@grift003
top plek! ruim opgezet en zeer netjes! harde ondergrond en je camper staat gelijk recht. elke plek heeft gewoon veel ruimte. bezoek de plaatst troyers ! echt een leuke stad om er eens door heen te lopen. bij de ingang ligt stadskaart. je kunt lopend of met de fiets naar de stad.
heerlijk hier 2 nachten gestaan schoon sanitair! water is warm 😉. echt een heerlijke camping in de Alpen en vanuit de camping diverse wandelingen. let op aantal stroom punten is minimaal dus het kan zijn dat je geen elektra hebt. wij hadden bij toeval het laatste stroom punt.
mooie nette camping vlak bij briacon. camping is gewoon open ! nette sanitair 1 gebouw op leeftijd maar schoon en netjes en een nieuwe gedeelte . kortom een nette camping .
gewoon een goede camping vlak aan het meer , 500 meter van plage. sanitair nieuw en schoon en heerlijk rustig. mooie camping. 10 km van annecy en een mooi fietspad er naar toe of om het meer . wij hebben hier genoten !
top plekkie . geen voorziening maar wel een heerlijke plek om te overnachten en wandelingen te maken. we zijn hier 2 nachten geweest.
genoeg plek en 20 min fietsen naar het centrum. voelde ook als een veilige plek om te staan.
reserveren kan gelukkig niet maar op de website roepen dat er altijd plek is , is onzin we hadden net het laatste plekkie. maar goed we staan er. echter elektra gaat met muntjes! moet je wel ervoor zorgen dat je deze kan halen. helaas is de winkel dicht waar je ze moet halen dus geen stroom . best wel slecht ! zorg dan dat ook buiten openingstijden deze te verkrijgen zijn of zorg dat je electra palen gewoon op euro's gaan. hierdoor een 6
een goede stads camping. sanitair schoon. binnen 30 min op de fiets naar wenen. we hebben hier 3 dagen gestaan en veel van wenen kunnen zien en genieten.
zoals door andere aan gegeven een heerlijke rustige camping met zeer vriendelijke mensen. tram halte op 8 min lopen en binnen 30 min in centrum van Praag. douche wellicht wat gedateerd maar we kamperen he ! wel heerlijk warm water 👍
prima camping alles aanwezig en lekker schaduwrijke plekken. gewoon wat je van een camping mag verwachten. een zwembad is aanwezig.
Sitecode: 12047
mega druk met campers op de plek zelf konden we niet staan, in de directe omgeving hebben we een nacht geataan. nadat we san sebastian hebben bezocht. wel een stuk lopen maar zolangs de boulevard leuk. snacht is het redelijk rustig op het verkeer na. voor een nachtje prima te doen.
prima voor een nacht lekker rustig in de nacht. we stonden hier met een kleine 20 tal camper waarvan de meeste voor 1 nacht stonden net als wij. orleans ligt ong 7 km vandaan en op de fietst prima te doen. leuk voor een middag.
gemeente moet eens nadenken wat ze doen !! wel je nu wel of niet toeristen naar je stad ? maw stop met deze onzin. wij gebruiken deze camper plaats niet . omdat we om de hoek wonen echter we zijn wel van mening dat boz moet stoppen met deze onzin. boz is een mooie markiezen stad waar vele toeristen van kunnen en moeten genieten. kortom kap met deze heffing en zorg dat alle toeristen nog enthousiaste worden over boz
weinig aan toevoegen wat de vorige reviews zeggen. echt een lekker plekje om even op te laden.
mooie camping echter een dure camping. afstand naar strand en dorp is ruim een half uur lopen.
Sitecode: 19817
een echte camperplaats voor een stad bezoek. fietsen naar de stad is een klein 30 min. maar als je terug komt even lekker afspoelen in het zwembad en aan een picknick tafel een wijntje en naar bed. ja je ligt naast een treinrails waar snachts even een trein voorbij dendert en er ligt een autosnelweg in de buurt wat je hoort. maar als je dicht bij een stad wilt staan moet je dit voor lief nemen en 2 nachtjes is dit te overzien . vriendelijk ontv.
nette camping met lekkere douche. er zijn schaduw plekken maar ook geen schaduw plekken. 15 a 20 min fietsen naar salamanca. tip ga eten op de camping zelf . we hebben hier heerlijk gegeten !!
Sitecode: 19402
nette camping , 30 min lopen naar het strand en een leuk dorpje. zwembad erbij . en genoeg plek om je camper neer te zetten. gewoon wat je verwacht van een camping , netjes en schoon .
voor 2 dagen lissabon bezoeken kan je hier je camper goed plaatsen en met de boot.oversteken zodat je nagenoeg gelijk in het centrum bent . een goede plek om een nacht of 1 a 2 te blijven staan. 2 euro per dag. geen voorziening.
een parkeerplaats waar je goed kan staan met je camper. dicht bij het strand . geen voorzieningen .
top plek. lekker bij het mooie strand wel een stukje lopen echter de camper plek is top.
Sitecode: 19400
nette camping waar je met een camper goed terecht kan. duingebied. heerlijk dicht bij het strand 5 min lopen en een leuke beachbar. heerlijk plekje voor een paar dagen strand . wij stonden hier op 21 22 juli en heel veel plek. sanitair gewoon normaal en personeel heel vriendelijk kortom een mooi plekje voor bij het strand .
prima plek voor paar nachten, ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst. je loopt zo naar het dorp, aanrader de burger van de maand bij Le Ravaillac's. Veel fietsroutes/wandel vanuit de camping. chemic en water naast elkaar , dus let op de hygiene, niet iedereen houdt ruimte tussen de kraan en het chemisch toilet!
zoals door andere aangegeven een mooie plek aan de rijn. centrum op loopafstand zo ook om naar de geiser te gaan. fietsen naar koblenz langs de rijn (24 km enkele reis). vriendelijke beheerders. kortom gewoon leuke prettige plek om te staan. letop reserveren gelukkig niet mogelijk. overigens in mijn optiek genoeg plek.
prima camping, ruime plaatsen, “linksaf” vanuit de camping, bruggetje over en een prima pizza gegeten! top! Wij hebben hier 1 nacht gestaan incl elektra voor 32 euro , zowel op de heenreis als terugreis hier 1 nacht verbleven, 👍🏻
prachtige plek om max 2 dagen ( langer mag / kan niet ) te staan en bilbao te bezoeken.Met ebikes de stad bezocht en ja de klim terug is pittig. dus in de turbo stand omhoog. camper plekken ruim en nagenoeg alle voorzieningen zijn aanwezig. schoonwater electra en grijswater. kortom een aan rader . zeker als je savonds vanuit je camper over bilbao kijkt .
een camperplaats in een mooi weiland/ gras veld. 100 meter van het strand. geen elektriciteit echter wel schoon water en grijswater afvoer + sanitair. douchen kost je 1 euro voor 6 min. 24 uur hier staan kost je 10 euro we hebben hier twee heerlijke dagen gehad
nette mooie camping . goede sanitair.
nette camping in de bergen bij san sebastian. nette sanitair en de plekken zijn voor zuidelijke landen netjes. 5 km van San sebastian. goede camper plek voor een paar dagen. qua kosten wellicht aan de prijs , echter met een zwembad en een heerlijke douche, oke !
1 nachtje gestaan voor een wandeling, laddertjewandeling. ontvangst hartelijk! plekken netjes en vlak bij dorpskern. waar je na de wandeling een heerlijk terrasje kan pakken . restaurants genoeg in de buurt. en camper plek ruim en netjes. gewoon zoals het hoort. top locatie! ps wel muntjes meenemen voor electra 🙃😉
gewoon een nette goede camping. een grote camping voor ons begrip echter wel netjes en goed. mooie plek om diverse wandelingen te doen zowel mullerthaltrail als in Duitsland de duivels route. let wel op dat de duivelsrpute een flinke wandeling is van 23 a 25 km
eigenlijk is het een parkeerplaats voor campers met 3 douches en vuilwater stort en ontvangst voor een bezoek aan Trier een goed plekje . maar verwacht ook niet meer dan dat . en eerlijk je komt voor Trier en niet voor een grandioos camper plek 🙃
een nette goede camping grote camper plekken en zeer vriendelijk ontvangst . gewoon goed en wat je mag verwachten van een camping top
douche sanitair is gewoon slecht en oud . men heeft geïnvesteerd in een zwembad wat er goed en netjes uitziet echter je betaald er apart voor. men zou flink in het sanitaire gebouw moeten investeren ! op de fietst naar trani wat een mooi dorp is
gewoon een goed mooie nette camping met goede sanitair. we komen hier al jaren voor als tussen stop
moeilijk kamperen.
camping oke, geen camping winkel aanwezig dus alvorens je er heen gaat zorg dat je voor zien bent . shuttlebus naar gallipoli aanwezig alleen deze man spreekt geen Engels. kreeg nog een verwijt dat wij geen Italiaans spraken. maar goed we zijn heen en weer gebracht
Sitecode: 20501
locatie qua uitzicht top ! echter wees bewust je slaap langs een spoorlijn en de ss16 wat echt wel geluid geeft . maar je krijgt wel een mega mooi uitzicht er voor terug 😉
heel netjes en een heerlijke douche en schoon sanitair. echt gewoon goed. vlak bij een gondel om een leuke mooie berg wandeling te maken om het meer . een aanrader alvorens je weer verder rijdt
goed ontvangst en nette douche cq sanitair. shuttle naar matera en gewoon een goede plek voor je camper
top plekje voor een bezoek aan de stad nancy . 10 min lopen van de binnen stad .
zeer vriendelijk ontvangst ! apart een veld voor tenten en wandel afstand van de stand . douche buiten in de open lucht wat ook weer een heerlijkgevoel geeft in de zomer 😉kortom een goede plek voor 1 a 2 nachtjes
Sitecode: 20499
een mooie plek om te staan wel druk in het hoofd seizoen. geen sanitair en of douche maar je staat op een leuke mooie op plek . op de fiets naar termoli wat een mooie plaats is