@grahamt63
Momenteel gesloten vanwege renovatie van het toiletgebouw. Controleer dit voordat u de vallei inrijdt.
18 mei 2025. We werden vriendelijk ontvangen door een jongeman die ons naar onze schaduwrijke plek bracht. Toilet- en douchefaciliteiten waren schoon en functioneel, met voldoende warm water voor de douches. Bar & restaurant € 16,50 per nacht voor een camper, twee volwassenen en elektriciteit
Sitecode: 82079
Vandaag gesloten 30 september 24
Geweldige locatie om de stad in te wandelen en de vuurtoren ligt op ongeveer 30 minuten lopen voor gemiddelde fitness. Goede faciliteiten en vriendelijk personeel. We verbleven twee nachten, 16/17 januari 20. De eerste nacht was erg rustig, maar de tweede nacht had wat diepe bas dreunende muziek van een feestgroep in de jachthavenbar, ze vertrokken uiteindelijk om 01.00 uur.
Sitecode: 51974
Hier aangekomen op 19 januari om de site gesloten te vinden. Als ik buiten het seizoen reis, zou ik eerst bellen.
we kwamen op 18 januari 20 om de site gesloten te vinden. als je in het winterseizoen reist, is het misschien de moeite waard om eerst te bellen
Bleef voor 2 nachten aankomen op 23 december 19. Vriendelijke ontvangst, alleen contant geld geen kaarten of cheques. De plaatsen zijn misschien wat te krap voor grotere campers, onze bestelwagen van 6 m was prima. Toilet- / douchefaciliteiten zien er bijna nieuw uit, zeer goed. Blij dat de site open was omdat er niet veel zijn in deze tijd van het jaar. Leuke wandelingen over de kustpaden. Heel stil, maar alleen wij en een ander busje.
We kwamen 1/1/2020 aan bij een vriendelijke receptie van de hotelbalie, de gebruikelijke campingreceptie is in de winter gesloten. De douches waren mooi en warm. De site was mooi en stil. Een bus naar de stad rijdt elk uur van buiten de camping, kost € 3 retour per persoon, een uitstekende service. We zijn blij dat deze site open was, een uitstekende uitvalsbasis voor Salamanca en omgeving.
We stopten hier twee nachten op 28, 29 december 2019 in een camper. Niet veel campings open dus we waren blij dat dit open was. Vriendelijke ontvangst, heerlijke warme douches die we op prijs stelden omdat het 's nachts -2 C was, schone faciliteiten. Kleine winkel met brood en andere benodigdheden. De elektriciteitsvoorziening leek ook goed.
Ik moest 2 * verlaten om een beoordeling achter te laten. Aangekomen op 30.12.2019 om site gesloten te vinden. Zou aanraden om ze te bellen als je tijdens de wintermaanden reist
Aangekomen rond 16.00 uur en was de enige camper op de parkeerplaats. Veel van de parkeerplaats is glooiend, maar ik vond wat vlak terrein naar rechts als je binnenkomt. Lupo-supermarkt is geweldig en we hadden een voorraad voor de sluiting van het nieuwe jaar. Ik wou gewoon dat VW T5-busjes niet naast me zouden parkeren met hun lawaaierige deuren en inzittenden die 's nachts opstaan om de lokale boom te gebruiken omdat ze geen toilet aan boord hebben
Aangename camping voor een tussenstop net voor Kerstmis. Schone toiletten en douches en goed warm water. Verwarmd binnenzwembad zag er verleidelijk uit, maar ik heb zwemkleding meegenomen omdat het december is en verwachtte niet dat dit soort faciliteiten beschikbaar zou zijn, ik weet het voor de volgende keer Een grote supermarkt ligt op slechts 10 minuten lopen. Vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam bij het lenen van een ladder om een zonnescherm te repareren.
Uitstekende camping, zeer vriendelijke ontvangst. Sanitaire voorzieningen uitstekend. Zeer rustig in een bosrijke omgeving. Handig voor de autoroute van de A30, Almelo is een aangenaam stadje op korte fietsafstand. We zullen zeker terugkomen.
We waren hier bij mooi weer en de omgeving is prachtig. Je kunt Puffins offshore zien vliegen ... gebruik een verrekijker. Ook gespot Golden Eagle. NOK 50 voor kamperen en NOK50 voor water. Water en bak beschikbaar vanaf de zijkant van het gebouw.