@grijshuisje
- 2021
Alleen naar toe gaan voor als je op doorreis bent. Veilig, vriendelijke ontvangst maar hele slechte sanitaire voorzieningen. Echt slechte prijs-kwaliteitsverhouding. Voor 30 euro mag je toch wel wat meer verwachten dan deze oude wc's en armoedige (koude) douche.
Fijne camping, lijkt wat verouderd masr wordt super schoon gehouden. Heel vriendelijk personeel en ook een fijn strand in de buurt. Aanbevolen!
prima camping, zeker voor Italiaanse begrippen. goed onderhouden en vriendelijke ontvangst. in het naseizoen weinig tot geen geluidsoverlast wij betaalden 34 euro voor 2pers, camper en electr.
Het is inderdaad een prachtige plek bij duinen, strand en fietsroutes. Het sanitair is schoon maar verdient beslist verbetering/vernieuwing. De ontvangst is prima en duidelijk.
De plekken op het terras/steen zijn wel erg klein en wat sfeerloos. Op het gras zijn ruimere plekken. Verder keurig verzorgd en gastvrije ontvangst.
Hele fijne camperplaats met heel mooi en schoon sanitair en zeer vriendelijke ontvangst. De toegang/omgeving lijkt wat rommelig maar eenmaal op je plek ziet het er prachtig uit. Heerlijk voor een bezoekje aan Franeker, Harlingen of fietstochten in de omgeving.
Prachtige plek, je kunt er de hele dag bootjes kieken. Wat is dit prachtig opgezet, alles ruim, schoon en vriendelijke mensen Een betere camperplaats kun je je niet wensen.
Hele fijne camping, mooie plaatsen, schoon en goed sanitair. Vriendelijke ontvangst en een fijne (fiets)omgeving.
Ongezellige camping, te duur voor wat ze bieden. Geen service. Wel met de fiets snel in Isle de la Sorgue
Mooie rustige nette camping, hele vriendelijke ontvangst. Behulpzaam. Gezellig terras,mooi zwembad en met de fiets in 15 minuten in hartje Avignon. Ook in de omgeving is het prima fietsen
Wat een fijne camping met een prachtig uitzicht. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Leuke indeling van het terrein. Eenvoudig maar schoon.
Fijne camping voor rustzoekers met een prachtig uitzicht. Mooie uitvalsbasis voor activiteiten in de Gorges du Tarne en omgeving. Hele vriendelijk ontvangst door enthousiaste eigenaren. Van harte aanbevolen
Top, top, top. Prachtige camperplaats, uitstekende voorzieningen, ruime plaatsen en groenvoorziening dik in orde. Tel daarbij de fraaie omgeving van Borger en de supervriendelijk ontvangst en service, dan heb je op de Nuuverstee een heerlijke tijd. Van harte aanbevolen.
Een hele fijne camperplaats met goede en nette voorzieningen in een prachtig stukje NL. Vriendelijke en enthousiaste eigenaren, chapeau!! Een heerlijke plek om de drukte te ontvluchten. We komen zeker terug.
Mooi gelegen camping, heel goed onderhouden. Wel jammer dat we voor dit onderhoud de hele dag grasmaaiers en onderhoudsmachines hebben gehoord. Ondanks dat zullen we deze mooie plek zeker onthouden