@griezelke
Leuke plek met alle voorzieningen uitgezonderd stroom, prachtig oud stadje, de moeite waard, wandeling langs wijnvelden vertrekkend aan de parking.
Het enige positieve was de ligging. Vuile douches, verwaarloosde omgeving, kapotte tenten, caravans met de ramen ingegooid, 2 amp stroom. Wij hadden afgesproken om 1 nacht te blijven, we hebben er 2 moeten betalen, dat was het minimum volgens de arrogante eigenaar. Hier komen we nooit meer, nooit meegemaakt in de 30 jr dat wij al met de camper reizen. De smerigste camperplaats ooit gezien!!! Als het mogelijk was, kreeg ie geen enkele ster.
Prima plek, vriendelijk onthaal, mogelijkheid met fiets of bus naar centrum, proper sanitair.
Prima plek om te overnachten en de stad te bezoeken. Carrefour vlakbij. Mooi en veilig om te fietsen en te wandelen.
Prima camping met alles erop en eraan, vriendelijke eigenaar maar rond deze tijd heel erg druk. Prima om te fietsen naar het centrum.
Geweldige plek, pure rust en natuur, kan alleen maar de positieve reviews beamen, prachtige fietsroute Senda del Oso. We stonden hier met 14 Spaanse campers.
Prachtige camperplaats, mooi verzorgd, geweldig uitzicht, vriendelijke en Engels sprekende jongeman.
Prima plek, geen last van het verkeer, vriendelijke en behulpzame eigenaren, 10 euro met alle voorzieningen.
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen, 12 euro per nacht, 4 euro elektriciteit, 3 euro om te douchen. Super vriendelijke eigenaar, wij hadden problemen met de satelliet en hij kwam langs met een ladder, kwam vragen of hij kon helpen en was oplossingsgericht aan het meedenken. Alleen jammer dat hij enkel de Spaanse taal machtig was 😁.
Je betaalt 20 euro per nacht terwijl op de app 14,44 euro staat. Je mag er niet douchen en geen gebruik maken van het toilet. Geen wonder dat we er heel alleen stonden.
Prachtige camperplaats, super vriendelijke ontvangst met alle nodige uitleg, prijs-kwaliteit prima!
Prachtige camperplaats, hele ruime plaatsen, vriendelijke eigenaar, mooie streek, wat wil een mens nog meer!
Sitecode: 92079
Prachtige camperplaats. Waren hier in juni en de eigenaars hadden juist een sterfgeval, maar waren heel vriendelijk en behulpzaam. Prachtige fietsroutes en mooie uitgestippelde wandeling (ijsvogel gespot). Topplaats!