@haferstroh
Dani is geweldig. Behulpzaam en vriendelijk. De camping was perfect voor onze tussenstop. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ik heb via WhatsApp geboekt en kreeg meteen antwoord. We betaalden €20 voor twee volwassenen, een auto met een daktent en een hond. Ook een aanrader voor motorrijders.
Een erg goede camping. Prachtig aangelegd met uitstekende sanitaire voorzieningen. Heel schoon. Er is ook een zwembad. Zeer vriendelijk personeel. Een perfect verblijf. Dank u wel.
We hebben erg genoten van deze camping. De sanitaire voorzieningen waren zeer schoon. Inchecken ging telefonisch; het nummer staat vermeld op de camping. Alles werd verder telefonisch uitgelegd. Zeer vriendelijk contact. We zouden hier zeker nog eens verblijven.
Een perfecte plek om de watervallen te bekijken. Er rijdt een shuttlebus rechtstreeks naar ingang 1. Deze vertrekt om 9:00 uur, maar helaas zijn honden niet toegestaan. De camping is erg groot, maar het kan lastig zijn om een vlak plekje te vinden. Als je er eenmaal een hebt gevonden, is alles echter geweldig. De sanitaire voorzieningen zijn erg goed en schoon. We waren zeer tevreden.
We waren op doorreis naar Kroatië en vonden de camping via een camper-app. Het contact via e-mail verliep erg vriendelijk. Na een aanbetaling was de staanplaats gereserveerd. Alles was perfect op de camping.

Ideaal als doorgangscamping. Vriendelijke mensen, Engels sprekend, schone toiletten en je hoort de snelweg nauwelijks. De bistro is geweldig. De prijs was erg hoog: 900 kronen voor één persoon met een motor en een tent. Maar dat kwam misschien doordat de MotoGP destijds in Brno plaatsvond en de camping heel dicht bij het circuit ligt.
Ideaal voor motortochten. Na een snelle registratie via e-mail kunt u na 19.00 uur door de slagboom rijden zonder in te checken en de volgende dag vanaf 8.00 uur betalen. Water is beschikbaar op de camping en bij regen is er een gemeenschappelijke ruimte met keuken. De toiletten zijn schoon.

De beste plek die ik ken. En ik weet veel.