@grote
- 2014
Grote camperplaats aan t water en dichtbij de stad. Prijzig, maar wel inclusief alle voorzieningen, incl. douche.
Prima plek voor een nachtje. Direct langs de weg, geen last van.
Super toeristische plek, dus druk, zowel op de camping als in t dorp. Ondanks dat prima verblijf gehad, met mooie wandeling naar de waterval en met boot door t fjord vertrokken naar onze volgende bestemming.
Wij stonden begin juni op de grote parkeerplaats plaats schuin aan de overkant omdat deze kant vol was. Ook prima. De weg is, zeker 's avonds en 's nachts rustig. Mooie wandelingen te maken.
Parkeerplaats is ook voor auto's, niet duidelijk welke plaatsen voor campers beschikbaar zijn. Populaire plek om te gaan wandelen, daardoor veel aan- en afrijden, ook van ouders die hun kind naar de buitenopvang brengen. Prima om Trondheim te bezoeken, deden wij met de fiets.
Ondanks dat t eigenlijk een grote parkeerplaats is, toch een leuke plek om te staan, zeker als je een plek aan t water hebt. Stadje ligt er direct naast en supermarkt bijna op de camperplaats zelf.
Sitecode: 81980
Prachtig gelegen kleine camping, wij houden ervan, eenvoudig, maar alles aanwezig.
Rustige plek om te overnachten. Mooie wandelroutes naar de bijzondere staafkerk.
Mooi gelegen camping. Een uurtje wandelen vanaf de vuurtoren.
De foto laat t deel zien waar alleen auto's mogen parkeren. Campers alleen op de kleine parkeerplaats ervoor. Tramhalte naast de deur om de stad in te gaan en mooi recreatie gebied om te wandelen, zwemmen etc. voorbij de parkeerplaats.
Prima plek aan t water bij t leuke Fjaerland met tweedehands boeken op allerlei plekken.
Altijd handig: onderweg je sanitaire zaken regelen. Niet super netjes.
Leuk plekje aan t water, zeer gedateerd sanitair, wel schoon. Vriendelijke ontvangst. Goed om Runde te bezoeken, kan per fiets.
Mooi aan het water gelegen, prima om te staan, geen onveiligheid ervaren. Losplaats voor toilet was onbruikbaar, alles verstopt. Vlak langs de doorgaande weg, geen echte hinder ervaren, ook niet van de vrachtwagens.
Leuke plek, bij historische bezienswaardigheid.
Grote parkeerplaats, ook om te overnachten. Dichtbij tramhalte naar de stad. Geen voorzieningen, betalen kan ook met bank/creditcard.
Wat een mooi plekje, vooral als je direct aan t water kan staan. Vuur bakken om fikkie te stoken, vissen mogelijk, wel met vergunning geloof ik.
Grote, rustige parkeerplaats, hoog boven Molde. Wandelmogelijkheden.
Prima plek voor bezoek aan Stavanger, direct aan de kade. Populaire plek, al vanaf de ochtend rijdt t af en aan voor een plekje. Ook op de niet-parkeerplekken (ruimte tussen de campers, die Noorwegen vaak 4 m. moet zijn) stonden campers. Bij controle wed daar niets van gezegd, maar misschien wel boete achteraf? Telefonisch betalen, wat mogelijk zou moeten zijn, lukte niet, dus app geïnstalleerd.
Sitecode: 19611
Net buiten het leuke plaatsje Skudeneshaven. Vooraan is t meer een camperplaats, verder naar achter mooier gelegen plaatsen. Super aardige campingbaas, geeft bij aankomst veel informatie en is heel behulpzaam.
Uitstekend op basis van gebruik van de voorzieningen, heel fijn zo langs de weg. Geen overnachting.
Mooi gelegen camping aan het eind van de weg naar de Briksdal gletsjer, waar je vanaf de camping naar toe kunt wandelen.
4 sterren voor t gebruik als service plaats, we hebben hier niet overnacht.
Leuke plek, even uitzoeken hoe te betalen werkte en sanitair oogt niet echt aantrekkelijk, in de kelders van een voormalige jeugdherberg met ronddwarrelende bladeren e.d.
Prima plek om Chambery te bezoeken over goed aangelegd fietspad. Direct naast zweef/sport vliegtuig veldje.
Rustige, gratis plek om een nachtje te staan. Gratis voorzieningen, stroom wel betaald.
Heerlijke camping, direct aan de Tarn en dorp aan de overkant met bakker, supermarktje en restaurantjes, Franser kan t niet! Basic sanitair, maar alles werkt en is schoon. Wandelen. fietsen, luieren, wat je maar wil.
Prima om Vichy te bezoeken en te fietsen.
Gratis plek, parkje door, de brug over en je bent in de stad. De plek zelf en verkeerslawaai neem je dan voor lief!
Prima plek, direct naast de brug, waarover je direct in de stad bent.
Prima plek op doorreis, dorp om de hoek, voorzieningen betaald.
Mooi gelegen camperplaats zonder voorzieningen, direct aan de D5, waar je geen last van hebt. Mooie wandelroutes direct van de plaats. St. Remy de Provence en Les Beaux des Provence dichtbij.
Mooie gelegen aan de Saone, met grasstrook naast de camping. Ruime plaatsen. Sanitair wat armoedig. Dorp op loopafstand met doed restaurant direct over de brug. Prima fiets omgeving.
Fijne camping. Heet inmiddels Bivouac de L'Eygues, aan de rivier dus. Met kiezelstrandjes. In april is t restaurant nog niet open.
Een hele fijne, rustige plek om een nachtje te staan. Het dorp heeft geen winkels of bakker. Voor €3,- kun je de voorzieningen gebruiken dmv geld in enveloppe. Wij vonden t meer waard.
Mooi gelegen in t bos met in de omgeving veel mogelijkheden voor activiteiten. Ruime plaatsen, goed sanitair en heerlijk eten in de Herberg. Vriendelijke ontvangst.
Mooie, goed onderhouden camperplaats! Ruime plekken, prima sanitair. Wij waren met meerdere campers en konden de afgelopen week ' s avonds gezellig binnen zitten in de recreatie ruimte, top! En natuurlijk in een prachtige omgeving, heerlijk gefietst en gewandeld.
Mooie plek vlak achter de dijk, naast de sluizen. Op loopafstand van de haven.
Inderdaad mooie ligging pal naast de vaarroute van enorme zeeschepen. Ondanks dat te duur voor eigenlijk niet meer dan een parkeerplaats. Haven, strand en terrasjes dichtbij
Camping aan de zuidpunt van Rügen. Park, strandje, haven naast de camping. Met de veerboot of op de fiets naar Stralsund is een mooi uitstapje.
Prima plek voor een nachtje op doorreis. Stad niet heel bijzonder.
De camperplaats was vol, dus overnachten op de parkeerplaats. Ook prima, met voldoende ruimte, een beetje groen en ruimte om buiten te zitten. Op loopafstand afstand van t zeer toeristische dorp.
Leuk gelegen plek, met prima sanitair. Stroom riep wel vragen op, we waren heel snel door de kilowattuur stroom heen!
Direct aan t water en 's avonds heel gezellige terrasjes. Op loopafstand van de stad. Prijzig voor een plaats zonder voorzieningen.
Prima plek aan t water voor een nachtje om de stad te bezoeken. We hebben op vergelijkbare plekken gestaan die veel prijziger waren.
Sitecode: 20078
Bijzondere plek aan de haven, met gezelligheid van winkel en terrasjes. Het Kraftwerk is op loopafstand aan de overkant van de haven. Vanaf t grote veld liggen de voorzieningen best ver weg.
Wij waren hier eind aug. Het restaurant niet open gezien. Sanitair vrij simpel. Zeer ongelijke ondergrond , ook met blokken niet recht te krijgen. Goeie ligging om t Noorden van Rügen te verkennen. Prijzig voor wat je krijgt.
Sitecode: 19311
Super rustige plek op fietsafstand van kust en veerdiensten naar de Waddeneilanden.
Camping 'aan t eind van de wereld'. Direct achter de dijk en dicht bij de grote stormvloedkering. Mooie fietsmogelijkheden. Sanitair prima in orde. Heerlijk voor een paar rustige dagen.
Sitecode: 20178
Nogal kaal terrein, langs drukke weg, wel met douche en toilet en dicht bij stad, boulevard en maritiem museum.
Parkeerplaats naast een parkje, direct aan de rivier de Peene. Rustige plek, wij hadden geen onveilig gevoel. Stadje niet heel bijzonder.
Handige plaats om t stadje te bezoeken. Enigszins onduidelijk waar je precies mag staan om te overnachten.
Kleine camperplaats bij zwembad, waar toilet en douche gebruikt kunnen worden. Kust en dorp dichtbij. Voor een enkele nacht voldoende.
Wat een leuke, gezellige camping. Superleuke huiskamer aan t 'dorpsplein' met vermaak voor zowel de jongste als oudere kinderen. Ook zonder kinderen is t prima vertoeven hier. De eigenaren zijn hier vorig jaar begonnen en hebben er echt een hele fijne plek van gemaakt.
Prima plekje, rustig en wijnproeverij voor de deur.
Prima plek voor een nachtje als je op doorreis bent. Toen wij er waren op 10 april waaide het enorm , dat kan hier vaker het geval zijn. Er is niet echt beschutting.
5 sterren vanwege de ligging en het goed ingerichte terrein. De plaatsen verspringen iets t.o.v van elkaar, waardoor je niet recht tegen de camper voor je aan kijkt. Zelfs op de achterste rij zie je daardoor nog een stukje zee. Wij zijn niet echt fan van een rechttoe rechtaan terrein, maar hier namen we t op de koop toe.
Wat een bijzondere plek, midden tussen de dadelpalm en en allerlei andere mooie planten en bloemen. Heel rustig, maar met de fiets kun je er prima uit en rij je langs sinaasappel - en citroenbomen, artisjok - en granaatappel struiken naar bv. Elche of t strand. Voorzieningen zijn heel basic, maar voldoen prima
Op 2 april hier een nacht gestaan. We durfden het aan omdat er meerdere campers stonden en ons verzekerd werd dat overnachten toegestaan was. 's Morgen ns vroeg al helemaal vol. Je kunt beter aan t eind van de dag komen. Maar ja, als t nu echt verboden is.....Heel jammer, want je loopt zo de oude stad in.
Deze plek wordt inderdaad niet meer aangegeven als camperplaats. Ondanks dat zijn we er toch gaan staan, te laat en te slecht weer om door te rijden. Rustig, geen onveilig gevoel. Er stopten meerdere campers bij de saniplek. Water lozen kan nog wel en je toilet legen als je eigen afvalwater gebruikt om de cassette te spoelen.
Heel mooi gelegen, geen voorzieningen meer. Je kunt hier prima meerdere dagen staan. Wandelen langs de rivier vanuit je camper,
Rustige plek voor een overnachting op doorreis
Sitecode: 22031
Rustige plek. Sani was (nog?) niet in bedrijf.
Prima voor een of meer overnachtingen. Alles wat je nodig hebt bij de hand.
Prima plek voor een paar dagen wandelen en/of fietsen. Goed sanitair, vriendelijke ontvangst en informatie over de omgeving.
Grote camping bij Hotel met zwembad. Vriendelijke ontvangst, bus naar Salamanca voor de deur.
Gezellig uitziend terrein. Prima voor bezoek aan Madrid met metrostation dichtbij.
Prima plek voor overnachting op doorreis.
Prima plek om te overnachten, rustig, met saniplek voor water in- en afvoer.
Sitecode: 19260
Wij hebben hier alleen geparkeerd om de stad te bezoeken. Het deel voor campers was op zaterdag na de markt weer beschikbaar, maar op t andere deel stonden veel campers die leken te blijven staan voor de nacht.
Leuke plek om een nachtje staan. Dorp en supermarkt op 500 m. en restaurant voor je deur.
Grote, goed onderhouden, maar sfeerloze, camper plaats. Geen last van verkeerslawaai gehad. Om naar Aigues Mortes te fietsen moet je een klein stukje langs de drukke weg, maar verder een rustige weg langs t water.
Nieuwe jonge eigenaren, hartelijk ontvangen. Charmante, superrustige camping. Geen bakker of supermarkt meer, wel broodservice. Wandelroutes vanaf de camping.
Voor een nachtje op doorreis prima plek.
Fijne camping om een paar dagen te verblijven. Dorpje heeft twee bakkers en een kleine kruidenier. Mooi fietsen om t étang de Thau.
3 sterren vanwege de locatie bij strand en Cap d'Agde. De camperplaats zelf is verwaarloosd en geen €13,- waard.
Rustige plek, geen stroom en geen water. Voor een nachtje prima.
Onderstaande review klopt niet, geen zwembad en geen gratis ov. De camping ligt mooi aan de Neckar, goede fiets en wandel mogelijkheden. Het terrein heeft veel potentie met net nieuwe eigenaren. Er wordt nog volop gerenoveerd, wat ons betreft daarom nu niet de prijs waard.
Voor ons de nr. 1 deze vakantie, juni 2023. Mooi gelegen aan riviertje, schoon sanitair, goeie service van supervriendelijke eigenaren die de schouders er onder blijven zetten. Dorpje stelt niet heel veel voor, wel een leuke wandeling langs de highlights. Rekening houden met de hoogte verschillen zowel om te wandelen als om te fietsen. Maar trein en bus als hulpmiddelen zijn dichtbij!
Mooi gelegen camping aan riviertje de Kinzig. Voor de slagboom camperplaatsen, waar overigens ook tentjes stonden, lijkt dus door elkaar te lopen. Vriendelijke eigenaren, goed sanitair en terras. Mooie fiets en wandelmogelijkheden. Ik zie dat de prijs hier nu is aangepast, wij zagen nog €26,50 staan, ook in de info. ter plekke, maar betaalden idd. bijna €34,-. Incl. n bedrag voo afvoer van grof vuil, kennelijk laten (vaste?) gasten troep achter?
Kleinschalig terrein aan de rand van het mooie dorp en het klooster terrein.
Prima locatie om Baden Baden te bezoeken, wel langs drukke weg en €12,- om te kunnen staan. Alle voorzieningen tegen betaling, waarbij de sanizuil niet goed functioneert.
Leuke plek, vooral rond de vijver. Maar om van luxe plaatsen te spreken gaat ons te ver. We zijn hartelijk ontvangen, kregen echter geen informatie over het gebruik van de hotelfaciliteiten. Rond de vijver is nog geen stroom, dit werd bij aankomst verteld. Dit had geen invloed op de prijs. Bij het afrekenen na vragen van ons hierover is dit wel aangepast.
Meer dan een parkeerterrein als camperplaats, voor €9,-, met terras en mogelijkheid om te douchen voor €1,-. Op kale parkeerterreinen hebben we soms meer betaald. Wij kwamen in t drukke Pinksterweekend, maar boven het terrein was nog een plekje. Hier sta je wel direct langs een niet druk weggetje wat tussen de wijngaarden door loopt. Voor ons prima
Het terrein zelf is niet heel bijzonder, drie terrassen tegen een berg met deels vaste plaatsen. Het middelste terras is voor korter verblijf, daar stonden wij en aan de andere kant van de oprit is een veldje voor tenten en een terreintje voor campers wat wij minder aantrekkelijk vinden. Mooie natuur, dorp op 10 min. lopen. Naar de burcht klim je in een uur omhoog. Mooi sanitair. Kortom prima plek voor een paar dagen voor schappelijke prijs.
Goeie locatie om Koblenz te bezoeken en in de omgeving te fietsen. Het terrein oogt hier en daar wat rommelig, maar dat heeft ook zn charme. Eén prijs, €13,-, voor alle voorzieningen. Wordt 's avonds of 's morgens gezellig persoonlijk opgehaald.
Wij hebben op de camping gestaan. Ondanks dat aangegeven stond dat de camping vol was, konden we toch terecht. Altijd even vragen loont☺️De camperplaats voor de camping was tijdens de 4 dagen die wij hier waren steeds goed bezet of vol. Prima locatie om langs de Titisee naar t dorp en verder weg te fietsen. Hou wel rekening met stevige klimmetjes. Ook mooi om te wandelen.
Vriendelijk ogend parkeerterrein met plaats voor 6 campers. Dit zouden er makkelijk meer kunnen zijn, gezien de hoeveelheid campers die hier stonden toen wij hier in juni waren. Veel te doen in de directe omgeving en stadje op 10 minuten lopen.
Prima plek om de indrukwekkende Völklinger Hütte te bezoeken. Duidelijk aangegeven gratis camperplaatsen op groot parkeerterrein. Stroom en water tegen betaling.
Sitecode: 19560
Drie plaatsen voor campers op een parkeerplaats voor bussen. Geen voorzieningen, maar wel bijna naast de waterval. Prima voor een nacht.
Prima camperplek met alles wat je nodig hebt. Supervriendelijke ontvangst.
Fijne camping op een mooi terrein, goed ontvangen. Gelegenheid om met meerdere mensen binnen te zitten, bv. 's avonds.
Prima plek voor bezoek aan het mooie gezellige en drukke Obidos.
Zoals al gezegd, ongezellige kale vlakte, maar wel voorzieningen en zicht op Mafra. Voor 1 nacht prima tussen bezoek aan Sintra en de volgende dag Mafra.
knus pleintje, toiletten bij aankomst in de avond gesloten, eind mei 2019
Grote parking, niet duidelijk waar de camperplekken zijn. Wij waren hier 22 en 23 mei en verbaasd dat er maar een enkele andere camper stond. Ideaal om met de ferry over te steken voor bezoek aan Lissabon
Geen minpunt te bedenken. Wat een mooie camping, alles goed verzorgd en schoon, prima plekken, kampwinkel met ruime sortering, dorp en strand op loopafstand. Voor ons de mooiste camping in deze vakantie. Waren hier in mei.
Wat een service op een mooie plek. Zelfs afwas- en wasplek. Schattig dorpje en mobiele verkopers die langs komen.
Een 8 vanwege de ligging met uitzicht op het fort. CP is een simpele parking met ruime plekken. Wij boften, zaten 's avonds eerste rang in de camper met zicht op een videovoorstelling op de muren van het fort voor ons.
15-17 mei gestaan. Werden verwezen naar t camperdeel, vooraan op t terrein, waar nog net één plekje was. Sfeerloos deel van de camping. Erg krappe en kale plaatsen, je zit bijna bij je buren aan tafel. Verder naar achter heeft t terrein meer sfeer met veel begroeiing. Wel wat lastiger enigszins vlakke plaatsen te vinden als t wat drukker is. Sanitair voldoende. Winkeltje buiten bedrijf.
Prachtig plekje boven strandje. Ongelijk terrein dus een beetje voorzichtig je plekje zoeken. Mooie wandelingen te maken en vanuit je camper zo de zee in.
Grote parkeerplaats met gewone parkeerplaatsen, dus krap. Het deel voor campers was afgesloten i.v.m een festival, 13 mei. We weten dus niet of de plaatsen daar ruimer zijn. Geen voorzieningen, maar prima om Faro te bezoeken. Aanrader is een boottochtje door natural park Ria Formosa,
De speciale camperplaatsen zijn krap en hebben geen schaduw. Bij volledige bezetting sta je erg dicht op elkaar Wij waren hier begin mei en toen was t niet heel druk. Sanitair voldoende. Lekker zwembad en 10 min. fietsen van strand met gezellige boulevard. Fietsen naar Tavira was goed te doen, ondanks dat de route langs de doorgaande weg loopt.
Mooi gelegen boven het leuke grensdorpje Alcoutim. Aan de blaffende honden raakten we intussen gewend, die hebben we heel regelmatig gehoord tijdens deze vakantie. Wij stonden hier op 10 mei en niemand gezien om te betalen.
Waren hier op 9 mei, alle plekken werden bezet. Prima plek voor bezoek aan Evora, ruim 10 min. lopen naar het centrum. Alles wat je nodig hebt aanwezig.
Superplek om Tomaten te bezoeken. Alle voorzieningen aanwezig, behalve elektriciteit, mooie plaatsen en op loopafstand van het stadje met het prachtige klooster.
Goede plek voor bezoek aan Coimbra. Kleine plaatsen We waren hier in de eerste week van mei en toen was t best druk.
Sitecode: 20987
Midden in de natuur aan de rand van de Serra Estrella. Mooie wandelingen te maken. Supermarkt aan de overkant. Sanitair gedateerd, maar wel voldoende.
Overnacht op 4 mei. Eigenlijk een mini-camping voor campers, bij een mooi landhuis. Gelegen boven de stad met inderdaad een steile toegangsweg. Grappig om met een sleutel van het hek de korte route via de kathedraal naar de stad te lopen. Goeie work-out alle trappen af en daarna ook weer op 😊
Begin mei waren we hier. Coördinaten gaven de doorgaande straat aan. Dat leek ons niks. Aan de overkant zagen we campers staan, zijn dus iets doorgereden en naar links afgebogen, de brug over en linksaf langst water. Daar stonden we aan de kade,onder de sinaasappelbomen met zicht op de Douro. Dorpje ligt mooi aan de rivier, met bijzonder betegeld station en volop mogelijkheden voor een boottochtje
Stonden hier op 2 mei. Mooi gelegen naast t kasteelpark met picknicktafels. Sanivoorzieningen gratis. Wij hadden een plaats boven, verder naar beneden zijn de plaatsen nogal schuin. Buurtsuper aan de overkant van de weg.
Waren hier eind april 2 nachten op weg naar Portugal. Goed gelegen om per fiets naar Burgos te gaan. Camping is inderdaad vrij open, zonder afgescheiden plaatsen, maar genoeg ruimte.
Prima voor overnachten op doorreis. Geen winkels gezien in 't dorp.
Camperplaats voor de camping prima voor een overnachting op doorreis, verse broodjes bij een van de bakkers om de hoek. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de voorzieningen op de camping.
Mooie plaats aan het meer, wel langs de weg, maar voor ons niet hinderlijk. Let op evt. marktdagen, dan moet je de volgende ochtend vroeg weg zijn.
Een nacht gestaan, regulier parkeertarief overdag, geen voorzieningen, ondanks de doorgaande weg erlangs, rustige plek met strandje onder handbereik.
Goede, veilige camperplaats om Rome te bezoeken. Behulpzame medewerkers, tram naar centrum voor de deur en supermarkt aan de overkant. Buiten zitten mag, er is zelfs een picknick plaats, douche, toilet, (af)wasvoorziening. Kortom prima.
Niet al te grote camping, direct aan het meer, kwartiertje lopen langs het meer naar mooi en gezellig stadje. Vriendelijke ontvangst. Wij waren hier in 1e week juni. In 't hoogseizoen is het misschien druk en dan wellicht wat te krappe plekken.
Prima om te overnachten voor bezoek aan Como. Betalen tussen 8.00 en 20.00. Voor stroom apart betalen. Kom op tijd, drukke spits in de stad aan te eind van de dag en 4 plaatsen zijn snel bezet.
Mooie plek direct aan het meer. Cassettetoilet legen kon alleen in de afvalwaterput, maar of dat echt de bedoeling is?
Rustige plek, zonder voorzieningen, op loopafstand van Dierenpark en centrum!
Prachtig gelegen aan fjord op weg naar de Noordkaap. Rustig ondanks ligging naast de weg.
Mooi uitzicht over het water. Sanitair gebouw inmiddels beschikbaar en toegankelijk via code die je bij aanmelden ontvangt. Goed om te weten dat lozen en vullen aan de andere kant van het water gebeurt. Dat als dat bij aankomst nodig is: eerst doen voordat je gaat staan. Karlskrona is een mooi stadje en in de omgeving ook genoeg te doen en zien. Eind mei 2015 hier een paar nachten gestaan. Mooie plek, zeker als je aan het water staat. Cassette lozen kan aan de overkant, ook water lozen en vullen. Enige vastigheid is dat de havenmeester beperkt aanwezig is voor aanmelden en betalen.
Mooi gelegen aan Vättermeer. Weg ernaar toe is goed te rijden. Prachtige wandelingen te maken. 13 juli 2015.
Mooi gelegen bij Gamla Uppsala. Veel verkeer, maar 's nachts rustig. 8 juli 2015.
Op loopafstand van het centrum met goed bewaard gebleven oude visserswijk. 2 plaatsen aan het water.
Mooiste camperplaats op onze 8-weekse reis door Scandinavië. Rustig gelegen bij natuur reservaat Bjuröklubb aan de Botanische Golf.
Mix parking langs drukke weg. Verkeerslawaai.
Sitecode: 11916
Goeie overnachtingsplek langs de route Kiruna-Luleå.
Leuke, kleine camping in mooie omgeving.
Sitecode: 19143
Goede plek om Tromsø te bezoeken. Wij waren hier op 25 juni 2015. 's Avonds stond het vol.
Oké, prijzig voor eigenlijk geen voorzieningen. Maar je bent wel ergens: op de Noordkaap. Mooie ervaring, gedeeld met heel veel andere camperaars.
Grappig om midden in de zomer in kerstsfeer te raken. Wel toeristisch en lelijke souvenirs, maar prima voor een overnachting. 18 juni 2015.
Sitecode: 19689
18 juni 2015. Geen voorzieningen. Gewone parking tussen vrachtwagens. De overkant bij de kerstman is dan leuker.
Rustige plek bij restaurant. Vriendelijke eigenaars.
Rustige plek aan de rand van dorp. Mooi uitzicht over water. Prima voor een nacht. 13 juni 2015.
Sitecode: 19216
Juni 2015. Groot en prijzig, maar goede verbinding met Helsinki en alle voorzieningen voorhanden.
Sitecode: 19217
Goeie plek na de overtochten vanuit Zweden. Mooie omgeving en Turku is leuk om te bezoeken. Mooi gelegen, rustige camping. Op fietsafstand naar Turku of met de bus. Juni 2015.
Mooi uitzicht over het water. Waren hier in mei 2015. Betaling was even zoeken. Evenals de voorzieningen, die niet allemaal beschikbaar waren.
Sitecode: 11940
Prima plek voor 1 nacht. Weliswaar zonder voorzieningen, maar naast de ferry naar Denemarken.