@greendragon

Een simpele camping alleen online te boeken met voornamelijk tenten en een enkele camper. Sumiere voorzieningen, twee douches, 1 afwasplek, grijs water en chemisch toilet, beide uit het jaar kruik. Geen wifi en matige 4g ontvangst. Wel een mooie plek aan de zee tussen de duinen. Voor 1 overnachting een prima plek.
zoals voorgaande review. het sanitair gebouw was prima in orde, alles schoon en rook fris
de camping lijkt gesloten. de receptie is dicht, alle toilet gebouwen zijn gesloten alle water is afgesloten. voor de rest wel een mooi terrein, licht glooiend dus blokken nodig
Sitecode: 62065
Prima plek voor een overnachting. Wel aardig wat wind. Geen bouw werkzaamheden of bouwafval.Het dorpje inlopen is een aanrader. de zingende monniken kon je op de parking horen, echt grappig.

Sitecode: 19283
Prima plek voor 1 nacht. Wel wat lawaai van de weg die er vlak bij ligt, maar niet storend. ook komt er overdag af en toe (om het uur) een trein langs. niet echt storend. water en afvalwater punt. chemisch toilet stortplaats hem ik niet kunnen vinden.
Een verzorgde camping in een landelijke en rustige omgeving. Werden vriendelijk en gastvrij ontvangen door de eigenaar Mark. Bij iedere plek was een stroomaansluiting en een waterkraan. De plaatsen zijn niet supergroot maar zien er schoon en goed verzorgd uit. De vijfde ster heb ik niet gegeven omdat het terras en de horeca door covid nog niet echt in bedrijf is. Al met al een leuke plek om te staan.