@gyang
we waren zaterdag te gast bij de Black Bear voor het diner in de stacaravan. De keuken was absoluut geweldig en van een zeer hoge standaard, de wijnkaart was erg voortreffelijk. Het veld was helemaal vol en de service werkte perfect. We werden op een zeer vriendelijke en hoffelijke manier in de camper bediend. De sfeer op het veld was erg ontspannen en leuk. We hebben erg genoten van deze avond met een prachtig uitzicht op de Bodensee
Niet onderhouden. Dezelfde kraan voor vers water en toiletspoeling. Ik heb hier geen vers water gevuld.
Verrassend mooie en rustige parkeerplaats voor 8 campers. Als de ruimte vol is, ben je heel dicht bij de buurman 🙈. Anders top en voorbeeldig voor veel CH-gemeenschappen.
De eigenaren zijn erg aardig en de natuur is fantastisch. Heel rustig, direct aan de rivier. Ondanks de pandemie zijn er 3-4 parkeerplaatsen voor WOMO's met eigen sanitair open. Altijd
Niet onderhouden en er is geen afvoer in de vloer voor grijs water. 2CHF voor 100 liter zoet water. De munt moet bij het tankstation worden gekocht. OK in noodgevallen
Zeer stil 's nachts. Geweldig startpunt voor wandel- of fietstochten.
Zeer mooi uitzicht op het Bodenmeer. Zeer mooie restauranteigenaar. Het eten is erg goed. Top prijs prestaties. Sterk aanbevolen voor een nacht.
Direct aan het meer en voor een geweldige nacht. We hadden een heel stille nacht.
Super parkeerplaats in de buurt van het stadscentrum. Ik voel me heel veilig.
Nu in de winter. Rustig, sympathiek. 20CHF per nacht incl. stroom. Top
Zeer mooi en ontspannend. Vanaf de cp zijn er mooie wandelpaden.
Zeer mooie parkeerplaats met direct uitzicht op zee. We hadden vandaag een mooie zonsondergang gezien en op zichzelf staan. Aan-en afvoer is verkrijgbaar bij het dorp.
Total mooi en rustig. Voldoende ruimte om te staan en een fantastisch uitzicht. Zonder aan-en afvoer
Mooie en zeer kalme moed uitzicht op de zee. Ruimte voor 6-8Wohnmobile. Zonder Ver-beschikking. Zonder elektriciteit.
Zeer mooie en rustige parkeerplaats achter de duinen aan de verbluffend mooie strand. Ik denk echter dat vanaf 15.09. verhoogde de barrière en de installatie uitgeschakeld. Positief effect: gratis / Negatief: geen levering en geen elektriciteit.
Super mooie camperplaats. Direct aan het water met prachtig uitzicht op Fünen. Toiletten en douches zijn top.