@grytsje
- 2019
- Mercedes
April 2026
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

prima plek om te overnachten, vlakbij de A20 1 km, heb je geen last van. 1e deel verharde plekken voor 10 campers rest nu afgesloten net als het sanitairgebouw. lozen en vullen prima in orde. 14.40 euro incl stroom. We stonden hier alleen!
met moeitegeven wij 3 sterren. overdag prachtig met fenomenaal uitzicht maar 's avonds moet je hier niet zijn het is echt verschrikkelijk met zuipende hangjongeren met disco muziek en luid schreeuwend. het is al eerder aangegeven dus wees gewaarschuwd
Maart 2026
mooie ligging met zee tegenover de CP. toegang via automaat. is niet moeilijk en zelfs in het Nederlands. Fijne douche maar wel erg klein. geen afwas mogelijkheid. CP ligt ver van de bewoonde wereld. Dorpje stelt weinig voor heeft wel een barretje. Grote plaatsen maar geen beschutting. Geen schaduw.
vergane glorie, veel hele oude chalets met kapot meubilair en rommel. jammer wel mooie plek aan zee. receptioniste was ook alles behalve vriendelijk. wij betaalden 22.00 euro voor 1 nacht.
perfecte plaats om Santiago de'C te bezoeken. lopend kleine 3 km prima te doen. groot winkelcentrum op 500 m. super vriendelijk ontvangst. gereserveerd per app zeer snel antwoord. Ze helpen je waar ook maar nodig, bedankt👍. klein minpuntje douches weinig privacy maar wel heerlijk warm.
mooie plek bij haven en toeristisch dorpje. geen voorzieningen. van 1 juni tot 1 okt 10 euro parkeerkosten tot 21 uur. gedoogplek overnachten tot 9 uur vlgd ochtend.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

prima CP pas op eenrichtingsverkeer nu. Navi gaf dit bij ons nog niet aan. Stoppen 20 m voor het hek daar staat betaalautomaat. na betaling gaat het hek open. wij betaalden ruim 17 euro. Plaatsen op asfalt. Natuurgebied met flamingo's waar je doorheen kunt fietsen. supermarkt 1,8 km over fietspad.
Overzichtelijke camping met goede receptie. Het was nat half februari en we hebben met moeite iets droge plek kunnen vinden. paden was één modderpoel. sanitairgebouw vonden wij klein en stonk(rioollucht)Stroom 4 amp per dag is echt heel weinig. koelkast en koffiezetten dan is het op en moet je bijbetalen. acsi tarief betaalden wij 2 nachten €57,20.