@gvanwijk
Dit juweeltje is echt de moeite waard. De camping is weliswaar kleinschalig maar groots qua plekken en locatie. De Nederlandse eigenaren zijn op en top gastheer/vrouw voor wie niets te gek is. Prima sanitair, leuke events en alle faciliteiten aan boord. Gewoon doen!!
Deze camping is echt geweldig. Mooie plekken en geweldig sanitair. Voor 5 euro per dag kun je zelfs je privé badkamer/toilet huren en dat is heel relaxt. De eigenaar Simone is een vriendelijke en behulpzame man die ook nog eens een geweldige pizzabakker is. Een aantal keren per week kun je een heerlijke pizza bestellen die je of bij het restaurant eet, of bij je camper. Daarbij heb je ook de keuze uit een paar heerlijke wijnen. Echt een aanrader
Wanneer je van een rustige maar mooie mini camping houdt, is dit een must! vriendelijke eigenaren, prachtige plekken voorzien van alle benodigdheden, goed sanitair en een heerlijke omgeving. Er zijn mooie fietsvriendelijke routes in de directe omgeving. Echt een aanrader deze camping.
Mooie camping, alle faciliteiten die je nodig hebt. Mooi en schoon sanitair, leuk zwembad en direct aan zee. Prijzen wel belachelijk hoog.
Een hele leuke en goed geëquipeerde camping. Goed onderhouden en ruime plek met elektra en water. Sanitair is uitstekend en de camping wordt gerund door een zeer vriendelijk echtpaar. Ondanks de ligging in de Randstad heb je veel ruimte en groen om je heen. Een aanrader.
Mooie en rustige camping, zeer schoon en goed sanitair. ruime plekken. vriendelijk personeel.