@graham6990
Sitecode: 19493
Een zeer goed beheerd park, wel prijzig met €26,50 inclusief elektriciteit. De staanplaatsen zijn schoon, schaduwrijk en vlak. Er is geen zwembad, maar je kunt wel in het meer zwemmen. Een aanrader!
Goede prijs €15 inclusief elektriciteit, makkelijk te voet naar het centrum, heerlijk zwembad, prettig beheer en eigenaar! Zeker een aanrader!!
Erg duur voor wat je krijgt: een kampeerplek voor twee personen en een elektriciteitsaansluiting kost €25, het gebruik van het zwembad kost €5 extra per persoon per dag, er is weinig schaduw en de camping was leeg!
Fantastische locatie, maar helaas is het park verwaarloosd en slecht onderhouden, zoals de meeste parken in Albanië. Er is geen stromend water, alleen zout water, en er zijn geen winkels in de buurt, dus zorg dat je goed voorbereid bent. Er zijn 3 douches, 2 toiletten en een composttoilet op het strand. Mooi privéstrand. Verder is de locatie echt geweldig!
Als je ouder bent dan 60, zorg er dan voor dat je een plekje bovenaan krijgt, want deze camping bestaat alleen maar uit trappen en steile wegen. Helaas kregen wij een standaardplek van 7,5 meter op de helling, maar die had wel wat schaduw. De toiletten en douches waren prima, maar wel een eindje lopen. Het strand is moeilijk bereikbaar en het zwembad ligt een eindje verderop, met veel trappen. Verder is het een prima camping!
De harde plaatsen zijn goed, met elektriciteit en water, het personeel is vriendelijk, maar de 3 toiletten en 3 douches zijn niet toereikend en er is een lange wachttijd in de ochtend en avond. De prijs is te hoog: £84 voor 2 nachten, caravan en 2 volwassenen.