@gustaf

2009

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

mooie camperplaats, in de nabijheid fietsroutenetwerk. voor ons ideaal.

fijne plaats om van hieruit de stad en omgeving te bezoeken. de betaalautomaat staat 50 meter verder dan de ingang van de camperplaatsen. de werking van automaat loopt niet altijd evengoed. eerste avond geen probleem. de volgende ochtend betalen we opnieuw maar krijgen het zelfde ticket van de dag voordien. dus verkeerde datum. jammer.

we kunnen de voorgaande commentaren alleen maar beamen. ik vind het ook een prachtige uitvalbasis. Zelfs van hieruit om het half uur een trein om Praag te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

ik vindt het geen camperplaats waardig. deze nacht zeker 10 maal wakker geworden van de treinen die op zeer korte afstand passeren. Te smalle plaats die slecht is aangegeven als er al een camper staat. Deze moet dan zeer kort tegen het verkeersbord gaan staan zodat je het bord niet ziet. De ene ster is voor het feit dat er een camperplaats is volgens de wettelijke bepalingen. jammer.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

splinternieuwe camperplaats in samenwerking met camping-car park. 11€ voor water,stroom,grijswater en wc ledigen en vers water in doen. wifi van redelijke kwaliteit. Er zijn ook containers aanwezig om afval te sorteren.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

1/3/2022 hier geweest. munt voor water niet meer nodig. gratis water. grijs water lozen via darm. mooie ligging.

vriendelijke ontvangst. beetje weinig sanitair in verhouding van de bezetting. Stroom viel uit tijdens de nacht. Je kan vanop de camping een mooie wandeling maken rond het roodbos +/- 4Km.

het is voor ons een slecht verzorgde plaats. de sanizuil werkt alleen nog 1 water aftappunt voor het reinigen van de wc cassette. het is wel gratis dus....

mooi maar niet gebruiksvriendelijk. mooi dorpje

mooi verzorgde camping. sanitair is onlangs vernieuwd. vriendelijke ontvangst. je kan kiezen tussen alleen stroom op je plaats of stroom en water op je camperplek.

vriendelijke ontvangst. ledigen van wc cassette gaat wat moeilijk. zalige plaats om te overnachten.

rustige plaats, juli 2020. goed verzorgd geen last van hang jongeren.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

goed gelegen camperplaats vlak aan het centrum. weinig last van lawaai tijdens de nacht. goed onderhouden. De tweede avond is de gemeente preventief komen strooien voor de verwachte sneeuwval.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

wij hebben geprobeerd om er te geraken. De gps stuurt ons door een veldweg die bij val avond moeilijk te berijden is. Dus omgekeerd maar vast gereden. ik weet dit zegt niets over de camperplaats maar degelijke bewegwijzering zou ons toch geholpen hebben om de camperplaats te vinden. We zijn in de ochtend nadat we ons uitgegraven hebben de camperplaats gaan zoeken. 1 klein bordje aan de ingang.

14/8/2019: zonder het gebruik van wc en douche 18 pond betaald. fijn ontvangen de vrouw des huize gaf dadelijk ook tips om te gaan bezichtigen samen met een streekmap.

kleine camping met vrij grote plaatsen. vriendelijk ontvangst. de accomodatie is maar basis. elektrische warmwater verwarming in de douche geplaatst. werkt zeer onregelmatig omdat de waterdruk vermindert als er nog iemand zich gaat wassen. waar de toilette cassette dient geledigd te worden is er geen waterslang om het geheel te spoelen. voor ons te weinig comfort.

de ligging van de parking is in het centrum. weinig accomodatie. de parkeerautomaat werkte niet met onze credit ben debet kaart. toevallig hadden we een paar munten wisselgeld van op de ferry waardoor we toch konden betalen.

mooie ligging, sanitair verouderd.vriendellijk onthaal.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

verzorgde cp, achter de cp vertrekt een mooie wandeling van 7 km. de cp is verboden met het hotel waar je ook afrekent. Men verwacht dat je rustig bent. Geen cp voor gezin met kinderen. In de omgeving is er wel veel mogelijkheid om te sporten.

verzorgde camping, vriendelijk onthaal, grote camperplaatsen met tuinbank,wifi die goed werkt.

we zijn er van 16/8 tot 19/8 geweest. leuke camping Klein winkeltje aan. Je kan er elke dag vers brood en croissants kopen. Bij warm weer is het leuk dat je kan kiezen tussen het zwembad of de rivier de Semois. Het sanitair was pas vernieuwd en wordt dagelijkse gereinigd. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid was om het grijs water te lozen. De camperplaatsen zijn verhard.

goede plaats voor de prijs. Oppassen wanneer je 's avonds aankomt. Eerst kijken of er nog plaats is want de automaat weet het niet. De automaat vraagt 5€ laat de slagboom omhoog gaan je kan binnen rijden dan ontdek je dat er geen plaats meer is.

Fijne en gezellige cp. +/- 1,8km van het centrum van de stad.15€, plus water 1€, wc ledigen gratis, stroom 0,50/ KW douche ,wc extra betalen

Leuke jachthaven, je kunt gebruikmaken van de accommodatie van de jachthaven. De cp zijn eigenlijk gewone parkeerplaatsen. Beetje krap.

rustige cp, ligt in de natuur en toch niet ver van het centrum. ik vind het persoonlijk een wat gedoe met de muntjes. Voor water 1€ munt voor grijs en wc 0,50€ munt voor stroom 1€ munt douche ook nog muntjes. Het voordeel is wel dat je alleen betaald voor wat je gebruikt

Sitecode: 11999

mooie cp. alles werkt wiffi ook. Het voelt wel echt een parking aan. Aan de overweg in de ahmserstrasse is er goede pizzeria Meseria Nobilta. vriendelijke bediening en zeer goed gegeten.

17/7/2018 vriendelijk ontvangst met weinig uitleg. wifi werkt niet. Net geïnvesteerd in beachclub aan een zwembad. Mooi gemaakt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Fijne camping, vriendelijke mensen altijd klaar om je te helpen. ik heb zelden zo een verzorgde camping gezien.Het is me opgevallen dat het grote speeltuig vernieuwd is sinds vorig jaar.Sanitair zeer goed verzorgd.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

geweest op 30/4 - 31/4/2018. de terrasvormige camperplaats was in orde. de wc en de plaats voor het storten van chemische wc kan een opknap beurt gebruiken zoals het meeste van de infrastructuur. het was niet duidelijk waar je water mocht tappen voor consumptie. prijs 7€ na 2de nacht 5€. we konden broodjes bestellen voor de ochtend nadien tegen 8.15 uur. heel vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer fijn ontvangen, eigenaar heeft tijd om de aanraders op kaart aan te duiden. Geeft ook alternatieve routes naar Potsdam. Lekker gegeten, er wordt nog volop geïnvesteerd in verbeteren van de infrastructuur.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

We zijn net voor de kerstvakantie op deze rustige camperplaats geweest. het muntje voor de sanisluis had ik al op zaterdag gekocht aan de balie van het zwembad. zondag morgens wou ik het muntje gebruiken maar het werkte niet. Aan de balie kon ik geen hulp vragen want het was nog gesloten. We vonden het een heel gezellige uitstap, mooie gerestaureerde huizen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

We zijn tussen 3/1 en 6/1/2018 daar geweest. Vriendelijke havenmeester die goed uitlegt wat er te doen valt. Camper plaats is goed onderhouden evenals het sanitair gebouw. Ik begrijp waarom je in het hoog seizoen daar niet langer dan 2 nachten mag blijven. Als je daar bent wil je niet meer weg.

Mooie camperplaats, nog in aanbouw maar reeds een pareltje. vriendelijke eigenaars . kort bij andere mooie dorpjes en steden.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

ik vind het een dure camping voor wat je krijgt. zwembad niet open, koude douche, wifi die niet werkt. 40,50€ voor 2 volwassenen en een kind.