@gtvanleeuwen
- 2020
we zijn er heen gereden zonder de reviews te lezen, gelijk doorgereden, we wilden naar de stad maar voor ons geen doen, best wel oud en verouderd.
gewoon een mooie camping voor camperaars, wij stonden lekker ruim en in de schaduw (tijdens de hete dagen) naar Honfleur en strand alles binnen handbereik
wij hier niet meer gezien, wat een zooitje als je het terrein op komt, ik denk van de eigenaar of permanente bewoners, maar er stond zo veel ouwe zooi dat we doorgereden zijn
mooi gelegen, aan de achterkant kun je gratis toilet leegmaken en spoelen. met strandje inderdaad en super goed restaurant. sanitair vonden wij matig voor ons goed geslaagd
prima camping en camperplaats, wij kwamen 's avonds aan en er was niemand maar konden en plek vinden stroom aansluiten en staan. goede voorzieningen, we hadden een goede nacht. een niet te vergeten de koeien op de helling met de bellen om, prachtig
in 1 woord geweldig, schitterende locatie een ambiance, voorzieningen 200%. we kwamen ook nog met pech te staan en er was geen moeite teveel om ons verder te helpen, bellen en alles geregeld. heel hartelijk dank
de camper plaats met hoge hekken is niet van deze eigenaar vertelde hij ons. de camping is een hele goede plek voor een camper, ruim, schoon, rustig en op een mooie plaats. je kunt zo de stad in, op 800 meter legio terrassen. wij waren super tevreden