@gwright0051
- 2014
- Pilote Galaxy Other
- 2017
- Integraal
Zeer behulpzame, vriendelijke eigenaren die zelf camperaars zijn en dus precies weten wat er op een camping nodig is. Aan elk detail dat u maar kunt bedenken is gedacht. Ze hebben hun hart en ziel in dit bedrijf gestoken en dat is echt te zien. Geweldige wandelingen in een prachtige omgeving, kans om alpaca's, schapen, kippen en graafschappaarden van dichtbij te zien. Beste site waar we de afgelopen tien jaar met veel plezier gebruik van hebben gemaakt tijdens het camperen.
Sitecode: 91992
Nieuwe eigenaren die zeer gastvrij en behulpzaam zijn. we hadden hier drie nachten en genoten van het stuk en de rust. Een wandeling van 5 minuten naar het dorp, hoewel er niet veel te beleven is, slechts een paar bars en restaurants. Er zijn zeer schone toiletten, mogelijkheid om grijs water over een rooster te legen, zwart water ook gemakkelijk weg te gooien en vers water met gemakkelijke toegang. Jonge bomen zullen uiteindelijk schaduw bieden. zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Kleine vriendelijke site met alles wat je nodig hebt. Fran en Benjamin zorgden ervoor dat we ons zeer welkom voelden en hoewel we er maar twee nachten hadden, hadden we het gevoel dat we ze al twee jaar kenden. we hadden fantastisch eten voor ons gekookt (de Vlaamse stoofpot was geweldig) mijn vrouw vroeg om het recept. U heeft de beschikking over een groot zwembad en een petanquebaan. Een groot dorp ligt op 15 tot 20 minuten lopen. al met al een hele mooie rustige camping. Bedankt Frans en Benjamin.
Uitstekende stop. We waren hier januari 2020 en alle services werkten. € 1 voor 1kw elec. € 1 voor ongeveer 75 liter water. Groot vlak gebied, asfalt of steenslag, beide vlak. Bakken worden elke dag schoongemaakt. Korte wandeling naar het prachtige dorp met bakkers, slagers, kerk, kasteel en nog veel meer. Lidl en Aldi op 1,5 km afstand
Mooi grasveld in het centrum van de stad. We liepen naar het VVV-kantoor en betaalden voor ons verblijf. Zeer onder de indruk van het VVV-kantoor, een 18e-eeuws gebouw dat zorgvuldig is gerestaureerd. De jonge dame daar sprak uitstekend Engels. Helaas voor ons hadden we de hele dag en nacht regen maar om 19.00 uur klopte een zeer natte parkeerwachter op de deur en gaf ons een fles schnaps.
Sitecode: 20334
Zeer mooie site, eigenaar erg behulpzaam. Kan 15 minuten fietsen naar de stad. Loop naar supermarkt in 10 minuten of bushalte op 5 minuten afstand. Uitstekend toiletblok maar onthoud slechts 6 ampère elektrisch dus alleen echt voor het vervangen van batterijen of andere kleine items.
Uitstekende positie voor een bezoek aan de stad. Zeer schoon, met twee goede servicegebieden voor water, grijs en zwart. Schoon en zwart water zijn mooi gescheiden. Inschrijvingen betalen een beetje ongemakkelijk met de kaartmachine, maar als je munten hebt, zou het geen probleem zijn. Garage en winkel naast de deur en aan de andere kant een brandweerkazerne. Wat lawaai van de weg begint om 07.00 uur maar al met al een goede site voor € 10
Zeer warm welkom van de Engelse eigenaren, niets te veel moeite voor hen om te helpen op welke manier ze kunnen. Gemakkelijk te voet naar het dorp voor een bakker en een winkel. Tal van bomen zodat u geen satellietsignaal krijgt. Individueel water af in februari maar nog steeds in staat om te vullen van een pijp in de buurt van huis.
Zeer mooie rustige camping in bosrijke omgeving. Een Engels echtpaar heeft het al twee jaar in bezit en werkt de site nog steeds aan. Een korte wandeling naar het dorp (5min) waar je de meeste dingen kunt kopen die je nodig hebt, boodschappen, melk en brood. De dag dat we hier waren, was er een pizza busje in het dorp (woensdag) alleen reden voor 8 van de 10 was ik kon niet op te pikken satelliet met alle nabijgelegen bomen. Maar dat is mij