@guybea
- Hymer B-Klasse 674
- 2005
- Integraal
2023
arriveerde nadat de receptie was gesloten. zeer heuvelachtige en langgerekte camping. moeilijk voor campers om vlak te zijn. We vertrokken zonder meer, iemand die een beetje walgde
ideale locatie met uitzicht op zee Uitstekende ontvangst, zelfs bij aankomst om 20.30 uur schone toiletten.
Sitecode: 20170
klassiek welkom uit Polen. aangewezen plaats. camper 2 personen en stroom 138pln. beetje lawaaierige omgeving 's nachts. ultra bewaakt vooral om te vertrekken. elektriciteitsafsluiting moet worden gedaan door hun personeel. de uitstapdrempel: betaalcontrole. schone ruimte en ondanks alles prettig vanwege scheiding van plaatsen
overnachting camping voor camper, 2 personen plus stroom: € 45,50 geplaatst onder de bomen, regen zo slechte nacht. geen informatie pcq aangekomen nadat de receptie was gesloten. moeilijk te vinden aangewezen plaats. geen woord engels... pijnlijke start: we zochten de plek van grijs water en schoon water vullen.
er is een camping tegenover "stogi 114. het is beter zichtbaar dan stogi 218. we zijn in 114. mooie plek, ook druk. wat beperkte sanitaire voorzieningen. 130 pln per dag voor 2 personen met elektriciteit. het is in het laatste dat we zijn.
mooie ruimte en rust. dicht bij het openbaar vervoer 4 nachten met de mogelijkheid om de geselecteerde plaats te behouden als je mee vertrekt de camper
mooie ruimte en erg rustig. ! dicht bij het openbaar vervoer
goed gelegen met bus op een paar honderd meter afstand. het voelt een beetje krap aan, de ruimtes zijn niet afgebakend. uitstekend welkom, wat niet gebruikelijk is in Polen. kalm ondanks het aantal mensen
gezellige camping met ruimte voor elke plaats. tram 8 op 1,2 km brengt ons rechtstreeks naar het stadscentrum. onberispelijke sanitaire voorzieningen
uitstekende locatie voor een bezoek aan de stad. 190 pln voor 2 nachten, 2 personen en elektriciteit camper inbegrepen. extreem lawaaierige omgeving: motorfietsen, treinen, auto's. toiletten ruiken niet erg lekker. Gelukkig is het 's nachts, afgezien van de goederentreinen, rustig.