@gruttepier
- 2019
mooie camping op een unieke plek, net sanitair en vriendelijke beheerder. wel contant afrekenen
fijne camperplaats , vriendelijke mensen en een ijs bar met verrukkelijk ijs in vele smaken. ook een mooie omgeving met vele fiets mogelijkheden, kortom een plek om weer heen te gaan
hele fijne camping, niet mega groot en gezellig . beheerders erg vriendelijk . super netjes en super schoon sanitair, heel leuk en erg uitgebreid fiets route kaartjes systeem, kortom een camping om terug te komen.
prachtige camping met vriendelijk personeel en goed sanitair, jammer dat 1 helft van het sanitairgebouw afgesloten was en de wc niet altijd van toiletpapier voorzien waren verder een pracht plekje
Sitecode: 20342
super camping, mooie plekken, super sanitair en hele vriendelijke mensen aan de receptie en ook in het prima restaurant voor een zeer schappelijke prijs met ACSI
was een fantastische camping, 3jaar niet geweest en nu een gigantice zee van chalets, huisjes e.d. kregen een plek voor de camper waar we met geen mogelijkheid konden staan, dus en andere plek gezocht e n voor ons nooit geen Sauvage meer
klein maar fijn, bescheiden maar prachtige en rustige locatie ,super vriendelijke en behulpzame beheerder, super schoon sanitair maar geen kinder voorzieningen
geen max. 6 dagen maar 3x24 uur, mooi plekje met een raar toegangspad