@guen73
zeer mooie kleine rustige CP alles wat je nodig hebt is er prijs 28€ of kronen met elektriciteit zeer vriendelijk welkom kom hier zeker terug
Fijne, rustige kleine camping, alles aanwezig. Wij betaalden 280 Zweedse kronen.
Ik ben het eens met de vorige persoon, alles was zoals beschreven zonder elektriciteit 300 + 50 met was het erg stil.
Tot nu toe goed, prachtig meer, vriendelijke ontvangst, sanitair OK. Prijs 45 € zonder elektriciteit is naar mijn mening teveel, maar oké voor één nacht.
Sitecode: 41900
Rustige camping, voor de thermen kun je elke dag een polsbandje kopen, maar bij de thermen moet je toch betalen. We konden niet echt met elkaar overweg. Zonder stroom, twee personen en een hond € 25,-. Restaurant in de buurt
sluit me aan bij mijn voorganger alles top alleen de prijs is nu 300 DKK.
waren hier in hutten maar zijn hier ook met de caravan geweest. is erg rustig Sanitair o.k. boten te huren
leuke kleine rustige plek in het bos en aan het meer aardige verhuurder. Sanitair alles wat je nodig hebt. Betaalde 270 Zweedse kronen zonder elektriciteit.
zijn nu al de 5e keer hier altijd leuk.
een zeer mooie cp. we zijn hier 5 keer geweest niet ver van het meer. Prijs 260 zweedse kroon is ook o.k. helemaal rustige aardige mensen bij de receptie?
Leuke plek aan het water Receptie was gesloten Bel alles o.k. rustige CK. alles daar.
Prijs is gestegen 45€ zonder elektriciteit 2 personen met caravan prachtig uitzicht op zee Sanitair schoon veel eetgelegenheden
mooie rustige camping aan het meer kosten 24,80 € aardige eigenaren
super camping rustig vriendelijke verhuurder
niet aanbevolen te duur verwaarloosd
Sitecode: 20913
alles zoals beschreven alleen prijs is nu 270kr.