@h.vruggink
- 2007
- Hobby optima premium T65FL
- 2018
prima camping mooi gelegen. De campercontact app vermeldt niet dat dit een ACSI camping is. wij betaalden voor een overnachting 24 euro ( camper +2 personen) Prima prijs/kwaliteit!👍
prima mooi gelegen camperplaats met toiletten en douches. Er zijn plaatsen met panorama uitzicht, maar altijd volgeboekt. wij konden een plek krijgen aan de straatzijde, geen mooi uitzicht, maar plekken zijn voor deze prijs 19 euro inclusief stroom en goedwerkende wifi ok. Deze camperplaats is met liefde aangelegd en ziet er goed onderhouden uit. wij hebben hier 1 nacht gestaan op de terugweg naar Nederland.
Bijzonder goed onderhouden mooi gelegen camping met zicht op de bergen. De vriendelijke eigenaresse spreekt goed Engels en is zeer behulpzaam. van de geplande 1 overnachting zijn het er 3 geworden. Je kunt mooi langs de rivier fietsen en Milau is ook per fiets goed te doen. Grote supermarkt in de buurt ( Leclerc) Een aanrader!👍👍
prima gratis camperplaats aan rand van het dorp. mooie ruime plaatsen, rustig en goed verlicht. Toilet lozen en vuil water, op moment dat wij er stonden geen mogelijkheid tot water inname. ( kranen niet aanwezig) Daarom 4 sterren ipv 5. Barretjes en restaurants in de omgeving. Dichtbij de autoweg. Bedankt gemeente Arahal, Top!!
staan hier al bijna 14 dagen. vriendelijke ontvangst en prijs per dag 11.50€ inclusief stroom en Wifi. Sanitair 3 douches ( betaald) en toilet en urinoir. wat gedateerd maar schoon en dat vind ik het belangrijkste. Plaats +/- 7x10 m vind ik ruim voldoende. Supermarkt voor de cp. evenals een bushalte. vanaf de cp een stukje door het bos, dan ben je direct aan het strand met de mooie kliffen. Helaas was het weer wat minder, maar de cp is ok!👍
prima rustig gelegen camperplaats dicht bij de rijn. Restaurant dichtbij waar je goed kunt eten. Ruime plaatsen op verharde ondergrond. Inchecken met bankpasje er staat duidelijk aangegeven wat voor handeling je moet uitvoeren om te betalen ( 11 euro per dag) stroom af te nemen aan paal inworp 1 euro voor 1,5 kilowatt. Een uitstekende camperplaats voor een kleine prijs, Top.
Hebben hier een nacht gestaan op doorreis naar het Gardameer. Voor gezinnen met kinderen is het hier genieten in het zwemparadijs. Maar druk en veel lawaai! Voor 70+ zoals wij gauw wegwezen! Maar prijs kwaliteit is ok, wij betaalden voor 1 nacht het ACSI tarief van 21 euro, dat is voor Italië m.i. niet duur.
wij stonden hier op plaats 42 aan het water. Voor een camper 2 personen en stroom betaalden wij 113,30 euro! Schandalig duur. het schijnt een ACSI camping te zijn, maar bij navraag was dit niet mogelijk. In de ACSI app wordt geen acceptatieperiode vermeld. Cassettetoilet kan alleen geloost worden tegen een betaling van 3 euro! Veel verkeerslawaai door drukke weg direct aan camping. Hier aan wij nooit meer naartoe!
helemaal mee eens met review van 18/05. Vriendelijke eigenaar die je gastvrij ontvangt en de camperplaats aangeeft. Gratis met stroom wanneer je bij hem gaat eten. Wij hebben heerlijk gegeten Top! Wij kregen eigengemaakte kersenkoek voor bij de koffie. Ook werden we verblijdt met een aantal mooie wandel en fietsroute in de buurt van Wertingen. wij komen hier zeker nog eens terug!👍👍
mooie locatie kort bij het dorp, rustig gelegen, wel veel last van blaffende honden. wij hadden moeite de locatie te vinden, bij de vuilnisbakken direct links naar beneden. wij staan hier alleen (19-12-2023) en zijn op doorreis naar Zuid Spanje, omgeving Marbella.
Sitecode: 2061
prima camping met vriendelijke ontvangst. Je krijgt een plek toegewezen. wij vinden het een mooie camping met veel groen en ruime plaatsen. Er is een toiletgebouw geopend. ziet er keurig en schoon uit. Broodjes op bestelling, gratis WiFi, ontvangst niet altijd ok. Prima camping voor op doorreis of langer verblijf. Wij zijn op de terugreis naar Nederland en blijven een of twee nachten. Een aanrader!
staan hier nu twee dagen en blijven nog twee dagen. zeer goed onderhouden camping met ruime plaatsen. sanitair zeer mooi al moet je aan niet gescheiden toilet en douches wennen. ( van mij hoeft het niet genderneutraal) le kunt vanaf de camping lopend ( prima te doen) of met de bus naar Lourdes. Dus camping voor ons verder uitstekend. minder het restaurant, trage bediening en de kaart voor het nagerecht werd niet gebracht. Dus restaurant een 3
prima camperplaats op ruime plekken op gras. zeer behulpzame en vriendelijke eigenaar die je alles in perfect Engels uitlegt hoe je in Santiago de Compostela kunt komen. met de bus of lopend. Broodjesservice aanwezig. sanitair aanwezig. wij hebben hier twee dagen gestaan en het is ons prima bevallen. Een aanrader!
wilden op deze camping gaan staan. Aangemeld bij receptie en vriendelijke jongeman gaf aan dat wij zelf een plekje konden uitzoeken en dit later bij de receptie konden opgeven waar we gingen staan. Nou dat hoefde van ons niet want wij zijn erg geschrokken van de staat van de camping. verder ga ik er niks over zeggen want op zo’n camping wil ik niet staan. was al gewaarschuwd door Nederlanders om hier niet te gaan staan en ze hadden gelijk!
stonden hier twee dagen op mooie ruime plek (nr 29) helaas zaten er tijdens ons verblijf asielzoekers? in een huisje, die veel overlast veroorzaken, om 12 uur nog veel luide gesprekken. de tweede dag naar het restaurant voor een maaltijd, nou vergeet het maar, na 3 kwartier op een biertje en nog geen aanstalten om een bestelling op te nemen maar weggegaan. wij betaalden voor twee nachten 42 euro dat is ok
waren hier 3 dagen op doorreis naar het zuiden. vriendelijke ontvangst door eigenaresse die haar talen spreekt, ook Nederlands. mooie ruime plaatsen en Lux toiletgebouw. leuke bar/ restaurant waar we een lekkere pizza hebben gegeten. mooie omgeving en goed te fietsen. wij vonden het een topcamping voor ACSI tarief van 23 euro. Betaalde WiFi kost 2 euro per dag, van goede kwaliteit tv kijken zonder onderbreking. 👍👍
waren hier 3 nachten, mooie ruime plekken en prachtig sanitair gebouw. vanaf de camping kun je lopend via het bos naar Goslar. of gratis met de bus die voor de camping stopt. Nu het negatieve: veel lawaai door de weg langs de camping, de geplaatste geluidwering is te laag, houd geen geluid tegen, ‘s nachts wel rustig. Wij 2 personen met camper betaalden voor 3 nachten €85! Te duur in onze beleving wij komen hier niet meer!
Rustige en eenvoudige camping. De ontvangst is hartelijk en er wordt ook Engels gesproken. Dichtbij het plaatsje Apt en gunstig gelegen voor fietsen en wandelen. Sanitair eenvoudig maar alles werkt naar behoren. Prima Wifi op de camping en ook nog gratis! Acsi tarief 14€. Kortom een prima camping voor een schappelijke prijs!
prima camping met attente en vriendelijke medewerkers. Goede uitvalsbasis voor bezoek Dubrovnik de bus stopt voor de camping. Sanitair wat gedateerd maar schoon. Als je aan. de straatzijfe staat kun je last hebben van verkeerslawaai. s’nacht wel rustig. Veel plaatsen met voldoende schaduw. Wij stonden hier 5 nachten en betaalden 600 kuna. Een aanrader!
prima camping op loopafstand van Krk. vanaf de camping naar Krk goed te lopen, terug een steile helling, wel goed voor de conditie. Vriendelijk en behulpzaam personeel , sanitair ok. Goed restaurant op de camping en kleine supermarkt met beperkt assortiment . Ruime plaatsen, wij hadden een superplaats met uitzicht op zee. Een prima ( acsi) tarief camping, zeer de moeite waard!
Krappe camperplaatsen voor een giga camping. Je kunt op de camping gebruik maken van alle faciliteiten, zoals gratis douches in het prachtige nieuwe sanitairgebouw. Prijs 13€ en 3 € voor stroom een redelijke prijs in het hoogseizoen en de ligging van de camping aan de bodensee. Wij betaalden 1 € voor 24 uur wifi, goede ontvangst op de camperplaats. Jammer van de erg krappe plaatsen maar verder ok.
Prima camping op loopafstand van Lourdes. Mooie plaatsen, toen wij hier waren wel drassig na veel regen in de maand mei. Vriendelijk en behulpzaam goed Engels sprekend echtpaar dat als eigenaren er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Broodjesservice en bar/bistro waar je goed kunt eten tegen schappelijke prijs. Kortom prima camping een aanrader!
prima camping met grote plaatsen en vriendelijke ontvangst door goed engels sprekende receptie. De camping heet nu “pyrenees nature” Een aanrader !
Sitecode: 19130
prima cp met alle voorzieningen en mooi uitzicht door terrasvormige indeling zodat iedereen zicht op het meer heeft. Prijs €15 all-in ( voorseizoen)
Prima camperplaats, die tov vorig jaar behoorlijk is veranderd. De “hofjes” waar je tussen heggen kon gaan staan zijn verdwenen. Ook zijn naar aanleiding van deze verandering er minder plaatsen volgens mij. De prijs voor twee personen en camper is €12,50 inclusief toeristenbelasting van €2.50. Vriendelijke ontvangst nog steeds een prima camperplaats!
prima ruim opgezette camperplaats. Je staat haaks op de spoorlijn, maar deze geeft weinig overlast. Als tarief wordt 10€ aangegeven voor 24 uuur inclusief belasting. Echter wordt van je verwacht dat je naar het raadhuis gaat en € 2,70 po afteld voor toeristenbelasting. Dat vinden wij teveel.
Prima camperplaats met vriendelijke beheerder. Goed voor een bezoek aan het marinemuseum en dagtocht Texel. Veel mensen blijven langer staan dan door de NKC geadviseerde twee dagen. Maar het is ook een prima CP! Wij vonden nog een plekje het weekend 26/27 augustus.Kortom een aanrader!
Bij aankomst niemand bij de receptie, deur gesloten. Aangegeven tel nr gebeld, je kon de telefoon horen in het bureau, maar geen reactie. Na half uur iemand van het bureau die aangaf geen plaatsen met elektriciteit te hebben. Geenn probleem maar wel € 17 laten betalen. Hier gaan we nooit meer naartoe.
Sitecode: 20676
mooie camperplaats vriendelijke ontvangst, door medewerker die redelijk nederlands spreekt. summiere informatie over douches en toiletten en sanistation. De beschrijving over douches in de vuurtoren klopt niet, je moet in de haven bij restaurant nautica naar de toiletten en douches, te gebruiken met een sleutel die je bij aanmelding moet aanvragen.
prima camperplaats op loopafstand van Gibraltar. In de voorzieningen wordt alleen wc genoemd echter er zijn prima en gratis douches naast de toiletunit. hans van meurs schrijft terecht dat het sanistation moeilijk is te vinden achteraan het haventerrein.verder prima cp, een stroomafsluiting is niet aanwezig, dat is de enige aanbeveling
Prima camperplaats voor €4.50. stroom kost €2,50 voor een nacht voor 24 uur €5. geen stroom gebruikt want je staat in de volle zon en dan is een zonnepaneel ideaal. wij troffen een vriendelijke jongeman die mijn vragen over hoe te betalen vlot beantwoorde. stadje dichtbij en mooi uitzicht over rivier en je kunt met het pontje naar spanje! wij vonden de prijs/kwaliteit goed!
Plaats op mix parking, volgens camperapp zou dit een plaats zijn voor 4 campers. Plaatsen zijn niet aangegeven en wij hebben deze plek uitgezocht. Plek verder ok.
Prima locatie voor 10€ exclusief stroom. Gratis douches en toiletten. Ook gratis wifi. Vriendelijke en behulpzame havenmeester. Kortom wij vinden het een prima locatie!
Krappe plaatsen en veel verkeerslawaai door open tunnel die langs de camperplaats loopt. Wel alle voorzieningen aanwezig, zoals (gratis) water en stroom. Wc en douches in het havengebouw. Jammer van het verkeerslawaai, anders was dit een prima camperplaats. Nu in onze ogen alleen geschikt voor een overnachting op doorreis naar ...
Sitecode: 20731
We stonden hier vanaf 2 september 3 nachten. Vriendelijke ontvangst en ruime camperplaatsen. Mooie minicamping met kraakhelder sanitair. Veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Bergeijk op 2.5 km afstand. Goede prijs-kwaliteit voor 10€ inclusief douches. Internet 1€ per dag. Kortom een aanrader!
Leuke camperplaats maar kleine plaatsen. Een prima locatie waar je ook goed kunt eten met grote schnitzels! Gratis wifi en niet ver van Cochem.
Leuke camperplaats aan de haven dichtbij het centrum. Camperplaats is slecht aangegeven. Vriendelijke havenmeester en alle voorzieningen bij het havenkantoor. Prijs 10€ 2€ toeristenbelasting is niet goedkoop. Daar komt de stroom nog bij. Krappe plaatsen. De nabij gelegen weg is vrij druk.
Prima camperplaats direct aan de Linge. Zeer vriendelijke havenmeester. Je kunt mooi in de omgeving fietsen en direct via het pontje naar de overkant. Wij komen zeker nog eens terug
Prima locatie aan de Moezel. Wij hadden geluk en konden direct aan de waterkant staan. Zeer vriendelijke persoon die je aansluit op electra en je een prettig verblijf toewenst. Toiletten en douches bij het VVV kantoor waar een vriendelijke dame je alle gewenste informatie geeft. Een compliment voor de gemeente Enkirch voor deze prachtige camperplaats!
Diegene die het stageld kwam ophalen was zeer vriendelijk. Vanaf de camperplaats kun je langs de moezel fietsen of lopen, naar Bernkastel-Kues 3 km.
Sitecode: 19136
Vriendelijke eigenaar en rustige plaats, echt iets voor rustzoekers. Goede wandel en fietsmogelijkheid. Vianden op 3 km. Douches en wc via slot met cijfercode te gebruiken. Elektriciteit is een optie maar dan moet je wel 100m snoer bij je hebben. Tarief 11 euro exclusief douchen ( voor twee personen 5 euro) dat is te duur! Totaal voor 1 nacht 16 euro, dat vind ik teveel gezien het gebodene.
Stonden hier op 22-8-2013. Mooie locatie en vriendelijke eigenaren. Zicht op de Rijn en in de omgeving een mooie recreatiepark en fiets- en wandelroutes. Een aanrader!
Prima camperplaats met ruime plaatsen. Schoon en goed sanitair met douche en toilet. Prima wifi ontvangst. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Mooie ruime camperplaats en zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaren. Alle voorzieningen aanwezig. Supermarkt op loopafstand. Veel fiets en wandelmogelijkheden. Zeer goede wifi ontvangst. Kortom een aanrader! Ik was nog vergeten te vermelden dat er heerlijke kersen gratis zijn te plukken in de tuin van de eigenaren. Ze smaken uitstekend. Foto van het kersenplukken is verstuurd!
Ruime plaatsen, vriendelijke havenmeester. Sanitaire voorzieningen top! Ook voldoende mogelijkheden voor fietsen etc. Wij stonden hier 3 dagen. Wifi onvoldoende bereik; wij stonden op p20. Veel verkeerslawaai van de A67. Ook een koelaggregaat maakt veel herrie. Al met al toch een voldoende. Plaats wat versterkers voor het internet dan is het punt van onvoldoende bereik wifi opgelost.
Prima camperplaats met goede fiets en wandelmogelijkheid. Zeer vriendelijke eigenaar. Prima wifi ontvangst. Als de eigenaren van sommige honden ze iets beter hadden opgevoed, zou deze plek helemaal super zijn! Maar daar kan de eigenaar van de CP niets aan doen. Een aanrader!
Waren hier op 7 t/m 9 juni. Vriendelijke havenmeester die ook nog wat verteld over de geschiedenis van Medemblik. Ruim voldoende wandel- en fietsmogelijkheid in de omgeving. Centrum op loopafstand. Ook een mooi park naast de camperplaats. De Pauw en kippen van de kinderboerderij maken je op tijd wakker, verder een rustige camperplaats. Toilet en douchevoorziening uitstekend!
Mooie camperlocatie en mooie ruime plaatsen. Alles ziet er keurig schoon en opgeruimd uit! Wel prijzig voor twee personen en hond zonder stroom € 21,62! En dit nog in het middenseizoen. Maar een mooie startplaats voor fietsen en wandelen. Wifi erg traag. Toch een camperplek die een bezoek waard is.
Zeer vriendelijke ontvangst door de havenmeester. Op moment van aankomst waren medewerkers van de gemeente afscheidingspaaltjes aan het plaatsen. Voor onbetaald wegrijden? Wij hadden een ruime plaats met zicht op de haven. Alle voorzieningen aanwezig, wifi, mooi toiletgebouw (tegen betaling douchen) al met al een goede camperplek tegen een zeer billijk tarief €5,10 exclusief toeristenbelasting.
Mooie camperplaats aan de Rijn. Niet alle plekken hebben de beschikking over electriciteit. Toilet op parkeerplaats. ( €0,50 ). Mooie wandelroute langs de Rijn. Een aanrader!