@handballkaddel
- Bezit + verhuur
September 2026
2 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Een fantastische camping, alles nieuw, schoon en goed onderhouden. We fietsten naar Nice, namen de trein naar Monaco en aten 's avonds in de citadel van Cagnes. Het zwembad aan de overkant van de weg is ook erg schoon en verfrissend. We betaalden iets minder dan € 29 per nacht, inclusief elektriciteit, voor twee personen en onze camper met ASCII-aansluiting. Er zijn duurdere campings, maar Perfect was perfect geschikt voor onze 6 meter lange camper. Het was dus nog steeds erg betaalbaar.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Op loopafstand van de bovenstad en de haven. Typische stedelijke omgeving, kleine staanplaatsen. Schone sanitaire voorzieningen en alles in orde. Toegegeven, lawaaierig, direct naast de weg, maar perfect voor een overnachting om Bonifacio te verkennen. We kwamen om 13.00 uur aan en bemachtigden de een-na-laatste plek. €35 voor 2 personen en een camper, inclusief elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Het strand en het uitzicht alleen al zouden 4 sterren waard zijn, maar de sanitaire voorzieningen zijn slechts redelijk. Douches en toiletten werken, maar worden niet vaak schoongemaakt. De staanplaatsen zijn erg groot en soms beschaduwd door bomen.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We verbleven er twee nachten, maakten een heerlijke boottocht en genoten van een goede maaltijd in het restaurant op het terrein. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en toereikend. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het personeel is vriendelijk. Wat wil je nog meer? De staanplaatsen zijn ook zeer geschikt voor grotere campers. €23 per nacht voor twee personen en een camper.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
We waren erg verwend door de camping in Bastia. Deze is ook goed, de sanitaire voorzieningen zijn schoon en de staanplaatsen zijn van een behoorlijke grootte. Het personeel is niet erg vriendelijk en een beetje chagrijnig. Het zwembad is een kinderbad, ongeveer 15-20 meter lang. Niet geschikt om in te zwemmen. Het is 5 minuten fietsen naar Calvi en 45 minuten met de trein naar Île Rousse.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een heel mooi complex, bijna als een dorp, met alle voorzieningen zoals een supermarkt, zwembad, fantastisch strand en zee, en alles was ongelooflijk schoon en goed onderhouden. We stonden pal aan het strand, wat €67 kostte voor twee personen met een camper.
Juni 2026
Een heerlijke plek, vooral als je vlak bij de rivier de Weser bent. Broodjes worden geserveerd, er zijn koude drankjes en alles is brandschoon. Het buitenzwembad ligt ernaast voor een verfrissende duik en het uitzicht is prachtig. We komen zeker terug.
Mei 2026
Een verborgen parel die waarschijnlijk snel uit het zicht verdwijnt. Drie staanplaatsen in een prachtige tuin met citrusvruchten, olijfbomen en alles wat je nodig hebt: badkamer, wasmachine, elektriciteit, barbecue, enz. Hier kun je echt tot rust komen en ontspannen met Guido en Julia. Het dorpje en het strand liggen op 10 minuten fietsen, of je kunt gebruikmaken van Guido's shuttleservice. Je komt aan en vertrekt als een vriend.
Een heerlijke kleine camping om Palermo en de omgeving te verkennen. De eigenaren maken de sanitaire voorzieningen regelmatig schoon, dus ze zijn altijd schoon. De toiletten hebben geen bril, dus neem papieren toiletbrillen of toiletpapier mee. We hebben van tevoren geboekt en zijn een week gebleven. Dat is beter, want veel mensen blijven maar één nacht voor of na hun overtocht met de veerboot. Ze bieden koffie, bier, snoep en zeer vriendelijk personeel.