, dichtbij bakker ( er is ook een broodjesservice) . Plekken 400 / 406 liggen aan een ( niet al te drukke) weg.
Wie rust zoekt is hier op de goede plaats! Fijne grote plekken zonder heggen, sanitair prima en vooral schoon ! Erg vriendelijke echtpaar dat bij binnenkomst veel informatie geeft 👍 . Kunt mooi fietstochten maken vanuit hier.
Fijne , niet te grote camping met grote staanplaatsen. Schaduw of zon beide mogelijk. Dicht bij stadje en vlakbij Pizzeria La Scaleta waar je heerlijk kunt eten. Leuke fietstochten mogelijk alleen moet je soms een stuk “ gele “ route pakken waar veel auto’s rijden . Vriendelijke ontvangst, sanitair is niet het nieuwste maar keurig en schoon ! Ook het terrein is top onderhouden !
mooi gelegen camping met goede verbindingen, tram en fiets. Helaas niet overal grind voor de campers waardoor het bij regen wel modderig is. Sanitair is goed en schoon , alleen zou het beter geventileerd mogen worden. Ook het ontbreken van wc brillen en closetpapier is een minpunt. Wat erg leuk is zijn de foodtrucks die tegen 18.00 komen.
Vanwege de ligging eigenlijk 4 sterren maar het liefdeloze terrein en het matig onderhouden toiletgebouw toch maar 3. Het poetsen van het gebouw gebeurd halfslachtig en de ventilate daar is dermate slecht dat er schimmel op het plafond zichtbaar is. De vele stacaravans krijgen duidelijk meer aandacht.
Niet te grote camping in een rustig dorp, vriendelijke ontvangst , konden zelf een plek kiezen. Kan , zeker als het vol is , lastig manoevreren zijn want de wegen op de camping zijn niet de breedste. Onze meet 6,5 MRT. en we waren blij geen achterburen te hebben bij het uitdraaien. Sanitaire voorzieningen zijn top en superschoon , voor kinderen is er genoeg speelmogelijkheid ! De bakker is om de hoek en op de camping zelf kun je snacks kopen
Hebben hier 4 nachten gestaan en hier worden wij blij van ! Goed gelegen, mooie plekken en schoon sanitair, fietsroutes genoeg en ook Roermond is in 30 min. [op de fiets] prima te doen. Vriendelijke ontvangst door de eigenaren !
Prima locatie, dichtbij het mooie strand en de stad. Sanitair is top en schoon ! Van ons 4 van 5 sterren omdat maar 1 wificode voor 1 toestel in 2025 een “ no Go “ is !
Mooie camperplekken met uitstekend en schoon sanitair. Ook verdere voorzieningen zijn top. Renesse is 5 min. Strand 2 km. , fietsroutes erg mooi en starten in de buurt. Aanrader !