@grytsje
mooie ligging met zee tegenover de CP. toegang via automaat. is niet moeilijk en zelfs in het Nederlands. Fijne douche maar wel erg klein. geen afwas mogelijkheid. CP ligt ver van de bewoonde wereld. Dorpje stelt weinig voor heeft wel een barretje. Grote plaatsen maar geen beschutting. Geen schaduw.
vergane glorie, veel hele oude chalets met kapot meubilair en rommel. jammer wel mooie plek aan zee. receptioniste was ook alles behalve vriendelijk. wij betaalden 22.00 euro voor 1 nacht.
perfecte plaats om Santiago de'C te bezoeken. lopend kleine 3 km prima te doen. groot winkelcentrum op 500 m. super vriendelijk ontvangst. gereserveerd per app zeer snel antwoord. Ze helpen je waar ook maar nodig, bedankt👍. klein minpuntje douches weinig privacy maar wel heerlijk warm.
mooie plek bij haven en toeristisch dorpje. geen voorzieningen. van 1 juni tot 1 okt 10 euro parkeerkosten tot 21 uur. gedoogplek overnachten tot 9 uur vlgd ochtend.
prima CP pas op eenrichtingsverkeer nu. Navi gaf dit bij ons nog niet aan. Stoppen 20 m voor het hek daar staat betaalautomaat. na betaling gaat het hek open. wij betaalden ruim 17 euro. Plaatsen op asfalt. Natuurgebied met flamingo's waar je doorheen kunt fietsen. supermarkt 1,8 km over fietspad.
Overzichtelijke camping met goede receptie. Het was nat half februari en we hebben met moeite iets droge plek kunnen vinden. paden was één modderpoel. sanitairgebouw vonden wij klein en stonk(rioollucht)Stroom 4 amp per dag is echt heel weinig. koelkast en koffiezetten dan is het op en moet je bijbetalen. acsi tarief betaalden wij 2 nachten €57,20.
Komt oud en rommelig over. Onvriendelijke ontvangst naar omdat je aan deze weg nergens vrij kunt staan toch maar hier staan. Excl stroom 270NOK en gras is voor campers ongeschikt zeker nu het veel regent.
Mooie rustige plek vlakbij het dorpje op de heuvel Puylaroque. Prachtig uitzicht over de heuvels r. Cahors. wij stonden hier nu alleen. mooi groen grasveld voor de camperplaats. geen schaduw. incl stroom en water 6 euro per nacht. Pas campercarpark nodig maar kun je bij de slagboom opvragen.
Perfecte camperplaats voor 8 euro incl stroom en warme douche. inrit vlak na afslag rotonde aan begin van betonmuur, beetje rare ingang maar verder supermooie locatie. kermis is opgeruimd vandaag
Deze plek is gesloten. Op 8 km afstand is in Erra een hele hele mooie CP, rustig, verhard stroom etc voor 7 euro p.n. voor Portugese begrippen zeker 4 sterren waard.
niets aan vorige referenties toe te voegen supermooie plek alles is er wat een camperaar nodig heeft inclusief een belangstellende eigenaar. plek om terug te komen.
prima plek bovenop het klif vlakbij trappen en lift (gratis) naar Le Treport. leuke wandeling naar havenplaatsje met veel restaurantjes en souvenirs. CP kost op dit moment € 7,50 p.n. betalen bij ingang. naastgelegen nog een CP deze is verhard maar slechts 12 plaatsen. Bij vertrek code intoetsen. Wel veel windvang hierboven.
prachtige kleine camping vlak na Vik. camperplaatsen aan het Sognefjord. superschoon en vriendelijke ontvangst na 25 uur. voor 15 uur even bellen. wij betaalden 290 kr. incl stroom ex douche a 10 kr. p.p
wij stonden voor een dichte poort. Gebeld maar is open tussen 8 en 12 uur van ma tm vrij. dus kortom hoezo gastvrij? restaurant ook niet open. wij zijn uitgeweken naar camping in Strazov. gelukkig daar zeer hartelijke ontvangst door Nederlandse eigenaren
Wat een supermooie plek. Hartelijke ontvangst door Frieda en later ook door Hans die overigens heerlijke pizza's bakt. Het is alsof je in een tuin staat. prachtig uitzicht over het natuurgebied. mooie fiets, wandel en auto routes. Kortom zeer de moeite waard om deze camping een bezoek te brengen. Voorzieningen eenvoudig maar superschoon prima internet en 6 of 10 amp stroom.
camping direct aan Chiemsee. zeer smalle kleine plaatsen. (camper 7 m) wij stonden aan het meer. receptie personeel niet echt behulpzaam eerder onvriendelijk. wij zijn daarom maar 1 nachtje gebleven. Jammer. sanitair wat gedateerd maar wel heel schoon. wij betaalden 2 pers 38 euro p.n.
prima plek voor 1 nacht, terrein van de bakker op de hoek. Rustig. wij betaalden €10,20 voor ca 18 uur. Bij de rivier is een wandelpad dat naar een prachtig gebied gaat met stroomversnellingen en watervalletjes. wandelpad linksaf, om de ijshockeybaan heen en dan naar boven. heen en terug ruim een uur lopen. Aanrader.
zeer hartelijke ontvangst. het was superdruk maar beheerders doen er alles van om een plekje voor je te vinden. Meest ruime plaatsen en superschoon. prachtige fietsomgeving. superplek
mooie locatie ook voor campers. superschoon sanitair redelijk nieuw. zeer ruime plaatsen. mooie fietsomgeving. kortom aanrader. 20 euro per nacht incl stroom en douche.
Wat een fantastische plek direct aan de rivier de Dordogne. overzichtelijke niet al te grote camping met mooie grote plekken. Prettige vriendelijke ontvangst. Dorpje direct tegenover camping. voetpad langs de Dordogne. bakker etc in dorpje.
wij hebben een ander beeld van deze camping. Waren hier 3 september. slecht onderhouden, oud, vieze seizoenstenten. Kortom vergane glorie. wij zijn doorgereden naar municipalcamping. mooi terrein. sanitair simpel maar schoon. centrum dorpje weinig te beleven. vrijdag markt.
7 gegeven vanwege prachtige plek in de tuin. sanitaire voorzieningen wel heel erg beperkt en oud. beheerdersechtpaar uitermate vriendelijk en passend bij het authentieke karakter van de locatie
inderdaad zoals beschreven. Nieuw cp met goede voorzieningen. basis 15 euro. douche 1 euro. stroom 0,50 ct /kw. mooie rustige plek aan rivier bij haventje. stadje waar niet veel te doen is op loopafstand met lidl vlakbij. mooie fietsomgeving. zeer enthousiaste beheerder die van grapje houdt. zoekt op maat fietstocht voor je uit.
prachtig plekje met eenvoudige maar prima voorzieningen. 10 euro. 2 euro voor stroom en 1 euro douchen. stadje op loopafstand. supermarkt achter het centrum.
erg drukke camping. sanitair te weinig en onduidelijk kaartsysteem. rumoerig door autoweg en trein. forse prijs 38,10 per nacht. strand en dorp door bos met grote stenen 4 km.
Sitecode: 81998
eens met wat beschreven is. zeer gastvrije ontvangst door beheerster. Douche, toilet in mobiele wagen. erg summier. wat klaar is ziet er prima en gezellig uit. wismar via fietspad 3,5 km. Lidl 1,5 km.
mooie plek vlakbij prachtige dorpjes romantische strasse. op de fiets langs de tauber en per trein terug. zelfs zonder e- bike goed te doen. camping zeer schoon, netjes en prachtig sanitair. zeer vriendelijke eigenaar die je vanalles verteld en wijn laat proeven.
Sitecode: 62092
prima plek voor nachtje. ontvangst erg stug. veel oude seizoenscaravans. sanitair schoon maar ook oud. Dinkelsbuhl ca 2 km op fiets goed te doen. mooi stadje.
prima camping met ruime plaatsen op gras. douches schoon en warm. prima voor ook langer verblijf. aldi 2 km door laan met appelbomen t.o camping voor dorp linksaf. bodensee 7,5 km fietsen. prima te doen.
prima cp maar let op cp ligt links van de weg en niet rechts naar slossweg. leuk plaatsje.
camping aan de main. mooi uitzicht. fietspad naar Hanau naar frankfurt gaat voor camping lang. 14 km tot centrum frankfurt. je kunt het beste langs overkant fietsen. brug ligt richting Frankfurt ca 2 km. de ontvangst is zeer zakelijk bijna onvriendelijk. plaatsen 30 tot 33 euro. geen acsi tarief. douche en wifi extra betalen. is wel heel netjes.
prima camping. met camper op veld gestaan iov op camperplekken. gastvrij ontvangst. let op alleen voor volwassenen lees senioren. erg stil/ rustig. geen last gehad van verkeer. het was ook niet vol daardoor voldoende ruimte ook qua sanitair. mooi fiets en wandelgebied.
prima camping. Echt een doortrek cp. toilet douches schoon en oké. Nu wel erg vol met komende gasten tot later in de avond. Winkels op loopafstand, over de brug rechtdoor. Bakker om 6.30 uur open.
prima camping. €18 p.n. Rustig, veel bomen en aan de rivier. Millau centrum op loopafstand. Aanrader ook voor wat langer verblijf.
wat een fantastische plek. en dat voor 11 euro. toegegeven water afwas en douche koud daarom geen 10 maar de plek is super.
zeer groene camping met veel schaduw. brood bij receptie bestellen. winkels in dorpje op 2 km. prima te fietsen. verder niet veel actie in dorp zelfs geen koffie. info dicht op zaterdag? camping aan rivier maar je kunt er niet komen. steile helling en gevaarlijk zeker voor kinderen.
eens met vorige beoordelingen. prima om de prachtige stad te bezoeken. Tram voor de deur. enkele reis €1.35. geen last van verkeer gehad. het was enorm warm 39 gr. ramen en deur open en toch redelijk geslapen. voor ons veilige plek. er stonden nog ca 7 campers
mooie camping. jammer dat het nationale park niet vlakbij is en je er dus met de camper naar toe moet rijden. Ainsa is een prachtig dorpje. fietsend of zelfs lopend 4,5 km goed te doen. rivier idd zeer moeilijk bereikbaar. restaurant goed.
prima camping voor bezoek Burgos. sanitair wat gedateert maar wel schoon. Fietspad langs rivier 4 km naar Cathedraal. restaurant matig en ongezellig. let op supermarkten in Burgos zaterdagmiddag en zondags gesloten.
mooie camping op 23 km van Picos en 2 km van Potes. lopend hou rekening met steile helling!. camping is zeer schoon. lekker zwembad fijne douches. plaatsen aan rechter kant van rijrichtingen moeilijk in en uit te komen. vergt geduld en stuurmanskunst. tip kies een aan de hogere linker kant van de weg.
prima plek voor 1 nacht. supermarkt op 800 m dorpje 1,5 km. Beheerder spreekt alleen spaans maar zeer behulpzaam. Haven met Ferry naar Santander is even zoeken. dorp inlopen. op grote kruising links rechtdoor. tussen 2 hoge gebouwen door. Ferry gaat 2x per uur. leuke tocht. Santander leuk voor paar uurtjes.
CP gesloten helaas voor 3 weken vanwege holiday?? jammer. prachtige ligging en zeer verzorgd maar wij moesten vertrekken.
eens met vorige reviews. uitzicht is fenomenaal. maar toen wij hij waren stonden er 3 zeer oude campers ws al heel lang. maakt een verpauperde indruk. het was er ook niet heel schoon. de weg om er te komen dwars door dorpje is erg nauw. einde dorp onder spoor tunneltje door dan komt het goed. 1 nacht gestaan.
Wij waren hier 26 april 2019. mooie grote plaatsen veel privacy met groen omgeven. rustig gelgen net aan de rand van Roden. ca 1 km. sanitair wat gedateerd maar keurig schoon. voor 15 euro per nacht alles incl. prima prijs kwaliteit.
Wij waren hier 9 april 2019. cp vol ivm bloemencorso. voor 2 nachtjes nog plekje. cp is prima vooral de officiële plekken. camper op grind met stukje gras er naast. toilet douche echt onder de maat. wel schoon maar voor deze zeer nette en leuke plek niet wat je verwacht.