@haastu
- 2000
helaas gesloten, terwijl deze cp tot eind oktober open zou zijn. Slechte berichtgeving dus.
Nog steeds gesloten.....helaas
Vriendelijke, behulpzame eigenaresse. Mooie kleinschalige camping met goede schone voorzieningen. Heerlijk rustig aan een ondiep riviertje. Wij waren hier eind september. Let op, deze camping is tot eind september geopend. Wat ons betreft een heerlijk rustige camperplek/camping.
Wij hebben
Sitecode: 19722
prijs was nu 12 euro! excl.stroom/water/toilet en douches. Verder wel oké.
op basis van coördinaten niet gevonden. ook na rondvragen geen CP op dit adres. De mix-parking in de stad is prima, zelfs met gratis stroom.
Prima CP voor 8,50 euro, zonder electra en gebruik van douche en toilet. Via de CP is het meer te bereiken, slechts een paar minuten lopen.
Keurig en compleet sanitair. Gezellig stadje op loopafstand langs het meer. Nette camperplekken apart van de camping. WiFi ontvangst matig. Totaalprijs 18 euro
Sitecode: 20578
Een prima CP. Volop ruimte boven met mooi uitzicht over het ruwe heuvelachtig terrein. Makkelijk te vinden vanaf de Lidl in Vera. Leuk restaurantje. Fijn wandelen en fietsen. Leuke plaatsen in de omgeving. Strand op ca. 8 km.
prima camping met overdekt zwembad en goed eten in restaurantje tegen zeer redelijke prijzen. Sanitair keurig en schoon. Strand bereikbaar via tunneltje onder snelweg. Wij waren hier 10-10-2016