@gypo
Een prachtige camping met ruime staanplaatsen op grind met een grasveldje, afgescheiden door bomen en struiken. Rustige omgeving waar eenden uit de vijver rondzwemmen. Hartelijk welkom, schone, warme douches en toiletten met wc-bril en toiletpapier. Bakkerij en supermarkt op fietsafstand. We waren van plan om één nacht te blijven, maar we blijven vanavond nog een nachtje langer. Helaas kunnen we niet langer blijven. Zeker een aanrader.
Wat kan ik zeggen! Als je onder de 6 meter hoge bomen wilt zitten zonder zon, met bijna geen telefoonbereik en keiharde muziek uit het restaurant/de bar, dan is dit de plek voor jou. De camping is bijna leeg en toch is er behoefte aan onzin! Hardlopende muziek uit de bar! Red me alsjeblieft!
Saintes is prachtig en historisch en een goede locatie voor een korte wandeling naar de stad. Het zwembad is schoon en gastvrij met ligstoelen. De douches zijn warm, een beetje gedateerd maar prima bruikbaar. De plaatsen zijn ruim met voldoende schaduw of zon, u kunt zelf een plek kiezen. De toiletten worden constant schoongemaakt en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bar en restaurant met een eenvoudige menukaart, u kunt er elke dag baguettes, croissants, etc. bestellen.
Mooie, rustige plek, veel schaduw onder de bomen. Het zwembad was open maar niet verwarmd, wat prima was aangezien het 32 graden was. Douches en toiletten waren prima. Het personeel was erg vriendelijk. We betaalden €20 inclusief elektriciteit en wifi voor één apparaat.
Dit is de mooiste plek om te verblijven, we hebben veel gereisd en dit is echt de beste. De eigenaren zijn respectvol en vriendelijk, de sanitaire voorzieningen zijn brandschoon en ruim, het terrein is onberispelijk en de staanplaatsen zijn ruim. Een fantastisch uitzicht en een stadje in de buurt voor alles wat je nodig hebt. Absoluut perfect, we bleven langer dan gepland. Dankjewel.
mooie rustige locatie, gastheren zijn erg gastvrij. we kregen een rondleiding door het wijnmuseum en een wijnproeverij. mooie schone wc.
mooie schone en rustige camping, wc en douches gedateerd maar zeer schoon. goede douches, geen drukknoppen :). net buiten de poort is een bushalte die je voor € 1 naar Dax brengt. we betaalden € 14,49 voor twee personen zonder elektriciteit. zou weer terugkeren
mooie camping, met mooie schone douches en toiletten. we waren hier met een ander busje. eigenaar erg aardig. opgezet als een camping.
mooie camping, wc en douches goed. zwembad goed ontvangen 40 graden hitte! Enige nadeel is dat omdat het dichtbij de rivier ligt, er veel muggen zijn
fijne gastvrouw, zeer behulpzaam en vriendelijk. douche- en toiletgebouw erg schoon, maar niet veel privacy en water om te douchen was koud, jammer, want het blok zag eruit alsof het nieuw was. we hadden last van aangrenzende Nederlandse kampeerders die in een cirkel stonden en dachten dat het grappig was terwijl hun honden naar elkaar blaften!!
prachtige plek, gratis elektriciteit, wc's met wc-bril. we waren de enigen daar op dat moment, als het slechte weer er niet was geweest, zouden we een paar dagen zijn gebleven. winkel en bar naast de deur. de eigenaar van de winkel en de bar is een beetje ellendig:)
we bleven niet omdat ze alleen gekraakte wc's hadden, hoewel als dit geen probleem is, het een heerlijk slaperig Frans dorp was in letterlijk het midden van nergens
verwaarloosde toiletten en douche, het lijkt erop dat er geen moeite wordt gedaan om de wasruimte te onderhouden. ara was rustig met een korte wandeling naar het dorp, enkele bars en enkele essentiële winkels. oké voor één nacht als je het niet erg vindt "elke haven in een storm wc's)
heerlijke plek, lekker rustig, supermarkt enkele kilometers verderop in Sax, broodjesservice aanwezig gewoon de dag ervoor bestellen. geweldige gastheren, erg vriendelijk en behulpzaam. douches, toilet, afwasruimte en wasmachine allemaal precies goed. leuke plek om te relaxen, met ruime plaatsen.
mooie en rustige camping dicht bij supermarkten en restaurants. een paar longstay-busjes hier blijken vrienden te zijn van de eigenaar. zou meer sterren hebben gegeven als de eigenaar de gereserveerde plaats (betaald) van een vriend niet had uitgedeeld aan een andere kampeerder die van plan was langer te blijven. vrienden waren onderweg en moesten proberen een andere site te vinden.
Mooie rustige omgeving, we verbleven een nacht, niemand verzamelde geld dus gratis overnachting! Enige nadeel is geen wc