@hammetje
prachtige plek. gratis. winkel aan de overkant voor basis producten. hier is ook een benzinepomp bij. Prima toilet en douche, code hiervoor verkrijgbaar bij de winkel. Op het terrein is ook gelegenheid om camper schoon te 10 minuten lopen naar de stad. Rustige omgeving, mooi om te wandelen. fietsen naar de stad en omgeving kan goed. sommige delen mooie fietspaden. in Pavencia zou ik zeker voor deze camperplaats kuezen
prima camping maar je moet wel met een stijle weg er komen. is te doen maar toch. grote campers kunnen hier niet komen. max 740 verder zijn in dit gebied niet veel mogelijkheden. dus boeken of optijd zijn. Aan de boulevard mag je, nu in januari wel staan. leuke omgeving, wandel en fiets. prima plek
wij hebben hier 6 nachten gestaan. prima camperplaats met eenvoudige maar goede voorzieningen. winkel voor dagelijkse boodschappen op 100 meter afstand. op de fiets naar de Flamigo,s die midden in een natuurgebied te vinden zijn. vanaf deze camperplaats kun je prima fietsen en wandelen. prima plek
prima plek. 500 meter vanaf de zee. supermarkt op 2 kilometer. restaurant om de hoek. ruime plaatsen, toilet en douchen op aanvraag. fietsen langs de boulevard, maar je kunt ook mooie fietstochten door het land maken. ja klopt om 10.00 uur gaat de poort open. groot voordeel als je niet vroeg wilt vertrekken. geeft rust! wij zijn tevreden
prima plaats, 50 meter vanaf het strand..direct gelegen naast een fietspad, trouwens in het hele gebied kun je mooi fietsen. geen toilet gezien. wel afvoer toilet en lozen vuil water. ook vers water verkrijgbaar. wij hebben naast onze camper heerlijk in de zon gezeten.