@hans-lut
- Renault Master
- 2010
- Renault
- Buscamper
camping was half open. Achterste gedeelte was het gras niet gemaaid en sanitair gedeelte dicht. restaurant er bij en bar. Jammer dat een grote familie daar de boel overneemt waar niet op word ingegrepen. De mannen racen er op elektrische steps waar iedereen voor moet wijken. Kinderen scheuren op crossmotoren. en savinds bbq met veel kabaal en geschreeuw. Luide muziek tot half 4 snachts. Jammer. We zijn weer vertrokken .
Wat een mooie plek. Ruim goed sanitair en een mooi uitzicht. Zeer betrokken eigenaars Tim en Ninka. Even een restaurant reserveren in het dorp op loopafstand geen probleem. Er zijn ook mooie wandelroutes en een kasteel ruïne. Elke morgen lekker vers brood besteld. We zijn hier 3 machten gebleven. zeker een aanrader. Hans en Nicole
Wat een mooie plek. Alles nieuw. Een mooi zwembad met ligstoelen. Bbq plaatsen mooi schoon sanitair. Via een automaat van alles te koop. Gratis wassen en drogen. Zeker een aanrader. Hans en Nicole.
Mooi gelegen aan het park. Op loop afstand van de stad. Lekker eten in de stad. Supermarkt dicht bij. Hier 2 nachten verbleven.
Hartelijk ontvangen door de eigenaresse, rondleiding gehad op het erf en konden overal gebruik van maken. schoon sanitair,en keuken. camper konden we overal neer zetten en hebben lekker gesmuld van de rijpe kersen. echt een aanrader,bedankt voor de leuke tijd hier. nicole en hans