@gzandin
Fijne plek. Drie toiletten, geen douche. Voor de prijs van 300 Zweedse kronen is dit de duurste plek die we tijdens onze reis van Spanje naar hier hebben bezocht. Ik zou het niet aanraden 😏.
Geweldige CP! Alles inbegrepen in de prijs: elektriciteit, mooie schone toiletten en douches en zelfs de twee wasmachines en droger! De beste prijs-kwaliteitverhouding tot nu toe, rijdend vanuit Zuid-Spanje!
Dit zou een hele goede plek kunnen zijn. Fijne en rustige sfeer, maar dan moet je wel voor elektriciteit en water betalen zonder... dat is balen! We probeerden muntjes te kopen bij de pizzeria in de buurt, maar die was gesloten! We probeerden het gemeentehuis te bellen, maar die was gesloten! We belden drie nummers, maar niemand nam op! We stuurden een sms naar alle drie, één van hen reageerde en kon ons niet helpen. Met twee honden en 0 graden is dat lastig.
Sterk aanbevolen plek! Fantastisch uitzicht, netjes en schoon, zeer gastvrij echtpaar Yvon en Joop! Frisse douches en toiletten. Mis deze plek niet als je in de buurt bent! We maakten een wandeling naar het dorp, dat erg rustig en een beetje saai was. Misschien omdat het een maandag was...