@h.mensinga
Kamperen al vanaf mijn 7 de jaar vooral in Scandinavië, Ierland en Schotland. Eerst met de tent, daarna met de caravan en nu de camper
- 2024
- Bürstner Nexxo Time t700
- 2016
Heerlijke plek om te vertoeven. stonder er 3 nachten. mooie fietstocht gemaakt om het eiland heen. sanitair super.
heerlijke plek verbleven er 5 nachten. mooie fietstochten vanaf de camping. sanitair zeer schoon. de gastheer is aller aardigst
Heerlijke camping voor langer verblijf. vriendelijk personeel en schoon sanitair. Supermarkten op loopafstand. hou je van zeevissen, dan kan je hier je hart ophalen. bij de camping kan je boten huren of. met een gids de zee opgaan. toen wij er waren werd hier veel gebruik van gemaakt en ja er werden mooie vissen gevangen.
spiksplinternieuwe camperplaats. Er wordt nog aan gewerkt om meer plekken te realiseren. het sanitair gebouw is splinter nieuw. Mooie ruime verharde plaatsen met daarvoor een strook kustgras.
na 15 jaar deze camping weer bezocht. Zitten al vele jaren nieuw eigenaren op. en dat is te zien. Met veel liefde een mooie rustige camping van gemaakt. wij waren hier eind mei 2025 en zijn 4 nachten gebleven. een echte aanrader alles schoon en douchen gratis.
heerlijk 1 Nacht gestaan op 13 mei 2025. zeer schoon sanitair. natuurlijk speelde het mooie weer ook een grote rol
waren hier half mei 2025. zijn 4 dagen gebleven. heerlijk weer en zeer rustig. alles schoon.
heerlijke camping in het voor en na seizoen. alles perfect en schoon. Groot pluspunt je loopt zo het gezellig stadje en de haven in.