@goyourownway
- 2022
Juli 2026
4 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Juni 2026
Gezinscamping met vaste plekken, huisjes en aparte camperplekken bovenaan de camping in het bos. Het terrein is verdeeld in terrassen. Diverse toilet/douchegebouwen waarvan enkele nog oud maar wel schoon ;-) Beneden aan het meer zijn prachtige plaatsen. Hiervoor betaal een meerprijs. Vriendelijk personeel.
Gemoedelijke kleine camping met een allervriendelijkst ontvangst. Heerlijk fietsen (rondje om het meer). Wij hebben 2 fijne dagen gehad.
Ssst niet verder vertellen 🙃 Er zijn van die plekken waar je stil van wordt. Dit is er zo’n eentje. Alleen natuur, rust, ruimte en stilte. Genieten met de hoofdletter G! Vriendelijke beheerder die regelmatig even zijn koetjes bezoekt (en met de hand melkt).
Oké het is niet de mooiste plek maar wel functioneel. Norrköping is beslist een bezoek waard en dan is dit een prima overnachtingsplek. Nacht is rustig en op 350 m. afstand een compleet servicestation. Meer heb je als camperaar niet nodig! Gemeente Norrköping bedankt ☺️
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Sitecode: 161980
Alles is al beschreven! Mooi nieuw sanitair gebouw dat nog uitgebreid wordt. Ook een grijswater loosplaats is aanwezig. Terrein is hier en daar wat onregelmatig maar de plekken zijn geweldig!
Mei 2026
Top plek voor een overnachting. Aan alles is gedacht. Een keukentje, verblijfsruimte met ook kinderspeelgoed en 4 schone toiletten en douches voor dames en heren, bereikbaar met een pasje waarvan je het geld later teruggestort krijgt.
Maart 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 maanden geleden

Prachtig plekje met uitzicht over de bloembollen. Duinen en strand dichtbij. Heerlijk fietsen en wandelen. Vriendelijke eigenaar en er is inmiddels ook verlichting op de camperplaats aangebracht ;-)