@hadede
- 2000
- Integraal
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 16 uur geleden
We kwamen rond 14.00 uur aan en stopten voor de slagboom. Het luik ging open en we vroegen of er plaats was ? Yes but no electricity. Ok, mogen we even rond kijken ? NO ! Oke, then we go. Vervolgens kwam er nog iemand uit het hok en die gaf aanwijzingen hoe te keren op de camperplaats. Jammer, de omgeving leek ons wel leuk.
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Leuke plek om 1 of 2 dagen te verblijven voor een bezoek aan Matera. Wij betaalden 25 euro en 5 euro elektra. Sanitair ruim voldoende.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
We kwamen voor 1 nacht en het werden er 5. Er is geen sanitairblok, dus je moet zelfvoorzienend zijn. Elke plaats heeft een kraan en een buitendouche. Grijs en zwart water kun je kwijt. Op 100 meter van een mooi zandstrand. Vriendelijke ontvangst. Goede WIFI. Boodschappen service. Raphaelle doet er alles aan om zijn CP op de kaart te zetten. Wij vonden het een hele leuke plek. Overwinteren kost 250 euro per maand wij betaalden 20 euro per nacht.
September 2026
4 foto's toegevoegd · 15 dagen geleden

Januari 2026
Een plek van 80 vierkante meter kost 15 euro en een plek van 100 vierkante meter kost 20 euro. Eén hond kost 5 euro. Elektra 6 euro. Dit was in 2025 en wij vonden het prijzig voor een doortrekcamping.
2023
10 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Deze bestaat niet meer. Paar honderd meter verderop is een nieuwe betaaldeplek ingericht. Ik ga proberen om die toegevoegd te krijgen.
Vriendelijk ontvangen en een rustige nacht gehad. Toch een opmerking. Ik ben 1.90 meter lang en weeg 95 kg. Met deze afmetingen is het niet mogelijk om gebruik te maken van het toilet met een gesloten deur. Dit is niet meer van deze tijd en kan een stuk beter.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
De ligging is perfect. Voor een wandeling loop je zo het buitengebied in. Voor een boodschap en een pint loop je zo het centrum in. Prachtig sanitairblok. Dit zijn de plekjes, wij komen terug.
2022
Lekker negatief doen met zijn allen. In het informatieblokje staat precies wat er aan de hand is en waar je tegenaan kunt lopen. Inderdaad moeilijk bereikbaar ivm werkzaamheden. Ik zou De Stem bellen en een blaartrekkend verhaal ophangen.