@grietje1981
- 2020
Sitecode: 195929
Echt een pareltje! Niet ver van de snelweg. Nieuwe eigenaren die nog veel aan de camping gaan doen. Veel vaste plaatsen maar de gasten zijn allemaal even vriendelijk! Wij kregen een zakje hondenvoer en een gehaakte kwal cadeau. Je kan biertjes op het terras doen en er staat een foodtruck met ijsjes, honing en meer. Sanitair is verouderd maar schoon! Grote plekjes om te staan. Echt een aanrader voor een paar dagen of op doorreis.
Grote camping. Heel veel vaste gasten en die staan op de mooiste plekjes aan het water. Toilet gebouwen zijn wel schoon en ze hebben een soort huiskamertje en keuken erbij in het gebouw. Wij hebben er 1 nacht gestaan maar meer zouden wij niet doen. Let op camping plaats is 410 met stroom. Quickstop 250 maar sta je naast elkaar met 2 meter er tussen.
Prachtige camping! Sanitair gebouw net nieuw en super schoon. Heerlijke broodjes in de morgen en kayaks en kano's te huur. Super vriendelijke eigenaren en heerlijke pizza's in de avond. Nieuwe beplanting tussen de plekjes is net aangeplant. Pasjes systeem voor douchen werkt prima. Je krijgt 10 min. gratis per nacht om te douchen per plek. Wij hebben hier 2 nachten gestaan.