@gucaval51
2023
Niet geschikt voor camperparking
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Naast het risico van beschadiging van het voertuig door een zeer smalle toegangsweg zonder manoeuvreerruimte, parkeerkosten tussen 22 en 24 € / 24. Absoluut overdreven.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Raadpleeg voor je erheen gaat de prijslijst op de site. Het lijken mij cijfers die alle logica te boven gaan, aangezien ik de accommodatie zelf heb geplaatst.
Weg van alles, duur € 20 / 24 uur en maximaal verblijf 24 uur. Wat is het nut van deze tijdslimiet, gewoon om een donatie van 20 € achter te laten. Het lijkt mij een bespotting. Ik raad het ten zeerste af.
Ik twijfel er niet aan dat alles perfect is, maar aangezien ik de accommodatie zelf heb geplaatst, lijken de prijzen mij overdreven. Ik denk dat we niet het genoegen zullen hebben elkaar te ontmoeten.
2021
Gloednieuw, volledig geautomatiseerd gebied. strategische ligging vanwege de nabijheid van de stad en winkels. Bereikbaar met openbaar vervoer en fietspad. Passende prijzen (€ 16,5 voor de eerste 24 uur, € 12 voor de volgende dagen. Uurtarief € 0,50). Elektriciteit wordt op tijd betaald (bv. € 0,1 / 4u). Jaarlijkse opening.
De site laat het campergebied niet meer zien
2020
Mooie, rustige ligging nabij het centrum. Met dank aan de gemeente.
Ik denk dat de prijzen te hoog zijn sinds ik het huis daar heb neergezet. Als Covid eenmaal voorbij is, ga je terug naar het buitenland waar je veel minder uitgeeft.
Absoluut walgelijk. Verwaarlozing van het gemeentebestuur en de onbeleefdheid van sommige kampeerders maken er een openluchtriool van.