@gzunderd
- 2004
Hebben de gratis camperplaatsen in Hoogerheide om zeep geholpen met valse berichten en met behulp van een politieke partij. AKT moet zich schamen om zich te lenen voor commerciële doeleinden. Is zeker niet goed voor de plaatselijke horeca en middenstand.
Complimenten voor de gemeene Hulst. Prachtige,ruime plekken. Veel veiliger dan vroeger. Heb nog wel enkele verbeterpuntjes. Waterkraan sneller laten lopen, rooster in wc stortpunt verwijderen,(niet iedereen spoelt dit goed schoon) en bij de vuilnisbakken de mogelijkheid geven om afval te scheiden. Commentaar is positief bedoeld. Plaats is verder prima.
Op onze terugreis uit Noorwegen hier in Apen overnacht. Prima plek om te staan. Elektra tegen betaling. Verder op 100 meter een Grieks restaurant. Aanrader, gezellig, goed en betaalbaar, gewoon doen als je daar overnacht.
Gestaan om de andere dag de ferry te nemen. Parkeertijd voor 14 uur is 10 kronen. Staat volgens mij nergens dat het 's nachts gratis is. Voor de zekerheid dus na enige tijd nog 14 uur bijgeboekt voor 10 kronen. Prima plek verder zonder voorzieningen.Vanacht dus rustig slapen en morgen de oversteek.
Hier gestaan op 9 en 10 juli. Prima plek met voorzieningen voor drinkwater, lozen van toilet en vuil water. Inderdaad bomen en vervelend voor de tv ontvangst met schotel. Geven wel lekker schaduw en tv kijken doen we regenwoordig via internet. Voor ons dus geen probleem. Lekker gefietst en de middenstand en horeca in Sittard gesponsord. Gemeente bedankt.
Prima plek en vriendelijke eigenaren. Plaats is nog gedeeltelijk in aanbouw maar alle voorzieningen zijn al aanwezig. Ook een ruime plek om te lozen en water in te nemen. Goede plek voor fietstochten in de omgeving en om Apeldoorn te bezoeken. Hier gestaan op 3 mei 2021.
Prima plek om leuke fietstochten te maken en Dalfsen te bezoeken. Uitbreiding naar 3x 24 uur zou net iets meer de mogelijkheid vergroten de omgeving en Dalfsen beter te leren kennen. Is overigens geen kritiek maar een wens. Nog een plekje extra kan volgens mij gemakkelijk gerealiseerd worden. Aanrader is tapa's eten bij Nikki's.
Nieuwe plek nog in opbouw. Daarom nu 3 euro per dag. Wordt later waarschijnlijk 6 euro en dan stroom nog apart. Veel aansluitingen voor stroom en water. Centrum Ferragudo en centrum Portimao 1,5 km. Leuke restaurantjes en Lidl op 200 meter. Vriendelijke uitbaters. Komen later nog douches en toilet bij. Treinstation op 100 meter. Geen last van. Aanrader.
Weghalen uit het bestand. Mag absoluut niet meer daar staan. Mensen worden bekeurd.
Op weg naar Spanje of Portugal een prima plek. Stroom,water en lozen in de prijs onbegrepen. Achthonderd meter van de snelweg, geen last van. Betalen met creditcard. Aanrader.
Juli 3 nachten.Wie wil daar staan?Je komt aan en moet zelf je plek kiezen, zelf de kabel uitrollen om elektra aan te sluiten zelf je wc legen, water moet je zelf bijvullen. De fietsen kun je droog in de schuur zetten ( ook zelf doen) en afwassen ook weer zelf doen bij het aanrecht in de schuur. Centrifuge gebruiken weer lopen. Prijs ook zelf bepalen. Tjonge jonge. Voor ons dikke TIEN.
Lekkere rustige plek. Geen probleem voor drie campers als de twee aan de buitenkant zo kort mogelijk tegen de stoeprand gaan staan is er plek zat. Jammer dat er geen voorzieningen zijn maar je kunt niet alles hebben. Meeste campers zijn toch selfsupporting, dank gemeente.
Is inderdaad een mooie plek. De beheerder heeft ons zwaar teleurgesteld. Wij werden om 23:45 lastig gevallen door een dronken man. Beheerder gebeld en die zou onmiddellijk langskomen. Na 20 minuten gewacht weer gebeld. " O ja, de man is weg en was geen klant van ons. Ik ben nog bij jullie camper geweest maar zag niemand zitten" Wij hadden nb alle lichten aan.Ongeloofwaardig en klantonvriendelijk.
Geweldige plek voor door/terugreis, maar zeker ook om de leuke stad te bezoeken. Stonden hier 31 maart en 1 april zeker met 20 campers ( geen grap). Alle voorzieningen buiten elektra. Kortom Aanrader.
Hier op 8 en 9 augustus 2018 gestaan. Stonden meer campers dan was vermeld op de app. Is blijkbaar geen probleem. Betalen kan ook met een bankkaart. Harlingen is een mooi en gezellig stadje. Leuke fietstochten gemaakt en heerlijk gegeten in De Lachende Koe, aanrader. Overigens zijn er meerdere en wellicht ook goede andere restaurants
Op 17 Juli daar gestaan. Prima plek, leuke fietsroutes, centrum vlakbij. Sceepvaart en de brug een bezienswaardigheid. Complimenten voor de gemeente. Kunnen veel gemeentes een voorbeeld aan nemen.
Hier op 12-7-2018 gestaan. Prima plek als je zelfvoorzienend bent. Leuk centrum en veel fietsmogelijkheden. Aanrader restaurant O Morrow in de winkelstraat, er zijn overigens meerdere restaurants. Tv ontvangst aan de kant waar de bomen staan niet mogelijk, maar ja, wij hebben internet tv dus geen probleem.
Leuke plaats zoals anderen ook al zeggen. Fietsen naar La Rochelle lang het water ongeveer 12 kilometer. In tegenstelling tot wat wordt beweerd is er wel mogelijkheid om wc en water te legen en water in te nemen. Er is een sanistation gratis aan de toegangsweg naar de CP op ongeveer 1500 meter. Coördinaten N 46.10591 W 1.1168. Chemin des Marais.