@h-legters
- 2015
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Superplek met een mooie stevige vuurplaats. Wij hebben het aanwezige hout opgebruikt en aangevuld. Hout verkrijgbaar in het stadje bij supermarkt Netto. Dit is beslist geen plek voor 10 campers!! Hoogstens 2. Gisteren kwam de kajakvereniging en die hebben met hun auto's alle ruimte nodig.
Is afgesloten dmv touw en de mededeling dat het een klantenparkeerplaats is. Het blauwe cp-bord staat er nog wel.
Beste mensen, ga niet naar deze locatie. Het is allang (sinds 4 jaar) geen camping meer met camperplaatsen. Het is nu een luxe eco-resort. Locatie hoort niet thuis op deze app...
Beste mensen. Deze plek is geen camperplaats meer. Er staat nu zelfs een bord Prohibodo el Paso. Je kunt er met geen mogelijkheid meer oprijden ook. Alles is geblokkeerd. Er wordt wel gewerkt daar want het restaurant met grond is kennelijk verkocht. Of het ooit weer een camperplaats gaat worden is niet bekend.
Prachtige plek met altijd vriendelijke mensen. Ben er voor de 4e keer. Wat ik niet snap is dat mensen wegrijden zonder te betalen. Vandaar die ketting nu. Mensen gedraag je a.u.b. Wat ik ook niet helemaal begrijp is dat mensen eerst op een boerderijcamperplaats gaan staan en zich vervolgens ergeren aan de geluiden en geuren van de boerderij.
Voor de eerste keer hier gearriveerd. Gemêleerd gezelschap hier. Staat behoorlijk vol voor eind januari. Vanaf zondag hier wegwezen tot en met 14 januari, de gratis periode dus wegens onderhoudswerkzaamheden. Heb het vermoeden dat het hier een Park-Camper-Van locatie gaat worden....
Heb gebeld. Kreeg vriendelijke vrouw aan de lijn. Aangezien ik 4 km verder stond vertelde ze mij dat ik maar moest komen, op de bel drukken en anders toeteren. Heb dat alles gedaan. Niemand te zien. Wederom dame gebeld. Nam niet op. Toen maar naar St. Pola gereden 10 km verder en daar casette kunnen lozen voor € 2,--. Beetje een klucht bij Chris Aupa. Je moet geluk hebben kennelijk.
Helemaal top zo'n uitnodigende locatie. De gemeente wordt hartelijk bedankt voor deze service. Kom net van overvolle parkeerplaats in St.Flour: bagger. was meer St. Flut. Meteen omgedraaid en naar hier gereden. Een verademing!
Mooie cp in rustige straat. De saniplek is afgezet met roodwit lint.
De eigenaar van het domaine woont hier dus niet meer. Zie de foto van het gele bord dat ik heb toegevoegd. Plek op zich mooi en rustig maar ook op zijn retour: de bordjes hangen scheef, zijn weg en/of liggen te vergaan in het gras.
Wij kwamen aan op 13 april en de cp bleek gesloten. Geen opgave van reden kunnen vinden.
Ik vermoed dat de 2 laatste 2 reviews over de naastgelegen camping gaat. De camperplaats heeft geen poort maar een slagboom die opengaat na registratie. Wat wel overeind blijft dat er kennelijk nog steeds wordt ingebroken in campers met de overeenkomst dat geen van de getroffenen er iets van merkte....ik was er vorig jaar en ben vertrokken toen ik hoorde van de inbraken. De gendarme weet de daders kennelijk niet te pakken. (?). Vreemd.
Zo hoort reizen met de camper te zijn: natuur, eenvoud en ruimte. De enige weg er naar toe is welliswaar geasfalteerd maar zeer grillig. Soms zou een bord met het hellingspercentage wel handig zijn, maar dit avontuurlijke heeft ook wel wat. Zoals eerder geschreven: niet echt gemakkelijk voor grote campers.
De laatste foto hoort niet bij de Salinas en is van een drukke plaats zuidelijker en bereikbaar via hobbelige zandweg. De Salinas cp is top. Veel plaats. Onafgemaakt project want het is bezaaid met brandweerkranen met bijbehorende slangen in rvs behuizing. Er zijn 2 grote terreinen waar men gratis mag staan met mooi uitzicht en rustig gelegen. Tja, ga dan niet staan met 4 grote stoelen buiten en de luifel breeduit in het zicht.
Zo hoort camperen te zijn. Avontuurlijk en alles niet zo geregeld als thuis. Hier is het gemoedelijk. Geen nieuwe-soort- camperaars hier met ruime beurs en dito eisen.
Sitecode: 91947
Prachtige plaats. Vooral stil. Met ingang van 13 april staan er twee aankondigingen dat men en er 2 nachten mag blijven. Het maximale aantal campers is 5.
Vandaag trof ik een verstopte loosplek aan voor het toilet. Alles was opgedroogd dus het lijkt erop dat deze situatie al langer bestaat. Er staan 2 grote containers voor restafval maar zijn overvol. Vorig jaar was ik hier en toen was alles pico bello. Nu niet. Er zijn, behalve een langstaander, geen andere camperaars. Zouden die zijn omgedraaid?
Prachtige plaats met inderdaad fantastisch uitzicht. De eigenaresse is wel strikt met het maximale aantal. Er is evenwel voldoende ruimte en privacy. Elders aan de kust is alles overvol maar net toen ik de moed dreigde te verliezen kwam ik als 6e binnen op deze mooie plaats. .
Sitecode: 82092
Mooie plaats zonder voorzieningen. Erg afgelegen. Vlak bij het meer. Geen verkeer hoorbaar. Toen wij er waren, slechts 1 andere camper. Dit is camperen in de natuur!
Gastvrije plaats in mooi dorpje met artisanale bakker bij de Spar die tot 13h00 is geopend. Ook maar wat champagne gekocht natuurlijk!
Net hier geweest. Dit jaar gesloten voor campers. Bovendien hebben veel cp's hun tarieven met 35% verhoogd. Zeer onsympathiek.
Prachtige plaats. Stil vooral. Lantaarns blijven branden 's-nachts. Plek is gratis en van vrijwillige bijdrage aan de theetuin niets gelezen dus deze vermelding in de tekst lijkt me onjuist. Bij de Plusmarkt staan containers voor afval en flessen.
Sitecode: 1974
Stond hier vannacht. Ivm het virus heeft men besloten om om de andere plaats een betonblok te plaatsen zodat we verder van elkaar staan. Op zich niet onprettig want de plaatsen zijn wel erg smal., zo'n 5enhalve m. Maar wel halvering aantal plaatsen natuurlijk.
Was hier op 2 juni, de dag dat Frankrijk na de lockdown de touwtjes laat vieren. Er was een vriendelijke meneer van de gemeente die me vertelde dat dit de 1ste dag na ingrijpende lockdown. Wel vertelde hij me dat, ik weet niet of dat tijdelijk is, er maar 1 x overnacht mag worden. Verder een prachtplaats! Zo zouden er meer moeten zijn.
Er staat bij het indraaien vanaf de avenue een wit bord met zwarte letters plus symbool van camper dat u goed zit. Ik vind het een prachtige plek zo midden in de natuur. Zou camperen zo niet zijn bedoeld? En inderdaad, met meer dan 7m lengte van de camper wordt het een probleem.
Eergisteren is iedereen, ook de campers beneden op de grote parkeerplaats weggestuurd om 21h15 door GNR met mededeling dat overnachten is verboden. Er waren slechts 5 campers beneden dus het lag niet aan de drukte. Ben naar Sagres vertrokken. Daar stonden 4 andere campers. Andere parkeerplaatsen daar afgezet met hekken. Volgende dag op onsympathieke wijze benaderd door GNR.
Was hier tijdens verlichting lockdown. Voordeel is dat er weinig camperaars zijn: alleen diegenen die hier zijn gebleven en Portugezen die al dan niet met camper op pad mogen. Maar door wangedrag andere jaren zijn camperaars hier niet geliefd. Kijk hiervoor naar laatste foto waarop een sticker die een locaal iemand heeft laten drukken en op borden plakt.
Sommige beschrijvingen vind ik te negatief. Natuurlijk zijn er enkelen die hun grijs water maar laten lopen maar dit soort gasten tref je overal aan en vaak nog dure campers ook nog. En wat is er mis mee om enkele weken te staan? Het heeft wel wat dat nomadenbestaan. Ik ben op deze plaats allerlei lieden tegengekomen en vaak interessant ook nog. Maar als je je bij aankomst al ergert.....
De reactie van Zo'n aan snap ik wel maar er staan toch wel campers. Heb hier overnacht van 17 op 18 februari met nog een Franse camper. Officieel mag je niet inrijden maar het bord is voorzien van mos dus staat er al heel lang. Gewoon vergeten weg te halen lijkt het wel. Booteigenaren en vissers komen hier gewoon staan dus er lijkt niets aan de hand. Het is gewoon een prima overnachtingsplek.
Ben hier geweest maar omgedraaid. Prijs te hoog. Ligging ok.
Prachtige plaats met weids uitzicht. Eindelijk een plaats waar honden niet zijn toegestaan. Heerlijk. Maar daar trekken veel baasjes zich niet veel van aan. Hoop dat eigenaar hier een einde aan maakt: honden pissen overal en blaffen zonder dat eigenaar zich hier druk om maakt. En nooit aangelijnd natuurlijk.....
Dit is voor de liefhebber! Niet voor de wat verwendere gast die ook nog een douche wil. In het filmpje op hun website zeggen de eigenaren dan ook terecht dat je basic voorzieningen nodig hebt zoals lozen toilet en grijs water. En dat is er. Hoop dat deze plek niet massaal ontdekt wordt.
Prima plaats voor rustige overnachting midden in het boerenland. Ik stond hier op 2 juli met nog 2 andere campers. Op het bord wordt gevraagd voor 10h00 te vertrekken...?!
Een kleine toevoeging: de 7 camperplaatsen bij de capitainerie zijn permanent gesloten. Zie foto. Nu alleen het grote terrein met gebruiksvriendelijk toegangspoort. Ook al heb je langer gestaan dan betaald, om het terrein te verlaten ga je met voorwielen op de daarvoor bestemde plaats staan en je loopt naarde betaalterminal, scant de QR-code en ziet wat je moet bijbetalen.
JohanenMarjan... douchemunt niet meer nodig. Bij slagboom krijgt men ook de code v d douche en toilet. Dus niet meer betalen daarvoor. Nadeel: koud douchen gaat niet meer. Verder prima plaats met veel historie.
Hulde voor deze gemeente. Veel plaatsen met loosmogelijkheden in artistieke stadsomgeving. Heb hier rustig gestaan. Geen hinder van verkeerslawaai.
Helaas wordt deze plaats door sommigen wat minnetjes neergezet. Onterecht vind ik. De gemeente heeft een soort boulevard aangelegd wat op heel veel mensen aantrekkingskracht uitoefent. Goed gedaan dus. En dan ook nog gratis plaats voor meer dan 20 campers met gratis loosmogelijkheden. En die ziet er schoon en netjes uit. Wat wil je nog meer als reiziger. Nee. Het is geen plek om te blijven hangen.
Een unieke en geweldige plaats die niet mag verdwijnen als gevolg van verkeerd gedrag en met name campinggedrag. Dus geen luifels, stoelen en tafels buiten. Dit is een mixparkeerplaats en locale bevolking moet hier ook probleemloos auto kwijt kunnen zonder zich te ergeren aan camperaars.
Vandaag voor het 3e jaar op rij hier naar toe gekomen. Uitstekende plaats met het toeziend 24/7 oog van Antoine. Tja. Het is in de winter druk geweest vertelde Antoine. Iedereen wil dan gebruik maken van electrisch kacheltje en dat gaat gewoon niet. Dat trekt het systeem niet. Er is te weinig capaciteit werd mij verteld maar Antoine zegt dit tegen iedereen die aankomt. De 5en niet terecht m.i.
Geweldig deze service. Alles ziet er netjes uit. Even voor het gemak: de 5 (niet 6) bevinden zich links achteraan.
Wat kan ik nog toevoegen: vriendelijke ontvangst, goede voorzieningen, mooie locatie. Superplaats maar je moet wel van rust houden.
Plaats langs zeer drukke weg. Er stonden alleen langparkeerders, ook een grote camper stadsbus a d overkant. Vond het een griebuszooi. Meteen omgedraaid en andere plaats gezocht.
Top dat het gratis is. Voorzieningen steeds beter met name voor grotere campers. De beheerders zijn wat onvriendelijk tegen het grove aan als je iets van de lijn, gemarkeerde plaats, hebt afgeweken. Het ging in mijn geval om 20 cm. Dat moet toch ook anders duidelijk gemaakt kunnen worden zonder onnodige opwinding. Verder een prima plaats met veel mogelijkheden om vandaar uit te fietsen en wandelen
Aanvulling. Inmiddels staat er een gebouwtje bij de loosplek met 2 urinoirs en een apart (gehandicapten) toilet. Water nu niet afgesloten. Topplek nog steeds maar wel voor max 48 uur. Er wordt hierop gecontroleerd.
Ik herken mij niet in de beschrijving van Mlt. De gemeente verleent veel faciliteiten voor de camperaar. Lof daarvoor. Het is een functionele overnachtings- en parkeerplaats. Niet meer en niet minder.
Compliment aan de gemeente die deze plek aanbiedt. Lozen gratis, water gratis en afval kwijt op dezelfde plek. Mensen die klagen over verlichting of plassen die blijven staan moeten hier maar niet meer komen ... een beetje schandalig: een 4 geven terwijl alles gratis is. Even aanvulling voor degene(n) die vermelden dat eletriciteit niet werkt: er staat duidelijk aangegeven dat u welkom bent van maart t/m oktober. Als u in november komt: geen elektriek..
De laatste 2 beoordelaars zijn niet ver genoeg doorgereden. Tip: volg vanaf de eerste rotonde in Matalascañas één van de gele borden naar Hotel El Coto. Eenmaal gearriveerd het hotel links laten liggen en doorrijden tot het zand. Rechts ziet men de mixparkeerplaats en de zee.
Mooie rustige camperplaats. Kennelijk zijn er klachten geweest van aanwonenden, begrijpelijk, over vervuiling. Er hangt nu een aankondiging van de burgemeester bij de kraan dat als er weer klachten komen, de camperplaats gesloten wordt. Mensen, gedraagt u als gast en dat geldt niet alleen voor buitenlandse camperaars. De gemeente heeft zelfs een barbecue van steen geplaatst bij de rivier.
Van een betaalde plaats is op 3 januari 2016 nog geen sprake. Camperplaats ligt helaas wel aan hondenuitlaatroute met gratis verstrekking van poopiebags die helaas zelden worden gebruikt. De plaats ligt fantastisch. Beslist niet aan doorgaande weg maar voor plaatselijk verkeer. 's-Nachts is het er rustig op het kabbelende maar toch rustgevende water van de Aude na. Kleurrijke zondagochtendmarkt.
Mooie rustige plaats met als achtergrond een vakantiepark. Er is een restaurant met terras naast gelegen. Mogelijkheden voor zwemmen onder toezicht. Ik was er met Kerst 2015 dus de situatie in hoogseizoen is ongetwijfeld anders. Geen overige campervoorzieningen zoals lozen en water.