@gruoss
Prima overnachtingsplaats met geweldig uitzicht. Door slecht en stormachtig weer zijn we s'nachts toch verhuisd naar een lager gelegen plaats. Ook met een geweldig uitzicht met weinig wind.
Mooie camperplaats met uitzicht over het meer. Weinig last van het verkeer op de E45. Er zijn plaatsen met en zonder stroom. Een goede stop op doorreis naar het noorden.
We werden vriendelijk welkom geheten door de eigenaren. Het is een mooie, ruim opgezette camping met uitzicht op het meer. Goed onderhouden sanitair. In het restaurant kun je lekker eten en voor wie de frikandellen missen hier kun je ze bestellen. We komen zeker nog een keer terug. Het gaat jullie goed. 🫶
Vriendelijk welkom geheten door de eigenaren. We hadden een mooi plekje met uitzicht over het terrein. Goed sanitair en lekkere hamburgers. Er zijn genoeg mogelijkheden om de omgeving te ontdekken.
Werden door de eigenaren vriendelijk welkom geheten. Goed verzorgde camping met ruime camperplaatsen. Goed sanitair en lekker restaurant. En goede tips ontvangen voor de Vilmarksvägen.
Een mooie gelegen camping direct aan het Götakanaal. Goed sanitair. Je kunt hier goed fietsen en wandelen. Söderköping, het oude centrum, is gezellig.
Wat een mooie gezellige camperplaats hebben jullie er van gemaakt. Ruime plaatsen en geweldig sanitair en info ruimte. We werden ontvangen met een warm welkom. Top! Wij komen zeker nog een keer terug.
Mooie terassencamping met zwembad en wellness. Goed onderhouden sanitair. In het restaurant kan je goed eten en met de alpbachtalcard kun je met of zonder bus de omgeving verkennen en gratisn gebruik maken van verschillende liften.
Mooie camperplaats met netjes en schoon onderhouden sanitair. Camperplaats ligt op loopafstand van Giethoorn. In de omgeving zijn vele mooie wandel en fietsmogelijkheden in NP Weerribben-Wieden.
Zeer mooi nette camperplaats met vriendelijke ontvangst. Niet ver van de A28. 6 mooie vlakke ruime plekken waarvan 4 op grind en 2 met gras. Schoon sanitair. Klein speeltuintje en mooie zitjes in de tuin. Klein winkeltje en broodjes te bestellen voor de volgende dag. Mochten we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Een goede uitvalsbasis om San Sebastian te bezoeken. Goede maar een beetje stugge ontvangst. Tegenover de camping kun je met de bus voor €3.70, 2 personen met lijn 27 naar het centrum. Deze rijdt tot 23 uur. De plaatsen zijn wisselend. Met camper van 7.5m konden wij prima staan. Verouderd schoon sanitair. Broodjes service aanwezig.
Mooie terrassencamping in een zeer mooie omgeving. Op loopafstand van het dorp Potes. Klein restaurantje, winkeltje en broodjesservice aanwezig. Sanitair netjes.
Mooie, nette camping 100m van het strand. Veel schaduwrijke plaatsen. Schoon sanitair, broodjes service en gezellig restaurant. Ligt 5km van het mooie Playa de las Catedrales. Makkelijk te bereiken te voet of met de fiets. Klein minpuntje alles moet contant afgerekend worden.
Prachtige CP met gratis water en stroom. Supermarkt in de buurt. 22 plaatsen ruime plaatsen.
Een erg leuke minicamping. Idd kneuterig maar dat maakt het ook zo bijzonder. Schoon sanitair en goede WiFi en een vriendelijke, altijd vrolijke gastvrouw. Komen zeker nog een keer terug.
Een mooie camperplaats met vriendelijke eigenaren. Goed verzorgd. We komen zeker nog een keer terug.
Mooie ruime afgebakende camperplaatsen. Sanitair was netjes. WIFI alleen rondom sanitairgebouw. Voldoende wandel en fietsmogelijkheden. Het Veerse meer ligt op loopafstand. Reserveringssysteem is super. Zowel online als bij de ingang van de CP.