@grandtourimaginer
- 1995
- Challenger
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
ook wij dachten n paar dagen te blijven het werden drie weken. Door bar en activiteiten die Jonathan organiseert, ontmoeten we anderen leuke mensen. Prima fiets omgeving, goede wifi.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
helaas op zondagmiddag en maandag is het terrein afgesloten
hoogseizoen dus veel campers, dicht bij het centrum. Wel zit de CP zit naast de ijsbaan dus je hoort de hele nacht de koelinstallatie draaien. Voor een nachtje prima.
hier kun je inderdaad prima water tappen, wc en camper legen.
Cp ligt dicht bij de zee. Aantal plekken met gedeeltelijk schaduw. Onderdeel van campercarpark (pasje kopen). oplader werkte niet - via app werkt het wel. Wc is op grote parkeerplaats dus met hoogseizoen smerig. geen douches. wifi werkt niet bij veel plekken. Veel verkeer voor afvalcontainers.
rustige en nette CP, prijs is 15 euro (ex 5 euro lidmaatschap) geen schaduw wat wij vandaag wel misten (34 graden). gelukkig ligt er een zwembad naast. kost 2 euro pp.
oude camping. zie andere reviews. Stroom is maar 2,33 euro per dag. Als je gereserveerd hebt, kun je kiezen voor 2, 6 of 10 amp. Bij 2 amp kun je schaduw krijgen. 6 en 10 liggen in de volle zon. Mensen die tegelijk met ons aankwamen en niet gereserveerd hadden konden alleen 2 amp krijgen.
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Rustige kleine gemeentecamping. Snelle wifi, heel heet water om af te wassen en te douchen. Minpuntje: sanitair wordt niet in het weekend schoongemaakt.
hele volle parkeerplaats, moelijk manoeuvreren. Wel vlakbij het centrum, redelijk rustig geslapen. alleen afvalbakken