@gyang
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

we waren zaterdag te gast bij de Black Bear voor het diner in de stacaravan. De keuken was absoluut geweldig en van een zeer hoge standaard, de wijnkaart was erg voortreffelijk. Het veld was helemaal vol en de service werkte perfect. We werden op een zeer vriendelijke en hoffelijke manier in de camper bediend. De sfeer op het veld was erg ontspannen en leuk. We hebben erg genoten van deze avond met een prachtig uitzicht op de Bodensee
2020
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Niet onderhouden. Dezelfde kraan voor vers water en toiletspoeling. Ik heb hier geen vers water gevuld.
Verrassend mooie en rustige parkeerplaats voor 8 campers. Als de ruimte vol is, ben je heel dicht bij de buurman 🙈. Anders top en voorbeeldig voor veel CH-gemeenschappen.
De eigenaren zijn erg aardig en de natuur is fantastisch. Heel rustig, direct aan de rivier. Ondanks de pandemie zijn er 3-4 parkeerplaatsen voor WOMO's met eigen sanitair open. Altijd
Niet onderhouden en er is geen afvoer in de vloer voor grijs water. 2CHF voor 100 liter zoet water. De munt moet bij het tankstation worden gekocht. OK in noodgevallen
Zeer stil 's nachts. Geweldig startpunt voor wandel- of fietstochten.
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden