@grote
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
September 2026. Mooie mini camping, hele ruime plekken. Sanitair prima. Veel fietsmogelijkheden en supervriendelijke gastvrouw. Wij betaalden €32,- p.n. met camper, 2 personen en elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Voor een paar nachtjes oké. Ligt rustig in een recreatie gebied. Sanitair matig
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Fijne, rustige plek, aan de rand van bos en dorp, met diverse winkels en marktje op vrijdag.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Prima voor 1 nachtje op doorreis. Rustig aan de rand van t dorp met groen eromheen.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
September 2026. Op 5 km van de kust bij Orio, goed te fietsen. Super rustige ligging in bos, daardoor wel veel donkere, sombere plekken. Vriendelijke ontvangst en na 1 nacht geen probleem om van plek te wijzigen. Sanitair minimaal, afwas plek niet schoon en geen warm water, wat gezien de prijs een minpunt is. Douche wel heerlijk warm.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Sept. 2026. 4 sterren vanwege de geweldig mooie plek, boven op een klif en strandje voor de deur. Geen voorzieningen, maar dat is voor een of twee nachten voor ons geen probleem.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Beetje vergane glorie, vriendelijke ontvangst door oude dame. Wij stonden 1 nachtje en hebben geen gebruik gemaakt van de voorzieningen, dus geen oordeel daar over.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Eind aug. 2026. Prima voor 1 nachtje. Rustige plek aan de rand van een dorpje waar wij verder niet geweest zijn. Alleen staan kost €5,50, voorzieningen tegen extra betaling.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Prima voor bezoek aan San Sebastian, wij fietsten naar de stad. Sanitair en overige voorzieningen zijn gedateerd, wel schoon, douches niet optimaal. Er is wel een zwembad, hebben wij niet gebruikt.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Qua ligging meer sterren waard, direct aan en met uitzicht op t mooie stadje. Toch 3 sterren vanwege t omslachtige aanmelden.